یه زمانی مثل شما فکر میکردم لباسام خوب نبود هیکلم خوب نبود دندونام قشنگ نبودن خونم کوچیک بود ماشینیمون داغون بود ولی حالم عمیقا خوب بود خودمو با کسی مقایسه نمیکردم اگه یه لباس خوب میخریدم کلی ذوق میکردم یه سینما رفتن حالمو خوب میکرد
الان همه چی دارم لباس برند اندام خوب بقول خودت دندون کامپوزیت ماشینی که دوست داشتم ولی دیگه حالم خوب نیست
دائما خودمو با بقیه مقایسه میکنم چیزایی که اون سالها برام آرزو بود الان دارمو دیگه اصلا برام اهمیتی نداره
فکر میکنم کافی نیستم و بشدت احساس ناکافی بودن دارم
به هرچیم میرسم بازم چشمم به بقیس که اونا از من بالاترن
ازت خواهش میکنم با هرچی که داری خوش باش اینطوری روانت آرومه احساس خوشبختی میکنی اگه همیشه چشمت به دیگران باشه حتی اگه از الانت خیلی بهتر باشی روزی ، اما اون کسی که بالاتر از تو باشه نمیذاره داشته هاتو ببینی اما اگه دلت به داشته هات خوش باشه دیگه اهمیتی نداره تو چه سطحی هستی
یادت باشه همیشه خیلیا از ما بالاترن تو هرچقدر بری بالاتر اگه اهل مقایسه باشی بازم اقناع نمیشی
و چیزی نصیبت نمیشه جز((حسرت))
از زندگیت لذت ببر
من الان درگیر افسردگی شدیدم هیچی حالمو خوب نمیکنه همه چی دارمو انگار هیچی ندارم
کاش هیچ وقت این حسو تجربه نکنی من یه زمانی فکر میکردم اگه پول داشته باشم تمام مشکلاتم حل میشه خوشبخت میشم ولی نشد دلم میخواد دارو ندارمو بدم ولی یه روز از ته دل بخندم یه لحظه فقط برگردم به همون روزایی که زندگی با ساده ترین شکل ممکنش برام بهشت بود
نه الان که با تجملاتی ترین شکلش برام جهنمه