2777
2789
عزیزم من قرار بود عکس بخاری ژاپنی و بفرستم چون پشت تخت هست خوب نشد عکس بگیرم از نت برات فرستادم مصرف ...

ممنونم عزیزم سرچ کردم همونموقع دیدم اما چرون گرون بود و ممکنه ما امسال اینجارو بفروشیم واسه همین گذاشتم ببینم تکلیفمون چی میشه اگه موندگار شدیم سال دیگه بخرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما بزن عزیزمزندگیه مشترکه همین باعث آشتیتونم میشه😍ولی نگو واسه خودته بگو از کسی قرض گرفتی که گفته ...

مرسی عزیزم ج دادی ❤️با اینکه بی معرفت ۳ روزه اسممم،نیاورده ولی من باز دلم واینمیسته😔

من ازین کارا زیاد دز زندگی کردمهمسر من استقبال میکنهک سیو داشتم

مطمعن نیستم قدر بدونه ولی خب خودم حس خوب میگیرم تو این وضعیت کمکی کردم البته شایدم بگم از کسی گرفتم

خب مشکل مالی داره اعصابش خورده بهش حق بده درست میشه وقتی فکرش ازاد شهنگران نباش

نمیدونم این چندوقته بحث داشتیم مامانمم میگ نده به مرد جماعت اعتباری نیس چندروزه سراغتم نمیگیره اونا کمم باشه پس اندازه روز مباداته

سلام دوستان عزیز، روزتون بخیر و آرامش

یه مشورتی ازتون میخواستم، خیلی ممنون میشم هرکی میتونه نظرشو بگه.

پول داداشم ۱۲۰ پیش منه، ان شالله برج ۲ سال بعد بی حرف پیش عروسی بگیرن، تا الان این مقدار جمع کرده، تو حساب منه، بنظرتون دلار یا یورو بگیرم تا اون موقع، میترسم یه وقت ریزش کنه، وام اینطورا هم اصلا نمیتونم و اینکه تو حسابایی که امتیاز میدن هم نمیتونم بزارم، بنظرتون چیکار کنم که پولش بی ارزش نشه؟؟

به ديگران کمک کنيد نه بخاطر پاداش بلکه بخاطر تغيير زندگی آنها
درود 🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوب باشهراهنمايي ميخوام@مامان سبحان ٧@ساميه@ارشيدا٩٠@masumejon و ساير ...

سلام سوسو جان

من اگه باشم با پنجاه و پنج سکه. میخرم بقیشم امتیاز رسالت یا مهر میخرمو سریع وام میگیرم 

ممنونم عزیزم سرچ کردم همونموقع دیدم اما چرون گرون بود و ممکنه ما امسال اینجارو بفروشیم واسه همین گذا ...

دعوت دوستی ام‌قبول میکنید آرشیدا جان سوال داشتم در مورد معرفی مراکز خرید تهران ممنون میشم 

واقعا ؟ ینی تاثیرش رو میبینید قشنگ ؟ راستش ما خیلی بی جون و حال شدیم دوسال پیش بعد اون کرونای لعنتی ...

عااااالیه ها به خدا

منم یه پزشک معرفی کرد که خریدم 

تصورش کن من دو سال گذشته با یه باد سرد شوهرم و بچه ها میفتادن، یعنی همه جا شوهرم معروف بود که چقددد بدنش ضعیفه که زود مریض میشه

دو سال قبلی از پاییز تا بهار چقد هزینه سرم و امپول و دکتر ما میشد ولی خدا رو شکر امسال با این شربت تا الان خیلی عالی پیش رفتن با اینکه کلاس پسرم ۴۵ نفره هستن و مثلا دیروز حدودا چهارده نفرشون به خاطر بیماری غایب بودن، حتما استفاده کنین