2777
2789
عنوان

امروز با دخترم رفتیم اردو 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 326944 بازدید | 1426 پست
خب عزیزم ازنظرمن اینکه  اوناچه طورن چه طوراومدن چی خوردن مهم نیست اصلا،اگرم بچه اذیت میشه براش ...

مگه مدرسه ی عادی چجور جایی است؟؟ 

کلی پولدار هم تو مدارس دولتی هستند 

اینجوری باشه برای راحتی بیشتر کلا مدرسه نفرستن مردم بچه هاشون را 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محافظت شستن نخ دندون دهان شبیه مسواک برات معنی داره؟  تا حالا ندیدم کسی بخاطر بارداری و زایمان ...

جاری من متولد ۷۰ و ژنتیک دندونش نابوده داره غذا میخوره یه دفعه یه تیکه دندونش میفته

دکتر گففته بیا بکش دندون مصنوعی بذار

2805
من حتی ببشتر دندونام خرابه بغلا ریخته موقع خندیدن معلومه کلییی پولشه نمیدونم چطور جور کنم 😞

آخییی اسی جون میفهمم چی میگی. خدایی کامپوزیت اونا کجا و دندون خراب کجا. اصلا ماشین و همه چی به کنار. عزیزم‌من میگم شما بیا یک کاری جور کن پس انداز کن کم کم شروع کن به خودت برس.‌اول یکی یکی دندون هات و درست کن. ورزش برو هیکلت و درست کن. لباس هم شیک و ساده چند دست بخر. اگه بشینی و غصه بخوری که چیزی درست نمیشه. دخترت هنوز کوچیکه. هی بزرگتربشه بیشتر این چیزها رو میفهمه و  دوست داره مامانش شیک و مرتب بگرده. تازه همسرتم خوشحال میشه. 

وقتی دخترت گفت که خوشبحال اونا 

باید سعی کنی روزای خوشی که کنار دخترت بودی و نکات مثبتی که زندگیتون دارا هستش رو به دخترت یاداوری کنی و بهش بگی هر زندگی یه خوبی یا بدی داره و ممکن بود اگر خودتون جای اون اشخاص بودید نمیتونستید با موضوعات و مسائل اون زندگی کنار بیاید

حس میکنم اون مادرا کمبود داشتن میخواستن تو اردو نشون بدن ما هم داریم ما هم امروزییم چرا به خود رسید ...

باید مثل گداها و ندارها بگردن و از چیزایی که دارن استفاده نکنن که برچسب عقده ای بودن بهشون نخوره؟!!

چرا باید به بچه بگیم کسی که ظاهر خوبی داره حتما خدا چیزیو ازش گرفته؟!

این حرفارو واقعا با چه منطقی میزنید؟

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

خوب اون مدرسه مناسب دختر شما نیست باعث میشه افسرده شه ، چون سطح مالی شما با اونا برابری نمیکنه دخترت همیشه مقایسه میکنه و حسرت میخوره ، ی سریا هر جور شده پول جور میکنن بچه شونو میفرستم مدرسه غیر انتفاعی بدون اینکه به بعدش فکر کنن ، فقط شهریه نیست که هزینه های دیگه هم هست که اگه از پسشون بر نیاید بچتون افسرده میشه چون همیشه مقایسه میکنه و ..

باید مثل گداها و ندارها بگردن و از چیزایی که دارن استفاده نکنن که برچسب عقده ای بودن بهشون نخوره؟!! ...

نه من دارم میگم اونی ک چمیدونم تیپش بهترینه حتما یه نقصی داره یه کمبودی داره ولی اونو یجوری با تیپ عالیش میپوشونه ک معلوم نشه میخواسته با این تیپ نشون نده بقیه جنبه های زندگیشو

مثل اینستا 

شما فقط بهترین آلبوم یکیو میبینی ن همه چیشو

عزیزم تو جامعه حتما نباید خوش هیکل و خوشگل باشی تا تایید بشی همین که مرتب و تمیز باشی کافیه 

ماکارونی غذای مورد علاقه بچه هاس و همینطورم میگید دخترتون دوست داره پس غذای مورد علاقه دخترتونو براش درست کردید 

بعضی نظرات بدتر حال آدمو خراب میکنن 

باید مثل گداها و ندارها بگردن و از چیزایی که دارن استفاده نکنن که برچسب عقده ای بودن بهشون نخوره؟!! ...

و اینکه بچه باید بدونه آقا این خانمی ک موهاش فلان رنگه ب معنی خوشبخت بودنش نیست حتما اینم تو زندگیش مسئله هایی هست

خیلی بچه رو جوری بار نیارن که واسه همه مسائل ظاهر رو ببینه 

البته خب خرید یه ظرف غذای در دار استیل یا چمیدونم درست کردن سالاد الویه و تزیینش با گوجه و خیار شور هزینه ای نداره

نميدونم ميخونى يا نه 

اون مدرسه مناسب دختر شما نيست 

شما نميتونى به راحتى هم سطح اونا بشى فقط باعث كاهش اعتماد به نفس دخترتون ميشه 

علاوه بر مشكل يادگيرى ،مشكلات ديگه اى هم اضافه ميشه 

حتما با يك مشاور مشورت كن در مورد ادامه تحصيل تو اون مدرسه 

یکی از اقوام ما میخواست پسرشو ی مدرسه غیر انتفاعی تو بالا شهر تهران ثبت نام کنه روزی که رفت برای شهریه صحبت کنه از شرایطش گفت که دارم وام میکیرم و من فقط ی کارمندم و وسط سال پول اضافه نخوایید چونم همینم دارم وام میگیرم ، ناظم مدرسه خدا خیرش وقتی این آقا از مدرسه خارج میشه دنبالش میره صداش میکنه میگه بچه ات رو اینجا وبت نام نکن من که سنی ازم گذشته امدم اینجا افسرده شدم چه برسه به پسر نوجونت ، بهش گفته اون ور خیابون رو نگاه کن تمام اون ماین های مدل بالا ماشین این پسر بچه هاست ، فقط شهریه نیست اینا پول ی روز خرجیشون اندازه پول تو جیبی ی ماه پسر توعه کفش و لباساشون اندازه کل حقوق شماست بچه ات رو اینجا نیار که نه تنها از درس سودی نمیبره افسرده میشه و کل افسار زندگی از دستت خارج میشه ، این آقا هم یکم فکر میکنه و دیگه ثبت نام نمیکنه ، خلاصه که اینکه مدرسه تو سطح خودتون باشه خیلی مهمه 

2809