2777
2789
عنوان

امروز با دخترم رفتیم اردو 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 327000 بازدید | 1426 پست
برا منم افتاده تو تایم بارداری و بدون هیچ دلیلی بیخ تا بیخ کنده شد افتاد تو دهنم

بله حق با شماست

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یکی از دلایلی که توی بچگیم دیگه نخواستم توی مدرسه غیر دولتی درس بخونم همین بود

همه پدر مادرشون پولدار بودن و دغدغه هاشون یه چیز دیگه

مادر من چادری بود و دوستام همیشه مسخرم میکردن به خاطر مادرم

وضعیت خیلی سخت بود برام و برای همین خودم از خانواده ام خواستم منو از اونجا ببرن بیرون

و توی وضعیت درسی هم افت نکردم که هیچ بلکه درسم از اون سالی که از اون مدرسه اومدم بیرون بهتر شد

اینها هنوز برای خیلی وقت پیشه و اون موقع ها خیلی چیزا مد نبود مثل لباس و گوشی و اینا

شما هم اگه مادر خوبی هستی خودتو جلوی بچه ات نشکن و اعتماد به نفس داشته باش

اگه میخوای واقعا بهش اعتماد به نفس بدی لباس نو و مد روز بگیر برای این موقع ها یا از همون ظرفایی که میگی

به هر حال چه بخوای چه نخوای مدرسه غیر دولتی و دخترت همه اینا رو هر روز تجربه میکنه

منم بعد هر رفلاکس کامل دهنمو میشستم و دندونام رو تمیز میکردم  شکر خدا دندونام هیچی نشو

عزیزم بدن آدم ها با هم متفاوته همه چیشون دلیل نمیشه وقتی برای ما یه موضوعی اتفاق نیفتاده فکر کنیم برای همه همینه هر کسی یه جوریه 

و منی که دخترم را با حقوق کارمندی و ماشین داغون بردم مدرسه تاپ شهر ثبت نام کردم خدایا خودت کمک کن ... 

حالا چادری م هستم احتمالا از سال بعد همین داستانا دارم ... چون این مدرسه آزمون ورودی میگیره و تو رسیدگی درسی و تربیتی خیلی معروفه دخترمم خدا رو شکر باهوشه دلم نیومد از این امکانات محروم شه .. 

نگاه امروز بچم ی جوری بود با ی حالتی ب بقیه مامانا نگاه میکرد به وسایلشون دوستاش میدوییدن سمت ماش ...

جقدربدون عزت نفسی

به جای اینکه به دخترت هویت بدی داری اینطوربزرگش میکنی

منم پسرم غیرانتفاعی میره، وضع مالی هاشون هم عالی، امازندگی هاشون وروابط بین خانواده اصلا خوب نیست، باورم نمیشدتاخودشون اززندگی هاشون گفتن، فکرکن کفش ۴یا۵میلیون به بالاپسرهاشون میپوشن، ماشینهاشون هرسری بایک چیزمیان، زندگی وآرامش مهمتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
از اون حرف ها بود ها اتفاقا هزینه برای تحصیل خیلی واجب تر است. آدم های بی فرهنگ برای تحصیل و آموزش ...

عزیزم اگه بی فرهنگ با منی که خودتی

ثانیا مگه ابتدایی چیه

ثالثا دیدم که فقط به بچه پولدارا اهمیت میدن

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

سلام حیف نیست رفتین اردو به جای بازی و خوشگذرونی با بچه ها و لذت بردن از طبیعت و آب و هوا.. فقط حرص خوردی و غصه تولید کردی برای هر دو تاتون ...‌ 

بعدا چرا فکر میکنی اون مادرا الان خوشحال و راضی و خیلی دیگه خوش گذشته بهشون... 

اونام هر کدوم الان به یه چیز هم حسادت کردن اونجا و حالشون گرفته شده... به یه ماشین مدل بالاتر... به اینکه یکیشون اونجا گفته میخواد بره سفر اروپا به حتی مارک لباس هم...     منتهی اونا مثل شما رفتار و حسشون بروز پیدا نمیکنه... خودشون رو جوری نشون میدن که برامون مهم نیست و ما بیشترشو داریم....

عزیزم  یه چیزی بگم مادر من بچه که بودیم خیلی ساده و بی سیاست بود مثلا هیچ وقت یادم نمیره یه ب ...

منو بردی به همون سی سال پیش.مامان منم زیادی همه چیزو ساده میگیره و اصلا براش مهم نیست کی چی میگه و بقیه چکار میکنند.تا حدیش خوبه ولی نه زیادیش.اوضاع مالیمون متوسط رو به پایین بود ولی خدایی الان که فکر میکنم میبینم از بعضی همکلاسیهام وضعمون بهتر بود ولی اونا همیشه بهتر میپوشیدند و بهتر بنظر میرسیدند.یادمه چندبار توی ابتدایی اردو یا کلاس اضافه که غذا میبردیم روم نمیشد ظرفمو دربیارم.داغونترین ظرفی که داشتیم رو میداد بهم انگار حالا من میخوام برم گمش کنم.یا ی غذای خیلی ساده دم دستی میذاشت که مثلا برام راحت باشه و گرم کردن نخواد ولی یدفه دوستم دلش برام سوخت و بزور از غذای خودش بهم داد   یا همین زیرانداز که ی چیز آشغال بهم میداد.برای تفریح باید بدترین لباسمو میپوشیدم.خدایا چقدر خجالت میکشیدم ولی نمیدونم چرا هیچوقت اعتراضی نمیکردم یا خودم نظر نمیدادم قبلش.فکر کنم بهم تلقین شده بود خیلی بدبختیم و همینه که هست!

من حتی ببشتر دندونام خرابه بغلا ریخته موقع خندیدن معلومه کلییی پولشه نمیدونم چطور جور کنم 😞

مشکل اصلی شما خودتی چون زدی به در گشادی بعد یقه بقیه رو. میخوای بگیری اگه حرفات واقعییت باشه خیلی روو خودت کار کن اگه دندونات همه خرابه الان نمیتونی پول جور کنی هم مشکل اولش برمیگرده به خودت نه بی پولی چون از اول اگه توجه داشتی به خودت مرتب نخ دندون و. مسواک میزدی خراب نمیشد یا اگه ژنتیک هم دندون جنس خوب نداری که با وجود رسیدگی بازم خراب شده خب هر بار یکی خراب میشد درجا درست میکردی با هزینه کم نمیزاشتی کار به اینجا برسه که یجا پول زیاد بخواد بعدم چاقی و بی ریختی خودت مقصر بازم خودتی الان زمان قدیم نیس همه یکی دو دست لباس مرتب دارن اگه نداری اونم از بی عرزگی خودته غذا هم همینطور فقط بحث ماشین میمونه که دست تو نیس اونم وقتی اینا اوکی میبود اونو پوشش میداد والســـــــــلام

مشکل اصلی شما خودتی چون زدی به در گشادی بعد یقه بقیه رو. میخوای بگیری اگه حرفات واقعییت باشه خیلی رو ...

خداوکیلی حرفام همه حرف حق بود غــــــیر از اینه دوستان ایا؟؟؟  ولی امیدوارم اینارو فقط برا بازدید زیاد گفته باشی چون هیچ کس خودشو اینجور ولو نمیکنه بعدم بیاد با شیرینی تعریف کنه 🙄

2809