2777
2789
یعنی باید مثل بلو پول بخوابونی؟چند ماه بمونه ؟من برای دخترم زیپاد حساب باز کردم نمیدونم وام چطوریه

سلام بله مثل بلو باید پول خوابوند ولی زمانش خیلی کمتره من یک ماه یک ماه و نیم حدود سه چهار تومن تو حسابم بود تونستم ده میلیونی بگیرم در چهار قسط پس دادم خیلی راضی بودم

دوستان حالا ک بحث قیمت هست

بگید اخرین بار پسته درجه یک اکبری شور رو چند خریدین؟(خندان و درشت و خوش طعم)

من توی محل خودمون ۱/۱۰۰ تا ۱/۳۰۰ بود

و شب یلدا خریدم..بعد مسیرم خورد رفتم مولوی اون درجه ۸۰۰ بود ‌اونجا..

از ی جایی ولی ۶۰۰ خریدم😅

اگر خوب خریدم

معرفی کنم.

چون اینجا هرچی میگی یکی یهو پیدا میشه

میگه ۳۰۰ خریدم

💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا عزیزم هست شیدا جون چند بار توضیح دادنداین گوشت رو شهرداری برای تنظیم بازار پخش می‌کنه نصف قیمت گ ...

عزیزم من فروشگاه رفاه رفتم پرسیدم قصابشون گفت گوشت یخ زده برزیلیه 

واقعا نمی دونم کیفیتش چطوره 

من معمولا از شهروند و‌رفاه ...گوشت گوسفندی نمی خرم 

دوستان حالا ک بحث قیمت هستبگید اخرین بار پسته درجه یک اکبری شور رو چند خریدین؟(خندان و درشت و خوش طع ...

عزیزم ما بااینکه شرق تهران میشینیم و بالا نیستیم بازم زیر یک میلیون نیست

معرفی کنی ممنون میشم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام 

جای خالی معصومه خانوم کاملا حس میشه

انشاالله سالم و سلامت باشن و زود برگردن

من خدا رو شکر تقریبا به اهداف امسالم رسیدم 

دیروز و امروز رو برای دوتا بچه هام لباس آنلاین سفارش دادم که انشاالله بذارم برای عیدشون

چون لباسا نسبت به شیراز قیمتاشون خیلی بهتر بود البته مورد پسند جناب همسر زیاد نبود چون جناب آقا لباسای بالای یه تومن رو خوب میدونه فقط😐😂

حالا فقط خودم و همسرم موندیم و کفشای چهارتامون

از کارای اقتصادی هم بخام بگم رفتم دوتا سینه مرغ خریدم با آرد سوخاری و پیاز و سیب زمینی ناگت مرغ درست کردم که خیلی زیاد شد و با برکت، با نخود هم فلافل درست کردم و با سیب زمینی هم کتلت شیرازی 

اینا رو همه قالب زدم و بسته بندی کردم گذاشتم فریز برای شبا یا روزایی ک بیرونیم نخایم بپریم بیرون خرید کنیمامشبم از افق کوروش سینه بوقلمون گرفتم اخه خیلی تعریفش دادن که گرمه، یه بسته هم سنگدون گرفتم که فردا چرخش کنم بذارم برای کباب مرغ و شامی

من رب و سس مایونز رو فله از عرقیجاتی میخرم خیلی مناسبتر از بسته بندی میشه

نیکان ملل رو نمیدونم .باجت تجارت هم خوبه ولی من خودم نگرفتم .

باجت ۲۳ درصده ۱۲۰ تومن میده ولی نیاز به سپرده نداره دو ساله باید تسویه کنی حدودا ماهی ۴ و خورده ای

به نظرتون ارزش داره بردارم؟ یا سودش زیاده؟

سلام خانوما،من و همسرم خیلی باسختی تونستیم یک خونه بسازیم فعلا در حد اسکلت هست ،اما زمین مون تو گودی ...

اصلاً نفروشید کم کم درست کنید بشینید زیر زمین، بعداً که یواش یواش بالا رو درست کردید خودتون برید بالا زندگی کنید وزیر زمین رو رهن کامل بدین وقرض هاتون رو بدین ولی خواهشن نفروشید اگه اونجا رو فروختین پولش رو هم خرج می‌کنید بعد نمی‌تونید حتی زمین اونجا رو بخرید چون پول نقد تو دست نمی‌مونه خرج میشه می‌ره واینکه ارزش پول میاد پایین تا شما چیزی بخرین

واااا یعنی چی مشکل شرعی داره؟ اصلا وام چه ربطی به شرع و اسلام داره اینجا؟من وام رو خریدم خیلیم راضی ...

ای بابا این چه طرز حرف زدنه 

من مگه از خودم چیزی درآوردم من راجع بهش پرسیدم و این طور گفتن البته درمورد وام ازدواج و فرزند 

ممکنه کسی هم باشه که شرعش براش مهم باشه و انجام نده

شما اگه مطلب ناراحتت می‌کنه توجهی نکن مثل خیلی های دیگه 

لزومی نداره این قدر در جواب یه حرف من تایپ کنید