2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خانواده شوهر جاری رو میکوبند تو سرت

این پسری که میگی خواستگارته یا دوست پسرت؟

ببین خانواده با اصالت هییچ وقت جاری ها رو مقایسه نمیکنن

من زندایی اولیم کادر درمانه از یه خانواده اصییل و تحصیلکرده اس، پدرش اون زمان که هیچ هکس سواد نداشته استاد دانشگاه بوده،خودشم واقعا واقعا خوشگله دخترخاله ام میگفت زندایی شبیه لیلا حاتمیه 

زن دایی دومیم خانه داره (تو خانواده مادریم تمااام زن ها شاغل هستن به جز این)پدرش کشاورز بوده .به لحاظ تحصیلی و شغلی خانواده اش خیییلی از ما پایین ترن 

ولی هیییچ وقت کسی زندایی دومیم رو سرکوب نکرده تا حالا و همه ام احترام میزارن براش 

پس نگران نباش اگه خانواده همسرت اصیل باشن هیچ وقت تورو نمیکوبن

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

خودم نمیخوام کنم خانواده شوهر مقایسه میکنن

من یه دوستی دارم.اوضاع مالیش خیلی بد بود توی خونه پدرش.ازدواج هم که کرد شوهرش همچین وضع مالی خوبی نداشت...رشته ش ریاضی بود..توی ۱۸سالگی بعد از دیپلم ازدواج کرد.جاریش پرستار بود...زیبا نبود اما هم زن خوبی بود هم سرپرستار..دوستم مدام خودخوری میکرد...چون خانواده شوهر اون جاری رو تحویل میگرفتن..از یه جایی بیخیال شد.چسبید به دوتا پسرش...چاق بود رفت لاغر شد..دماغش بزرگ بود وام گرفت عمل کرد..رفت مدرسه بزرگسالان دیپلم تجربی گرفت.چندسال پشت کنکور بود و بعد پزشکی قبول شد.

موفقیت درست وقتی میاد سراغت که جز خودت و هدفت هیچی توی ذهنت نیست

قاشق نشسته
این پسری که میگی خواستگارته یا دوست پسرت؟ببین خانواده با اصالت هییچ وقت جاری ها رو مقایسه نمیکننمن ز ...

چه پست قشنگی متاسفانه خانواده شون بداخلاقه و از اونایی هستن که میکوبم تو سر آدم نگران همینم 

من حرفی نمیزنم ولی از درون دائم دارم به جاری غکر میکنم

درکت میکنم عزیزم شما حسادتتون تا حدی طبیعیه به کسی آسیب نمیزنی 

واقعا اگه انقدر اذیت میشی درس بخون تا پرستاری یا مامایی و... قبول شی 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌