2777
2789
عنوان

امروز با دخترم رفتیم اردو 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 326990 بازدید | 1426 پست
حس میکنم اون مادرا کمبود داشتن میخواستن تو اردو نشون بدن ما هم داریم ما هم امروزییم چرا به خود رسید ...

وااا به مامانای دیگه چیکار داری؟ اونا عادی بودن. مشکل ایشون هست که به خاطر اعتماد به نفس پایینش همه چی رو بد و منفی تفسیر میکنه

منم دقیقا به همین خاطر دخترم رو غیر انتفاعی ثبت نام نمی کنم اگر شهریه اش رو به هر زحمتی بتونم هم جور کنم اینکه توقع و انتظارات و مقایسه های بعدی رو بتونم تحمل و تامین کنم 

نه برام سخته 

شما هم به خودت بیا برای اندام و لباس ت وقت بذار نمی خواد مانتو برق برقی مزون دوز بپوشی ی چیز ساده و شیک

رانندگی حتما یاد بگیر پیگیرش باش 

من همین الان هم کسی از مامان ها هم کلاسی دخترم پراید ندارن من فقط پراید سوارشون هستم اما بازم شکر دخترم رو خودم میبرم میارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما اعتماد به نفست مشکل داره و اینرو به بچه هم انتقال دادی 

عزیزم حق داری ناراحت بشی، ولی تغییر بده اون چیزی رو که میتونی، ورزش کن خوش هیکل بشو بعد گونی هم بپوشی بهت میاد...اول از درون و باورت شروع کن و بعد ببین بیرون و ظاهرت هم خودبخود زیبا میشه...

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
2804

من حتی ببشتر دندونام خرابه

بغلا ریخته موقع خندیدن معلومه

کلییی پولشه

نمیدونم چطور جور کنم 😞

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

وقتی تو خانواده ملاک های عقلانی و دینی نباشه نتیجه ش میشه همین. ما هم بچه بودیم، چطور ما هیچوقت نه به خودمون اجازه میدادیم نه دلمون میومد مادرامون رو یه ذره از بقیه کمتر ببینیم؟ 

شما هرچقدر هم برای ظاهر و مادیات بدویی بازم از یه عده عقبی. به بچه هات یاد بده بی اهمیتی این موارد رو... یاد بده چیزی که مهمه اینه که شخصیت هرکس چطور باشه و ارزشش پیش خدا چقدر باشه. 

وگرنه چند سال دیگه بچه تم دائم در حسرت و افسوس ظاهر و پول بقیه ست، از زندگیشم ناراضیه و به شدت احساس حقارت می کنه

شما باید احساس عزت نفس رو درش تقویت کنی نه این که اینجوری... 

به جای کات و مبهوت ظاهر و وسایل دیگران بودن باید مشغول بازی و گردش و شوخی با بچه ت می شدی

حس میکنم اون مادرا کمبود داشتن میخواستن تو اردو نشون بدن ما هم داریم ما هم امروزییم چرا به خود رسید ...

چرا اگر کسی پولدار باشه خوشتیپ باشه خوب بپوشه خوب بگرده بهش میگین کمبود داره ؟الان کدوم کارشون نشونه کمبود هست ؟

نگاه امروز بچم ی جوری بود با ی حالتی ب بقیه مامانا نگاه میکرد به وسایلشون دوستاش میدوییدن سمت ماش ...

خودت و بچه ت رو قاطی این نقاب های احمقانه ی گاها زنانه و حقیرانه نکن لطفا مامانِ قطعا زیبا. 

هیچ‌احساس خجالت و کم بینی نکن . همینکه معقول باشه و متعارف تو اجتماع هم برای خودت کافیه هم بچه

عزیزم خودت میکنی دیگه 

یه ماشین روندن چیه که این همه حسرتشو میخوری؟ مگه قراره اتم کشف کنی؟ بشین پشتش و تمام دیکه 

یه تیپ امروزی مگه جمعا چقدر میشه که از خودت دریغ میکنی؟ یه مانتو رنگی با یه یه شلوار لی و یه عینک آفتابی 

یه آرایش ساده مگه چیه؟ 

نمیتونستی یه جا ماکارونی یه پیتزا یا لازانیا درست کنی مگه جمعا چقدر میشه؟ 

رژیم بگیر اندامت جا بیفته 

دندون هم کامپوزیت چیه آخه دندون طبیعی مسواک زده خیلییی عالی تره 

خودت اهمیت نمیدی مگرنه همه این کارا خرجی نداره و همون روتین زندگیه 

کمی زرنگی به خرج بده از این به بعد اینقدر خودتو دست کم نگیر تو هیچی از اونا کم نداری فقط سلیقه یه خرج بده تمااام

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ماشین ما خیای درب و داغونه

همینم شوهرم بهم نمیده اصلا

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

میشه بپرسم کدوم شهرید؟

من خودم مدرسه غیر انتفاعی بودم حقیقتا خیلی واسم عجیبه حرفایی که میزنید اولا که خیلیم خاص نبودن اونا خودت داری بولدشون میکنی بعدم

اینکه باهم اختلاف طبقاتی دارید نشانه برتری اونا نیس و کمبودی هم برای شما نیس

ولی حرفای بچه ت یعنی تو تربیتش عزت نفس و با پول براش معنی کردی 

2809