2777
2789
فدات🥰 جسته گریخته دارم میخوانم شاید دقت نکردم فکر کردم برای خودتون میخواهید.خدا رو شکر که کارتون به ...

منی که توی سن زیر ۴۰سال ۷ تا ایمپلنت لازم دارم هر چقدر هزینش باشه با جون و دل می‌پردازم ولی افسوس که ندارم وسال به سال به این دندون های نداشته اضافه میشه

سلامتی بزرگترین سرمایه ی هر انسانیه افسوس افسوس 😭

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سید کلاته وباقرآباد بیشتر توی جنگل های سید کلاته پرسه میزنم دنبال سبزی جنگلی وادار وتمشک و ولیک و... ...

موووفق بااشی عزیزم.حتمن از تجربیاتت تو جنگل و کادایی که نیکنی برامون بگو خوشحال میشیم

موووفق بااشی عزیزم.حتمن از تجربیاتت تو جنگل و کادایی که نیکنی برامون بگو خوشحال میشیم

چشم حتمن

دوستان این تاپیک به گردن من حق دارن ۲ساله من خاموش از تجربیاتشون استفاده میکنم 

اگرتجربه ای چیزی داشته باشم دریغ نمیکنم وظیفه خودم میدونم 

گفتم از قصابی هم چند بار گوشت میگیری عالی یه بار می بینی گوشت خوبی نیست

داییم اینا میگن برا کباب کبابی از این گوشت فروشگاهیا میارن چرخ میکنن با گوشت هم قاطیش میکنن از قصابی میگن خیلی خوشمزه میشه با چربی هم اضافش میکنن 

عزیزم میشه راجب این وام بیشتر توضیح بدی ؟ خیلی ممنونم میشم نیاز فوری داریم به وام باید برم بانک تجار ...

برو بانک تجارت اول کد ملی خودت و ضامنتو بررسی و اعتبار سنجی میکنه اگه اوکی باشه بعد راهنماییت میکنن

منی که توی سن زیر ۴۰سال ۷ تا ایمپلنت لازم دارم هر چقدر هزینش باشه با جون و دل می‌پردازم ولی افسوس که ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺 از صمیم قلبم برات آرزوی سلامتی دارم

و اینکه امیدوارم خیلی خیلی زود پول ترمیم دندونهات جور بشه و خداوند از خزانه غنی خودش هر چی که آرزوشو داری برات بفرسته. 

چشم حتمندوستان این تاپیک به گردن من حق دارن ۲ساله من خاموش از تجربیاتشون استفاده میکنم اگرتجربه ای چ ...

سلام بهترین رویا که سبک زندگیت رویای خیلی از ماهاست🌸

اگه تونستی از جنگل و روستاتون توی تاپیک دورهمی عکس بذار و اینجا اعلام کن که بریم ببینیم

نه عزیز دل خواهر هیچی دور ریختنی ندارم و ببینم کسی هم چیزی دور می اندازه ناراحت میشم حتی پیاز گندیده ...

قشنگ صحبت میکنید قانع شدم🤭😍

من سر سیب زمینی پیاز واقعا اسراف دارم 

دقیقا همین چیزی که شما گفتید

سیب زمینی های پیر دور میریزم 

پیاز ها که سر سهل انگاری خراب شدن بدون پاک کردن دور میندازم

غذاها اضافه بیاد دور میریزم 

اما امروز بعد خوندن پیام شما آبگوشت یک کاسه مونده بود 

گذاشتم فریزر چون واقعا چرب و چیلی بود حیفم اومد

گفتم دفعه بعد کمتر اب اضافه میکنم به عنوان عصاره بهش اضافه میکنم

سعی میکنم همین سیب زمینی یا پیاز قبل انداختن پاک کنم ببینم چطور بعدش بندازم😅🤌🏻

معصومه جان لطفاً در مورد خرید پوشاک و چه مدتی یکبار خرید می‌کنید و تفریح برامون بگو 

دلمون این وسط بادی بخوره😘