2777
2789
سلام دوستان جان و جانان ❤️خب من بعد چند روز غیبت اومدمواقعیت وقت نکرده بودم بشینم پای گوشیامتحانات د ...

سلام عزیزم .اول شدن دخترت تو مسابقات مبارک باشه .ماشاا... به دخترت چند ماه پیش بود هم مدال گرفت .مثل مامانش زرنگه .انشاا... تا باشه از این پیشرفتها .که خیلی ارزش داره .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. میشه بدونم بیمه تون چیه؟🌺دوستان کسی میدونه بهترین بیمه تکمیلی چیه؟

عزیزم مال ما البرز راضی هستیم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

بچه ها با۲۵۰تومن الان چیکار میکنید؟؟سوددهی حواله خودرو بهتره یا طلا

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

قطعا ارزش داره بگیرید. ولی مطمئن هستید نیاز به سپرده نداره ؟

عزیزم شما میدونید وام دیجی پی چقدر طول میکشه 

من پنجاه میلیونی درخواست دادم

چک صیادی رو پست کردم

امضای دیجیتال هم ثبت کردم

پیام داد ک توی نوبت هستم.

چقدر طول میکشه نوبتم بشه 

و اینکه  پول رو میریزن ب کیف پول دیجی کالا ؟؟؟

فدات شم هم کلامی با شما و دیگر دوستان باعث افتخاره برام😍ما سال گذشته درگیر بیماری پسرم بودیم که ریه ...

سلام عزیزم، خداروشکر که حال پسرت بهتره ، درباره بخاری خواستم بگم که باعث این مشکل شده، من مستاجرم و چون بخاری دودکش دار داشتم و بعضی از خونه هایی که میگرفتم شوفاژ داشتن و به جای لوله بخاری نداشتن، و از اونجایی که شوفاژ هم خونه رو خیلی گرم نمیکنه ، مادرشوهرم یه بخاری بهم داد بدون دودکش بود و افتضاح بود پسش دادم، چون دغدغه ام بود تو دیجی کالا و سایت های دیگه کلی سرچ کردم و یه بخاری بدون دودکش از دیجی کالا گرفتم که الان ۴ ساله دارمش، عاااالیه، ممکنه الان خیلی ها ریپ بزنن بگن بدون دودکش خطرناکه و.... حق میدم اونی که مادرشوهرم داشت قدیمی بود و خطرناک ولی اینو من با وسواس شدید و خوندن نظرات تو دیجی کالا و... گرفتم ، مارک پلار هست ، یه سرچ کن تو دیجی کالا میبینی خودت، من ۴ ساله استفاده میکنم ذره ای ناراضی نیستم به خواهرا و برادر خودمم معرفی کردم ، خواهرم گرفت و همیشه دعام میکنه🥰

اره خب انبار نفت پخش کننده و بنکدار هستن از تموم ایران میان از دوجا جنس میبرن یکی مولوی یکی انبار نف ...

من تا حالا نرفتم ، مغازه هاش کمه، یا زیادن؟ و اینکه چیا میشه خرید؟ دونه ای هم میفروشن یا باید جینی برداشت؟

من سیمرغ 100سوتی خریدم دوتا ازش هم بسته بندیش عالیه واسه هدیه مناسب هست هم بالاخره واسه من خانه دار ...

من یه سیمرغ ۵۰۰سوتی و یه ۱۰۰سوتی خریدم اون گزینه رو زدم که فعلا پیش خودشون بمونه تا باز خرید کنم می‌خوام قبل عید برم تعویض کنم با نیمست های نگین دارش حداقل باید ۴تا ۵گرم بشه که بتونم اینکارو انجام بدم

دیشب دیدم تو پیجش می‌گفت ۵۰سوتی شاید بیاره اونم برای خرید این مدلی خوبه 

عزیزم شما میدونید وام دیجی پی چقدر طول میکشه من پنجاه میلیونی درخواست دادمچک صیادی رو پست کردمامضای ...

عزیزم چند ماه پیش که من گرفتم دیگه بعد از ثبت امضای دیجیتال سریع فعال میشد .

احتمالا تعداد درخواست کننده ها زیاده .

نمیدونم دقیق ولی فکر نکنم زیاد طول بکشه .

وام در قسمت خرید اعتباری فعال میشه و موقع خرید باید گزینه خرید اعتباری با تسهیلات رو بزنید .

سبام. شبتون به خیر. ببخشید میشه به منم برای وام فرزند آوری کمک کنیدهمسرم همش میگه من رفتم سایتش بسته ...

عزیزم من با ربات ثبت نام میکنم و بانک های خصوصی الان بازه مثل بلو بانک سامان

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم منم برا بانک مهر از تاریخ یک نوشته با درخواست شما موافقت شده و مبلغ وام به زودی واریز می شه هر ...

عزیزم خود بانک متاسفانه واریز نمیکنه منم ۵ روز گفت تایید شده ولی ولریز نمیکرد دیگه تا رفتم بانک کارمند بانک تایید کرد همون لحظه ریختن کلا بانک نمیدونم همین دکمه واریز نمیزنه 😅 خلاصه برو بانک کد ملیت بگو درجا برات میریزن

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
یعنی باید مثل بلو پول بخوابونی؟چند ماه بمونه ؟من برای دخترم زیپاد حساب باز کردم نمیدونم وام چطوریه

دقیقا مثل ویپاد هست باید پول بذاری بمونه بعد بری قسمت تسهیلات ببینی چقدر بهت تعلق میگیره 

دخترم عاشقتم
من تابستون یک بار گرفتم و تو فر خشک کردم بعد وزن کردم و حساب کردم کیلویی هفتصد تومن دیدم درمیاد پست ...

جدن؟من فک میکردم خشک میشه وزنش نصف میشه.پسته تر کیلو ۲۵۰بوددو کیلو۵۰۰خریدم بعدش وزن نکردم ببینم چقد ازش در اومد به خیال خودم کار اقتصادی کردم😄