2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733953 بازدید | 90151 پست
ولی مادرانی که از یک جنسیت دارن مخصوصا دختر من این بشارت بهتون میدم که بخاطر این کنایه و حرف‌هایی که ...

اتفاقا آشنایی داریم ۳ دختر داره

دخترای موفق و بااخلاق... ۲ تاشون دانشجوی پزشکی یکیشون دانشجوی تربیت دبیر

میگفت سال ها، چه کنایه ها که نشنیدم!!! چقدر اقوام و آشناها پسراشونو تو چشم نکردن و زخم زبون نزدن!

حالا پسرای اونا الاف و بیکار و بعضا معتاد!!! دخترای این خانوم همه موفق و باکمالات

متاسفانه خیلی از بچه ها تاوان زخم زبون و تحقیر و طعنه ی پدر مادراشونو پس میدن! 

بلی، البته به صورت صوری و نمایشی ازشون نظر خواهی کردیم،🤦 کوثر_۷ ساله زینب_۵ ساله آلاء_ یک سال و ...

ماشالا بهشون چشم بد دور عاقبت بخیر باشن ان شاءالله ❤️

دختر بزرگه منم میگه اسمش بزار ماهور... همکلاسیش اسمش ماهور بود خیلی دوسش داشت.... باز چند روز پیش میگه مامان بزار نازنین زینب🙄 میگم مادر خودت اسمت زینب هس میگه خب پس همون ماهور😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش به حالت  ان شاءالله دردها منظم شن و یه زایمان راحت و سالم روزیت باشه منم ۳۷هفتم دردهای کاذب ...

ممنون عزیزم،ان شاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی،معاینه شدم هفته پیش دوسانت دهانه رحمم باز بود اما دهانه رحم سفته،تدابیر و دمنوش رو دارم منظم انجام میدم توکل بخدا،خیلی دعام کنید.

الهی وربی من لی غیرک
انشاالله اولاد زیاد نصیبتون بشه منم دوست داشتم بچه ی زیاد حتی نذر کردم اگر طبیعی بیارم سر سال میرم ...

ناشکری نکنید...دختران رحمت هستن...امام معصوم میفرمایند دختران نیکی هستند و پسران نعمت، خداوند بابت نیکی به والدین پاداش عطا می‌کنه اما به خاطر نعمت مورد بازخواست قرار میگیرند...

خداوند تصمیم میگیره کدوم جنس و چه تعداد به هرکی بده، و قطعا به صلاح خانواده است...

این افکار رو از ذهنتون دور کنید....

بابا ماها قرار انشالله شاهد ظهور و تشکیل حکومت بدست حضرت ولی عصر باشیم...زشته تو پیچ و خم جنسیت بچه هامون بمونیم...

پیامبر خدا با اون عظمت و شأن و منزلت فقط یک دردانه دارند اونم هم بانو فاطمه است، یک دختر...

اگر پسر داشتن فضیلتی بود خداوند اول به پیامبر خاتم میداد...

این افکار همه وسوسه های شیطانیه...استغفار کنید و شاکر باشید، که شکر نعمت نعمتت افزون کند، کفر نعمت از گفت بیرون کند،

شکر نعمت می‌دونی یعنی چی؟ یعنی با جون و دل پذیرای هدیه ایی باشی که خدا بهت میده، یعنی هر لحظه قند تو دلت آب بشه که خداوند بهت دختررررر داده....اگر صد تا هم دختر بده باز بگی حکم آنچه تو فرمایی....

در مورد زایمانت هم که الحمدالله دیدیم اون خانم مرضیه نام رو که برای دفعه ی هشتم سزارین شدن توسط دکتر لباف، و هنوز هم میتونن بارداری نهم هم داشته باشند...

قصد نداشتم بخورم. کم هم خوردم خیلی. ولی خب زشت بود جلو مهمون. قند رو که حتما به زودی آزمایش میدم مجد ...

این مدت افطار و سحر خیلی رعایت کن

اصلا شیرینی جات و مواد قندی حتی خرما نخور

سطح گلوکز خونت پایین نیست که نیاز داشته باشی

منم پارسال قبل ماه رمضون قند ناشتام ۱۲۵ بود

ولی با روزه داری و پرهیز شدید، بعد ماه رمضون نرمال شد و تا آخر بارداری نرمال موند خداروشکر

خود روزه، مانع ابتلا به دیابته نوع ۲ و دیابت بارداریه

ممنون عزیزم،ان شاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی،معاینه شدم هفته پیش دوسانت دهانه رحمم باز بود ام ...

عزیزم توکلت به خدا باشه سوره یس بخون و هدیه کن به خانم فاطمه زهرا وحضرت خدیجه .خانم ام البنین و حضرت مریم   خانم نرجس خاتون.صدقه به یتیم صغیر بده.مدامم به خودت انرزی مثبت بده وبگو میتونم و راحته و...

اتفاقا آشنایی داریم ۳ دختر داره دخترای موفق و بااخلاق... ۲ تاشون دانشجوی پزشکی یکیشون دانشجوی تربیت ...

میدونه رستا من میگم چرا این حرفا اصلا زده میشه واقعا دلیلش نمیفهمم!!! عموی مرحومم ۳تا دختر ناز داشت پدر منم دوتا پسر و یه دختر هییییچوقت ماها تو چشم خانواده پدریم امتیاز ویژه ای نسبت به خانواده عموم نداشتیم زن عمومم همیشه عزت و احترامش حفظ بود. ولی خانواده مادریم واااقعا براشون جنسیت پسر مهم بود و هست. خانواده همسرمم که قشنگ به زبون میارن. اولاد سالم و صالح مگه مهم نیست؟ یه وقتایی واقعا دلم میشکنه ولی باز میگم دخترای من مخصوصا اولی همین الان باعث عزت من و پدرشون هستن پس بزار هرکسی هرچی میخواد بگه بگه

سلام رستا خانم و  دوستان ویبکی من😅  یبار رستا گفتن که تو خارج از کشور بعد پنج سز هم اجاز ...

سلام. عزیزجان پارگی رحم که وجود داره. 

روی کاغذ و طبق پروتکل میگن یک در 200 مورد احتمالش هست. اما در واقع ظاهرا کمتر از این تعداده. اما هست و نباید بیخیالش بود. 

تا دو سزارین رو اکثرا قبول میکنن 3 به بعد دیگه بستگی به کادر داره. خب ببین وارد پروسه زایمان طبیعی شدن فی نفسه خوبه. هیچ کس از تلاش برای زایمان طبیعی ضرر نمیکنه که. بالاخره انگیزه داره رعایت کنه بارداری‌ش سالم باشه. حداقل میذارن وقتش بشه جنین زودتر دنیا نمیاد. 

حالا اگر به هر نحوی احساس کنن خطریه ادامه نمیدن روند رو. ولی ایمن ترینش همون بعد یک سز یا نهایتا دو سز هستش. 

یادمه یبار خانم صابریان با یه خانمی که تعداد بالای سزارین داشت وارد پروسه وی بک شدن. اما خب موفق نبود و آخرم سز شدن. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
چققققققدر دلم برات تنگ شده گلدونه جوووونم😊😘 سلام به روی ماهت❤️ یادته چقدر نمک و فلفل خوردم کبدم د ...

منم دلم تنگ شده  

نمیدونی چقدرررررررررر میفهممت! چقدر زیاد… 

میدونی که من داداش هم ندارم، از بچگی همینطور باهامون رفتار شده، الانم با دخترام… 

من که تا مادرشوهرم میشنوه یکی پسردار شده، بهم میگه یاد بگیر   

بانو جان میگذره این روزا… خیلی زودم میگذره… ان شاﺀالله دخترات در دنیا و آخرت باعث روشنی چشمتون باشن

مامان و بابای منم خیییییلی بخاطر نداشتن پسر حرف شنیدن! با به دنیا اومدن من، عموم به مامانم گفته روسیاهمون کردی  

عموم فوت کرده و بیا ببین چه پسرایی از خودش به جا گذاشته  

کاشکی یکسریا قبل حرف زدن فکر میکردن! 

کاشکی میشد بهشون فهموند این طفل معصوم هدیه ویژه ی خدا هستن، ساخته ی دست من عروس نیستن! 

کاشکی حداقل میشد بهشون فهموند پسرتونم نقش داشته  

هعییییییی

دلم خیلی پره

بچه ها در مورد شکم بند بارداری، غیر از برند تینور، اگر کسی تجربه داره بین مدل های پاک سمن و تنیار ، ...

من پاک سمن استفاده میکردم یه مدل که بلند بود و کامل کمر و دلمو پوشش میداد خیلی کمر دردم خوب شد و ماما هم تایید کرد

عکسشو میفرستم

این مدت افطار و سحر خیلی رعایت کن اصلا شیرینی جات و مواد قندی حتی خرما نخور سطح گلوکز خونت پایین ن ...

دقیقا پارسال روزه خیلی رو نرمال شدن قند خونم تاثیر داشت  خیلی بهش امید دارم. 

آش که سنگین نیست؟ خیلی هوس آش میکنم 

ای کاش یکی هر روز برام آش میپخت  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دقیقا پارسال روزه خیلی رو نرمال شدن قند خونم تاثیر داشت   خیلی بهش امید دارم.  آش که ...

آش بخور

ولی فرداش نری تست قند بدی😅

منم ماه رمضون پارسال خیلی هوس آش میکردم. ولی آشی که خودم نپخته باشم و بوی سیر و پیازش بهم نخورده باشه😁

عزیزم توکلت به خدا باشه سوره یس بخون و هدیه کن به خانم فاطمه زهرا وحضرت خدیجه .خانم ام البنین و حضرت ...

چشم،انجام میدم.توکل بخدا،ان شاالله همه مامانایِ باردار،براحتی زایمان کنن و نی نی نازشونو بغل بگیرن بحق این ماه عزیز.

الهی وربی من لی غیرک