2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست

بچه ها در مورد شکم بند بارداری، غیر از برند تینور،

اگر کسی تجربه داره بین مدل های پاک سمن و تنیار ، ممنون میشم نظرش بگه بهم، و اینکه اون قسمت زیر شکم چند سانت باشه بهتره پهناش، ۱۰ سانتی خوبه یا بهتره بلند تر باشه

۳۷ هفته یا هفته ۳۷؟ از همین حالا رفتی قم واسه زایمان؟ شما احتمالا همون هفته ۳۹ زایمان کنی زود که ...

۳۷هفته یاهفته ۳۷یعنی چی؟اخه همدان میترسیدم بمونم یه وقت کیسه اب پاره شه یا دردم بگیره چون دردکاذب دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با حس چندش کاملا موافقم....پسر صالحش خوبه، دختر هم صالحه و عفیفه....واقعا از خدا می‌خوام از هر دو جن ...

آفرین👌

ان شاءالله خدا عمر و عاقبت همه بچه ها و بچه های‌گل شما رو به خیر کنه🌺

ولی مادرانی که از یک جنسیت دارن مخصوصا دختر من این بشارت بهتون میدم که بخاطر این کنایه و حرف‌هایی که دیگران میزنن خداوند اجر بزرگی بهتون میده😁😅😊

من که جز یکی از دوستان نزدیکم خانواده خودم و همسرم و دوستانم منتظر پسر بودن تو ذوقشونم خورد که سومی دختره به رومم بعضیا آوردن 😐 حالا فکر کنید جاریم ۳ماهه زایمان کرده فرزند اولشه، و پسره دیگه شرح ندم که نحوه برخورد با من و دخترام چطوره💔 

و اینکه نسخه مو گرفتم دیدم دکترم برام دو قوطی ویتاگلوبین نوشته+ دو قوطی فروفورت گاین+ دو عدد د۳ هزار+ لووتیروکسین.

خب مشخصه اوضاع ذخایر بدنی اصلن جالب نیست و حالا که داروها رو گرفتم مجبورم بخورم، منتهی با این دو تا مکمل های آهن دار یبوست در انتظارمه، راه حلی دارید برام؟ 

فعلا فقط گل قند رو بعد هر وعده غذا میخورم + آب جوش فراوان تا بلکه یبوست رو کنترل کنه

۳۷ هفته یا هفته ۳۷؟ از همین حالا رفتی قم واسه زایمان؟ شما احتمالا همون هفته ۳۹ زایمان کنی زود که ...

نه اتفاقا همدان بودم استرس داشتم استرسم اصلا ندارم فقط دلم میخاد زودتر بیاد سنگینی اذیتم میکنه

۳۷هفته یاهفته ۳۷یعنی چی؟اخه همدان میترسیدم بمونم یه وقت کیسه اب پاره شه یا دردم بگیره چون دردکاذب دا ...

درد کاذب رو که خیلیا دارن

اینجا عاطفه سلطان درد کاذب بود😁 هفته ۴۱ به زور آمپول فشار زایمان کرد

نگینم از ماه ۷ توهم زایمان زودرس داشت😅 فک کنم آخرش هفته ۴۰ دردش گرفت!

هفته ۳۷ ، یعنی ۳۶ هفته و ۱ روز تا ۶ روز

۳۷ هفته یعنی وارد هفته ۳۸ شدی

۳۷ هفته کامل یا ۳۷ هفته و ۱ ، ۲ ، ۳ و... روز

منم سه عدد گل دختر دارم....چهارمی هم باردارم و هنوز جنسیتش مشخص نشده.....دیشب اتفاقا نشستیم با همسر ...

انشاالله اولاد زیاد نصیبتون بشه

منم دوست داشتم بچه ی زیاد حتی نذر کردم اگر طبیعی بیارم سر سال میرم فکر بعدی اما متاسفانه سز شدم و هنوز در حسرتم 

میگم شاید خدا نمیخاد من زیاد بچه بیارم

و اینکه شوهرمم دیگه نمیخاد از ترس دخترشدن میگه حداقل پسر بیاریم بعدش هر چی دختر شد عیب نداره

جلوی دوستاش خجالت میکشه

از دخترا هم نظرسنجی کردین؟ یادم رفت چند سالشونه دوتا اولی ها... اسمشونم یادم نیست🤦‍♀️... ان شاءالله ...

بلی، البته به صورت صوری و نمایشی ازشون نظر خواهی کردیم،🤦

کوثر_۷ ساله

زینب_۵ ساله

آلاء_ یک سال و پنج ماهه.

سلام به مادران و اعضایِ گلِ تاپیک،ان شاالله طاعات و عبادات و عزاداریهاتون قبول باشه،برا بنده دعا کنی ...

خوش به حالت  ان شاءالله دردها منظم شن و یه زایمان راحت و سالم روزیت باشه منم ۳۷هفتم دردهای کاذب دارم.معاینه شدی دهانه رحم بازه؟

خب سنگین خوردی و حلیم گندم داره... گندم قندش دیر آزاد میشه واسه همین شب قبل تست میگن غذای خمیری مث ...

قصد نداشتم بخورم. کم هم خوردم خیلی. ولی خب زشت بود جلو مهمون. قند رو که حتما به زودی آزمایش میدم مجدد.

ماه رمضان تمام بشه ان شاء الله بعدش. 

خداروشکر مراعاتی که داشتم توی قند سه ماهه خودش رو نشون داده. ان شاء الله آزمایش بعدی اوکی باشه. در هر حال رژیم متعادل رو ادامه میدم. اما دوست ندارم مدام چالش داشته باشم باهاش. 

برای پایین آوردن قند ناشتا اصولا چه راهکارهایی هست؟ دفعه پیش با رعایت تغذیه، قند ناشتا و بعد غذام اوکی شد. که دکتر گفت نیازی به دارو نیست. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وقتی به صورت ارثی تو خونواده همسرت دیر زبون وا میکنن، احتمال خیلی زیاد واسه بچه های شمام اینطوره. جا ...

ممنووووون اسکرین شات گرفتم   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام عزیزدلم     بیا بغلممممممممممم

چققققققدر دلم برات تنگ شده گلدونه جوووونم😊😘

سلام به روی ماهت❤️ یادته چقدر نمک و فلفل خوردم کبدم داغون شد😂 شوهرم چقدر اون داروهای تلخ تبریزیان خورد😁

قرار گذاشتیم اگر پسر شد بزاریم علی یا حسین... که بیشتر حسین مدنظرمون بود. مادرشوهرم به همسرم گفته بود نیت اسم محمد کن پسر میشه🥴 منم گفتم باشه ... تا قبل آنومالی هر رووووز میگفتن جنسیت چی شد بعد آنومالی دیگه انگار این بچه وجود خارجی نداره...