2777
2789
عنوان

امروز با دخترم رفتیم اردو 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 327000 بازدید | 1426 پست

من که با مدرسه غیرانتفاعی اصلا موافق نیستم،دخترمن مدرسه دولتیه،مدیرشون اجازه نمیده به هیچکس چیزای فانتزی ببرن،حتی تغذیه ،ببینن دست بچه میگیرن،میگه باید همچیز بچتون ساده باشه میان  اینجا درس بخونن،حواسشون پرت وسیله و...نشه

نگو سرت میاد من طوری شده بود دندونام با دست در میاوردم ناخنم با دست میکندم از ریشه بدون اینکه دردی ...

بعضی ها نفسشون از جای گرم در میاد درکی از شرایط ندارن فقط بلد هستن نظریه بدن و نمک روی زخم آدم ها بپاشن مثل همین خانم که فکر می‌کنه کسی ک دندون خراب داره مسواک نزده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین ما خیای درب و داغونه همینم شوهرم بهم نمیده اصلا

بعضی از آقایون رو ماشینشون حساسن حتی همین ماشینی که میگید، چرخ زیر پاش هست.

شما اگر میتونی بازم کلاس رانندگی برو تا مسلط بشی

وقتی همسرت از رانندگیت مطمئن بشه 

میتونی ازش بگیری

بنظرم مقصر شمایید چیه بزور میخاید برید هم سطح کسایی بشید که ازشون پایین ترید میرفتی مدرسه دولتی همه ...

دخترشون مشکل داشته و نظر پزشک بوده برای یادگیری بهتر و حتما کلی از خواسته‌های خودشون زدن برای رفاه فرزندشون

2804
بعضی ها نفسشون از جای گرم در میاد درکی از شرایط ندارن فقط بلد هستن نظریه بدن و نمک روی زخم آدم ها بپ ...

من دائم در حال مسواک نخ دندون زدنم متاهلم نیستم بچه هم ندارم دندونام جنسش اصلا خوب نیست خود به خود خراب میشن امروزم نوبت دارم😩

اصلا ربطی به مسواک نخ نداره

دعای نی نی سایتیا میگن گیراست لطفا برام دعا کنید خیلی بی قرارم بهش برسم♥️

اسی خب کم کاری از خودته!

وزنتو کم کن 

بجای ماکارونی همونو سالاد ماکارونی میکردی یا خودت تو خونه پیتزا میپختی کنارش کیک و این چیزا 

یدونه مانتوی خوب و لازمم نیست گرون باشه بخر بذار برای این موقعیت ها با جین و کفش و شال و کیف 

احتمالا لباس خوباتو دلت نیومده بپوشی کثیف بشه ولی این اشتباهه ادم بهترین لباساشو اینطور جاها میپوشه

ماشینتون مهم نیست تو دید پارک نمیکردین ولی دیدنم عیبی نداره مطمئن باش روز بعد هیچی یادشون نمیاد شما کی بودی ماشینت چی بود

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من یچی بگم ناراحت نشو چقد خوب شد رفتی و باعث میشه خودت تغییر بدی حالا با قسطی یا هرچی اول به دندون هات اگ واجب برسه آرایش کردن یوتیوب بزن یادبگیر تو‌خونه انجام بده حرفه ای میشی موهات رنگ تو خونه خودت بکن و درستش بکن 

لباس شیک بخر یه گوشی قسطی بخر و اینکه برو رانندگی قشنگ یاد بگیر این یه چیز پیش و‌پا افتاده همه خانوم ها بلدن وهنوز دیر نشه و واس پیک‌نیک ک ماکارونی نمیبرن این چیزیه ک خودت باید بدونه حالا نمیدونی میتونستی فیله مرغ بخری حالت حلزونی کنی خونه درست کنی و داخل ظرفای خوشگل بزاری و صندلی و زنبیل پیک نیک و هرچی لازمه سرچ کنی متوجه میشی 

و اینکه وزن کم کردن باشگاه برو یا خونه خودت انجام بده

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آخرین کسی که این کارایی که نینی سایتیا میگن انجام داد زن داییم بود بعد ک به خودش رسید هوا برش داشت که از داییم سرتره😂 الانم طلاق گرفته 

چقدر سطح فکرها تو کشور ما پایینه چقد ظاهرگرا شدین تو خیابون همه یه مدل لباس پوشیدن هیچ کس جرات متفاوت بودن نداره تازه یه بار دیگم یه تاپیک بود که شوهره به زنش گفته بود زشته اونجام همه میگفتن برو عمل کن ولی اون خانوم از چهره اش راضی بود.. عمل بینی که انقدر عوارض واسه تنفس داره صدات تو دماغی میشه شکلشم که شانسیه بهتر نیست شما فکرتون رو عمل کنید؟

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
لباساشون که بله ،اما قیافه ها ساده و بدون عمل و بدون کاشت مژه و....

اون اره درسته ولی بیشتر منظور اسی فک میکنم سبک زندگیو ادم خیلی متوجه تفاوتا میشه برای بچش ناراحته ما میتونیم درک‌کنیم اونا ولی نهه

خانما 

ماکارونی رو خودم بچم درخواست داد گفت برام درست کن

خب بودن بعضی بچه هام ماکارونی اورده بودن 

ولی کلا وسایلاشون و چیزهای دیگه ک اورده بودن

برای صبونه مثلت چند مدل پنیر و این چیزا بود من ندیده بودم اصلا چنین چیزهایی وجود داره اصلا

یا فلاسکاشون و لیوانایی ک داشتن نمیدونم چ مدلی بود دکمه داش گرم میکرد نوشیدنی رو

من جلو بچم اصلاااا هیچی نمیگم ب رو خودمم نیاوردم

ولی خب مادرم نگاه بچمو میفهمم ک چطوره

بعد مامانا با هم صحبت میکردن چقد از کلاس شنا موسیقی استخر و مسافرتها و مهمونیا و کمپ کویر و ….

خب بچم اینا ب گوشش میخورد 

مثلا موقع نهار ک بحث مسافرت بود دوست دخترم میگفت مامام هفته بعد تعطیل شدیم بریم ویلا من میخواستم استخر روباز شنا کنم  

خب من نمیتونم ب بچم بگم گوش نشده

بچمم براش سوال شده بود میگفت مامان استخر روباز چیه

یا بچه ها با گوشی ماماناشون بازی میکردن عکسا بیزون رفتناشونم مشون میدادن بهم

بچمم با تعجب میدید

ولی از زبون من هیچی نشنید 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
باید خودمون شروع کنیم وفتی بچه از درون غنی باشه کاری به بیرون نداره شما هرچفدر هم خرج کنی اون خودش ...

آره دیگه منم دارم همین کار میگم مثلاً به بچه ها گفتن کاردستی درست کنید بعد فرداش بچه ها با کاردستی های خیلی خوشگل اومدن پسرم گفت فلانی ماشین خوشگلی درست کرده بود از من زشت بود گفتم اونا مادرشون براشون درست کرده اما تو خودت زحمت کشیدی خودشم قبول داره میگه بچه ها تو کلاس یه رنگ آمیزی بلد نیستن بعد میبینی کاربرگ های خیلی خوب آوردن فکر کنم تکلیف هاشون هم مادرشون انجام میده 

محافظت شستن نخ دندون دهان شبیه مسواک برات معنی داره؟  تا حالا ندیدم کسی بخاطر بارداری و زایمان ...

شما مطالعت کمه وگرنه یه علت پوسیدگی دندان زایمان شیردهیه چون بچه از مواد مغذی بدن مادر تغذیه میکنه شما ندیدی ولی از پزشکا بپرسی تایید میکنن شما ظاهرو مسواک میزنی نخ میکشی. پوسیدگی از ریشه یچیز متفاوتو دیگس

جالب اینجاس

بیشترشونم یا اقدام کرده بودن برا مهاجرت

یا تو فکرشون بو‌د راهی پیدا کنن بتونن اقدام کنن

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
2809