2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کیا عاالیه

89 بازدید | 16 پست

خواب دیدم رفت سوریه اونوقت دارم میرم زیارت حضرت زینب اما خبری از ضریح و ... نبود و اینکه چندتا از دا.عشی ها نگهبان بودن و تکی می فرستادن هر شخصی رو زیارت کنه اما کاری نداشتن بهش!!  بااسترس رفتم تو از چندتا اتاق رد شدم درا باز میشد برام کشویی بود ... اما همه جا تاریک و دلگیر بود آخرش رسیدم به یه اتاق که حالت زمان های قدیم دیوارهای گلی و...  بود مثل خونه حضرت زینب مثلا تو زمان قدیم خودم تنها نشستم دعا کردم بعد برگشتم 

اجازه دادن برگردم و من کمی استرس داشتم و خوشحال بودم که اجازه دادن برگردم اخه می ترسیدم بلایی سرم بیارن 

تعبیر چیه؟؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
تعریف از خود نباشه🙄

چی؟ تعبیرشو میدونی بگو 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم خوابت از روی فکر و ماجراهای امروزی جهانه ولی اگه پریود نباشی و قبل از خواب ب این چیزا فکر نکرده باشی و درگیر نبودی تعبیر خوابت اینه که از مشکلی که ازش خیلی می‌ترسی رها میشی و در این کار هم باید صبور باشی تا حل بشه اون راهی بوده که برات عاقبتی نداشته ولی تو مسیر خودتو پیدا می‌کنی که نتیجه خوبی هم برات داره 

یکم خوابت از روی فکر و ماجراهای امروزی جهانه ولی اگه پریود نباشی و قبل از خواب ب این چیزا فکر نکرده ...

نه ا۱لا فکر نکردم به مسائل روز. باردارم خدا خیرت بده مرسی عزیزم 

تعبیرخواب کتک زدن دشمن چی میشه

پیروزی بر دشمن 

تعبیر نمیکنم خواب 

لطفا کسی دیگه ای دید نپرسه.

خواب هاتون بگید خیر آست انشالله و نهایتا یه صدقه بدید اگر بد بود 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

استارتر آدمای عادی اصلا نمیتونن خواب تعبیرکنن و معمولا تمام تعبیرهاشون غلطه 

تعبیرخواب یه علم الهیه که از طرف خدا به بندگان خاص عطا میشه 

من خودم از یه حاج آقا تعبیرخواب میپرسم انقدر عالی و دقیق ومتفاوت تعبیر میکنه که خدامیدونه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

چقد جالب منم دیشب خواب حضرت زینبو دیدم با اینکه واقعا هیچوقت ازش کمک نخواستم

بخدا منم 🥺😭😭