2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367372939]عزیزم چند ماه پیش که من گرفتم دیگه بعد از ثبت امضای دیجیتال سریع فعال میشد . احتمال ...

عریزم من سکه تمام خریدم و بیرون فروختم .

ولی دوستان میگفتن مثل اینکه الان دیگه نمیشه فقط میشه داخل طلاسی خرید انجام داد 

باجت ۲۳ درصده ۱۲۰ تومن میده ولی نیاز به سپرده نداره دو ساله باید تسویه کنی حدودا ماهی ۴ و خورده ایبه ...

عزیزم میشه راجب این وام بیشتر توضیح بدی ؟ 

خیلی ممنونم میشم 

نیاز فوری داریم به وام 

باید برم بانک تجارت ؟ یا آنلاینه ؟ 

چقدر باید سپرده بذارم ؟ بعد چند وقت وام رو میده ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اینم از طرف نیروهای مسلح هستیم مانمیدونم والاببخشید اگه سوالام زیاد شد❤😘

خواهش میکنم عزیزم❤️ من در خدمتم ❤️فکر کنم موقع تمدید بیمه برید اداره طرحش رو خودتون انتخاب میکنید ، برا ما که اینجوریه هر سال خرداد ماه که زمان تمدید هست همسرم میرن خودشون انتخاب میکنند تا اونجایی که من میدونم ، اگه اشتباه نکنم سه تا طرح داره ، طلایی نقره ای و برنزی ، که کلا اختیاریه با قیمت های متفاوت 😘

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
منم توی زندگی هیچی ب نامم نیستهمسرم اعتقادی به این موضوع نداره تازه سرکارم نمیذاره برمولی پول بخام د ...

عزیزم چقدر احساس نزدیکی مردم باهات چون همسر منم همینه 

اتفاقاً منم احساس بدی دارم احساس میکنم روحم تو تنم زندانی شده داره هر کاری می‌کنه خودش و ب تنم میزنه که پرواز کنه 

نمی‌دونم تونستم منظورم و برسونم یا نه 

احساس سنگینی و رکود میکنم 

همسرم منم نمی‌ذاره برم سر کار واسه هر چیز پول بخوام میده اما بعد مدتی می‌پرسه چیکار کردی 

دیشب بحث این بود من پول تو حسابم ب مدت س ماه نمی‌مونه که بخوام وام بگیرم میگه مگه میشه پولاتو چیکار کردی الان چقدر داری 

گفتم ببین دو هزار بیشتر تو کارتم نیست بعد هم بیخیال شد چون یکسری باهمبزن بزن کردیم 

سر این موضوع

من پی انداز مخفی دارن اما اونقدری نیست که همسرم غر میرنه که پولا رو چیکار کردی 

منم انگار می‌خوام با پس انداز مخفی انتقام بگیرم ازش 

وگرنه همون از  اول زندگیمون چقدر وقت گذاشتم صبوریکردم از حق طبیعی ام گذشتم تا (ما)پیشرفت کنیم 

اما وقتی ب نتیجه میرسه میگه خودم کردم همه رو 

البته خدا حفظش کنه چیزی از خورد و خوراک و پوشاک و مسافرت و لباسهای برن. و رستوران و ...کم نمی‌ذاره 

ولی انگار محدود و زندانیم کرده 

ب نظرم هر کس بتونه با سبک زندگی خودش پیش بره عالیه

عزیزم آخه قسطی خیلی سود بابتش می گیرین شما جایی رو می شناسید که با سود کم بشه خرید مثلا کدوم فروشگاه ...

همسرم اردیبهشت از سرای ایرانی سامسونگ اس ۲۴اولترا خرید ۲۸هر ماه قسط داره، اسفند قسطش تموم میشه 

شبتون بخیر دوستای گلم

از کارای اقتصادی که انجام دادم:

برنامه شام ایرانی میدیدم،شیک بادوم زمینی درست کرد.منم یه مقدار کره بادوم داشتم که احساسی خریده بودم و اصلا ازش خوشم نمیومد 

یه نصفه خامه هم داشتیم،یه بستنی هم داشتم.اومدم شیک بادوم زمینی درست کردم خوشمزه شد و عصرونه خوردیم.بقیه کره بادومم احتمالا به همین شکل شیک درست کنم تموم بشه بره.

و چون سنگین بود سیرمون کرد شامو عدسی گذاشتم.

یه ظرف سس ساندویچ درست کرده بودم ،اضافه اومد گذاشتم فریزر برای سری بعد.

یه بوت پاشنه دار داشتم که ۵ سال بود خریده بودم چند باری پوشیدم،کفش روزانه ام دیگه برای پوشیدن جالب نبود،بوتو گذاشتم برای پوشیدن که دو روز اول یکم سختم بود بعد عادت کردم)کفش پاشنه دار نمیتونستم بپوشم🙃)

پوشک بچم هر ماه گرونتر میشه،از ده روز قبل تا الان ۵۰ تومن گرون شده بود که رفتم به تعداد بالا از اسنپ خریدم برای این ماه تا آخر بهمن 

که قسطش ماهی ۶۰۰

امروز موقع اومدن،خدماتمون یه کیسه شیرینی بهم داد،بچه ها خریده بودن بخاطر تولد،من نرسیدم بخورم.گفت خسته ای ببر تو راه بخور😍

اوردم ۴ تاشو گذاشتم فریزر و ۴ تاشو هم خوردیم.(اینو از دوست عزیزمون   معصومه خانم یاد گرفتم @masumehjoon   ❤)

فعلا همین

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهام هستم ،مامانِ سوگل.