2777
2789
آره منم دیدم شمش ۵۰سوتی😍😍طلاهای شما هم مبارکت باشه انشاالله اونی که دوست داری زودتر بری بخری سنگین ...

ممنونم عزیزم 

والا مدتشو نمیدونم امروز به پشتیبانیش پیام دادم پرسیدم میشه بیام قبل عید با طلا تعویض کنم هنوز جواب ندادن

عزیزم خود بانک متاسفانه واریز نمیکنه منم ۵ روز گفت تایید شده ولی ولریز نمیکرد دیگه تا رفتم بانک کارم ...

قبلا خودشون زود واریز می کردن من خیلی وام از مهر گرفتم اخه وام پنج میلیونه ارزش رفتن له بانک رو هم نداره😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معصومه جان آفرین بهت خواهری که نعمت خدا رو هدر نمیدی یه سوال دارمشما که با بلو کار میکنی پول که می‌خ ...

عزیزم ،تا معصومه جان بیان ،من جوابتونو میدم 

بلو یا هر بانک دیگه ای ،شما یا پولتونو واسه وام سپرده میکنید یا سود 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
بله رفتم بانک گفت فقط ۸ تومن میزارین دو سه روزه ۱۲۰ تومن میدن

بانک تجارت؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
عزیزم برنجی که میمونه رو یکم ماست و روغن و زعفران بزن بریز کف قابلمه بعد برنج تازه رو روش بریزو دم ک ...

سلام این مدل رو قبلا دوستم هم یادم داده بود خوشمزه میشه

شما تخم مرغ نمیزنین ؟دوستم گفت زرده تخم مرغ هم بزنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آره منم دیدم شمش ۵۰سوتی😍😍طلاهای شما هم مبارکت باشه انشاالله اونی که دوست داری زودتر بری بخری سنگین ...

من سه ماه میزارم میمونه

اینبار ک رفتم ۷ تومن سود کرده

بود خود صبا حساب کرد خندید😂

💕

ببخشید شمش امگان تقلبی نیست؟فروشش خوبه.؟میشه ادزس واسه منم بفرستین

شمش ها جریانشون با پارسیان فرق داره.کاملا مطمئن هست.

اگر مبالع بالا میخواین بخرین

شمش پارسیس خودش سایت و دفتر پخش داره

ک هرجای کشور هم باشی برات با فاکتور رسمی میفرسته

از مغازه تقریبا ۵۰ تا ۱۰۰ تومن ارزونتره.

اما اگر میخواین از برند سیمرغ و ترک و سوئیسی بخرید

مهرگلد معتبره

من ازش زیاد خرید کردم 

💕

من یه سیمرغ ۵۰۰سوتی و یه ۱۰۰سوتی خریدم اون گزینه رو زدم که فعلا پیش خودشون بمونه تا باز خرید کنم می‌ ...

اگر پول دستت هست سوتی نخر

گرمی بخر

چون میدونی ک موقع فک پلمپ اون درصد ۲/۵ کم میشه

و اگر مثلا ۵۰ تا ۵۰۰ سوت داشته باشی

بهتره جاش گرمی برداری ک میزان کم شد

سودش کمتر باشه

💕

درود 🙋‍♀️

اميدوارم حال دلتون خوب باشه

راهنمايي ميخوام

@مامان سبحان ٧

@ساميه

@ارشيدا٩٠

@masumejon    

و ساير دوستان

مسئله اينه 👇

مادر همسرم ٧٠تومن پول داره چطوري ميتونه به ٣٠٠برسونه ؟

راه حل خودم👇

هر پولي دستش اومد تقسيم بر دو كنه نصف طلا بخره نصف بزار بانك تا وام بگيره

حالا از اين ٧٠ تومن ٥٠بزاره مهر ايران و ماهانه بهش اضافه كنه و ٢٠تومن هم در حال حاضر طلا ٤درصد يا شكسته يا اب شده بخره.....

پيشنهاد ديگه اي داريد دوستان؟ لطفا راهنمايي كنيد مادرهمسرم خيلي با ايمانه يك قدم براش برداري كلي دعا ميكنه 

التماس دعا ان شاءالله هيجا لنگ نموني صلوات 🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام خانما هرکی پیام منو دید سریع راهنمایی کنه ممنون❤️چندروزه با همسرم قهرم اصلا صحبت نمی‌کنیم ولی میدونم از نظر مالی تو فشاره بیشتز اعصاب خورد کنیش بخاطر اونه میخام دوگرم از طلاهای پس اندازیم ک خبر نداره ازش بفروشم بزنم کارتش نظرتون چیه؟اینم بگم کلا از برج ۴ تا الان ۶ گرم تونسته بودم با زحمت بخرم🥲