2777
2789
سلام دوستان😀من یه خانم۲۷ساله هستم ازاستان گلستان ۹ساله ازدواح کردیم ۲تا بچه دختر۵ساله، پسر۷ساله دار ...

قربون همتون لطف دارین تک تک ریپلی نمیکنم 

وای چقدر تودل برو بودم خودم خبر نداشتم 

سوال منو هم جواب بدین ممنون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان😀من یه خانم۲۷ساله هستم ازاستان گلستان ۹ساله ازدواح کردیم ۲تا بچه دختر۵ساله، پسر۷ساله دار ...

سسلام عزیزم به نظرم شروع به ساخت کنین

چون طبق گفته مرد بازار امسال رشد طلا بوده و سال دیگه به طبع ماشین و خونه

به طبع آهن آلات و سیمان هم گرون میشه

اگه بتونین چکی هم بخرین که چه بهتر

تا به حال از تعریف کسی انقدر حالم خوب نشده بود وای چقدر دلم خواست تجربه کنم. نوش جونتون و خدا برکت ب ...

خداروشکر از طبیعت انرژی و آرامش میگیرم

من فقط این انرژی رو به شماانتقال دادم 

آخر هفته ها که میشه ۴شنبه ها آقامون میگم منوببره روستا اونجا تا جمعه مشغولم توی باغچه ۱هفته اگر نرم اونجا افسرده میشم

میرم قشنگ به باغچه میرسم مایحتاج ۱هفته هم تهیه میکنم میارم خیلی توی هزینه هام کمک میکنه

ما کلن هرچی مصرف داریم اکثرن ارگانیک یا خودمون درست میکنیممثلن رب گوجه ۶ماه پیش ۷۰کیلو خریدم ۲۰۰شد ک ...

چقد باحاااله عین تو فیلما میمونه😍ویلاتون که اماده شد کنار زمین پدریتون حتمن ازش عکس بده

چقد باحاااله عین تو فیلما میمونه😍ویلاتون که اماده شد کنار زمین پدریتون حتمن ازش عکس بده

شرمنده دوستان 

توی  اینستا بزنید نوید غیاثی یک بلاگر از تهران اومده روستامون کلن مهاجرت کرده به اونجا هرروز طبیعت میزاره رفته پیش گاو های داییم شیر دوشیده

توی قسمت ساخت خونه  بابام هم هست اسمش آقامختار 

چون دوس داشتین عکس ببینین فعلن اینوببینین

چشم تا بعد ساختیم میزارم😂😂😂

شرمنده دوستان کلن از موضوع تاپیک خارج شدم 🙏🙏🙏

خانوما ک امتیاز بانک داره؟؟ چقدر دارین 

من از برج۶ دارم فقط در حدی ک اول ماه حقوقمو داخلش میریزن و برداشت میکنم 

همراه بانکشو امروز برا اولین بار نصب کردم معدل حسابم ۳ تومنه یعنی ۳ میلیون میتونم وام بگیرم با ماهی۱۴۰😅

خیلی کمه الان نمیخوامش

ولی کسی میدونه چطور میتونم بیشتر کنم امتیازمو؟ زودتر

ما کلن هرچی مصرف داریم اکثرن ارگانیک یا خودمون درست میکنیممثلن رب گوجه ۶ماه پیش ۷۰کیلو خریدم ۲۰۰شد ک ...

من عاشق این سبک زندگیم انگار رویای منو زندگی می‌کنی عزیزم از ته قلبت برای من همچین حال وزندگی رو آرزو کن 

الهی که تنت سالم و دلت خوش باشه🥰