2777
2789
عنوان

امروز با دخترم رفتیم اردو 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 326990 بازدید | 1426 پست
جالب اینجاس بیشترشونم یا اقدام کرده بودن برا مهاجرت یا تو فکرشون بو‌د راهی پیدا کنن بتونن اقدام کن ...

بیا میبینی که اونام از شرایطشون راضی نیستن به نظر من خوشبختی اینه که از آنچه داریم لذت ببریم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
بچه ها اصلا این تفاوتها واسشون مهم نیست خیلی زیاد واقعا ما هستیم که بهشون انتقال میدیم و میبریمشون ت ...

اتفاقا تو اون سن خیلی مامان باباهاشونو با مامان بابای دوستشون مقایسه میکنن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم راهش نفرستادن بچه به غیرانتفاعی و فاصله گرفتن از این مدل آدمها نیست چون همیشه تو هر جایی ممکنه باهاشون روبرو بشیم . باید مسئله رو حل کرد نه که صورت مسئله رو پاک کرد . یه دوست صمیمی دارم نگم براتون که چقدر ست و مرتب میگرده و چقدر براش مهمه و دوست داره تک و عالی باشه . این خیلی خوبه و از دیدن زیباییش لذت میبرم اما اینم که تا این حد یک نفر نیاز داشته باشه همیشه سر و وضعش ست و بی عیب باشه خودش یه جور ضعف حساب میشه چرا که هر کسی ممکنه یک روز حوصله نداشته باشه عالی باشه . یا بچه اش همیشه متفاوت از بقیه و پرفکت باشه . البته جای تحسین داره و کیف میکنیم اما من خودم دلم نمیخواد دختر خودم نیاز به همیشه خوش تیپ بودن داشته باشه طوری که نتونه جایی که از دیگران خیلی بهتر نیست حضور پیدا کنه ‌ از همین الان که سنش کمه با همه جور بچه ای میگرده چون دوست ندارم این امتیاز تبدیل به نیازش بشه . شاید آدم یک روز نتونه آرایش کنه نتونه شیک باشه نباید روی ارتباطش انقدر تاثیر بگذاره که فلجش کنه . این خیلی خیلی خاص بودن رو از این بعد هم نگاه کنید 

2804

دختر من برعکس این تاپیک خیلی به من افتخار میکنه و لذت میبره وقتی میرم دنبالش. دلیلش این نیست که من تیپ میکنم یا چیز دیگه دلیل این هست که من خودم اصلا هیچ وقت کلمه کاش اینو داشتم کاش اونطوری بودم را نگفتم و همیشه جلوش گفتم تو بهترین مادر را داری😁

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
محافظت شستن نخ دندون دهان شبیه مسواک برات معنی داره؟  تا حالا ندیدم کسی بخاطر بارداری و زایمان ...

ندیدی بیا تا دندونام نشونت بدم ک بخاطربارداری دوسه تاش خراب شدن وچن تاش لبهاش پریدن همش عوارض بارداری وشیر دهی 

بچه رس آدمو میکشه

منی ک هرشب مسواک ونخ دندون میزدم اینجورشد

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
گفت خوش ب حال جانا و دلوین  حتی خوش ب حال عطرین گفنم چرا مامان گف  ب خاطر مامانشون ...

خب يكم بيشتر ب خودت برس 

همين ك خودتم ميدوني تيپ و اندامت خوب نيست خب از دخترتم انتظار نداشته باش ذهنش درگير نشه بزرگتر ميشه نوجوان ميشه ب حضورت كنار خودش نياز داره

یه زمانی مثل شما فکر میکردم لباسام خوب نبود هیکلم خوب نبود دندونام قشنگ نبودن خونم کوچیک بود ماشینیمون داغون بود ولی حالم عمیقا خوب بود خودمو با کسی مقایسه نمیکردم اگه یه لباس خوب میخریدم کلی ذوق میکردم یه سینما رفتن حالمو خوب میکرد

الان همه چی دارم لباس برند اندام خوب بقول خودت دندون کامپوزیت ماشینی که دوست داشتم ولی دیگه حالم خوب نیست

دائما خودمو با بقیه مقایسه میکنم چیزایی که اون سالها برام آرزو بود الان  دارمو دیگه اصلا برام اهمیتی نداره

فکر میکنم کافی نیستم و بشدت احساس ناکافی بودن دارم

به هرچیم میرسم بازم چشمم به بقیس که اونا از من بالاترن

ازت خواهش میکنم با هرچی که داری خوش باش اینطوری روانت آرومه احساس خوشبختی میکنی اگه همیشه چشمت به دیگران باشه حتی اگه از الانت خیلی بهتر باشی روزی ، اما اون کسی که بالاتر از تو باشه نمیذاره داشته هاتو ببینی اما اگه دلت به داشته هات خوش باشه دیگه اهمیتی نداره تو چه سطحی هستی

یادت باشه همیشه خیلیا از ما بالاترن تو هرچقدر بری بالاتر اگه اهل مقایسه باشی بازم اقناع نمیشی

و چیزی نصیبت نمیشه جز((حسرت))

از زندگیت لذت ببر

من الان درگیر افسردگی شدیدم هیچی حالمو خوب نمیکنه همه چی دارمو انگار هیچی ندارم

کاش هیچ وقت این حسو تجربه نکنی من یه زمانی فکر میکردم اگه پول داشته باشم تمام مشکلاتم حل میشه خوشبخت میشم ولی نشد دلم میخواد دارو ندارمو بدم ولی یه روز از ته دل بخندم یه لحظه فقط برگردم به همون روزایی که زندگی با ساده ترین شکل ممکنش برام بهشت بود

نه الان که با تجملاتی ترین شکلش برام جهنمه

2809