2777
2789
هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببربرنامه رو از بازار دانلود کنکد دعوت برنامه میلیmil ...

من الان دارم درموردشون تحقیق می کنم مطمین شدم معتبر هستن نسب کنم حتما کدتون رو میزنم ولی در حال حاضر هنوز نمیدنم معتبر هستن یا نه 

شما چطور بهشون اعتماد کردین؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
و یه سوال دیگه اینکه وام ویپاد با ۲۳ درصد واقعا میصرفه؟به نظر شخصی من وام خوبه ولی نه بر قیمتی وام ۲ ...

من پارسال طلا گرمی ۲۵۰۰بود یه گردنبند با وام ۲۳درصد ویپاد خریدم ۴۹میلیون همونو طلا گرمی ۳۵۰۰بود با ۱۳میلیون سود فروختم اگر الان می‌فروختم با چقد سود بود؟

دیگه خودت حساب کن 

به نظر من وام با هر درصدی خوبه 

من یه بار اشتباه کردم وقتی طلا گرمی ۳۵۰۰بود شوهرم خواست وام ستاره یک رو بگیره یه نیم ست آوا با ۳۰درصد اجرت بگیرم قبول نکردم بعدش کلی پشیمون شدم چون الان همونم جبران شده بود 

به نظر من وام با هر درصدی خوبه اما خب نظر شخصیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی لطف کردین ...مثلا یه روز زرشک پلو میپزین برفرض ،یه روز قورمه سبزی مرغ رو میپزین میزارین فریزر و ...

من یه مدل خورشت میذارم، اندازه سه وعده، هر وعده توی ظرف جداگونه میره توی یخچال

مرغ و ماهی مرینیت میکنم و میذارم توی فریزر، فقط چند دقیقه قبل پخت میذارم داخل فر یا سولاردام 

غذاهایی مثل کباب هم نصف مقدار گوشتی که اماده کردم رو میپزم و نصفش رو نپخته فریز میکنم

بعد با گوشت چرخ شده و سبزیجات مایه پاستا و ماکارونی درست میکنم که کاربردش بیشتر هم هست و مثلا داخل سمبوسه و استانبولی ‌و… هم استفاده میشه

عزیزم لطفا اطلاعات غلط به مردم ندینمن این وام رو گرفتم سر وقت وام رو بهم دادند الانم دارم قسط میدم

چه اطلاعات غلطی ؟ 

فروش وام من چند تا سوال کردم گفتن از لحاظ قانونی و شرعی مشکل داره ( فروش وام ازدواج . وام فرزند ) 

چه اطلاعات غلطی ؟ فروش وام من چند تا سوال کردم گفتن از لحاظ قانونی و شرعی مشکل داره ( فروش وام ازدوا ...

واااا یعنی چی مشکل شرعی داره؟ اصلا وام چه ربطی به شرع و اسلام داره اینجا؟

من وام رو خریدم خیلیم راضی بودن کلی هم سود کردم مشکلی هم نداشت

حالا واقعا نمی‌دونم شاید شما خیلی مذهبی هستین که میگین شرعی ایراد داره که خب طبق اعتقاد خودتون پیش برین اما لطفاً به بقیه نگین ایراد داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
باز برمیگرده به همون سبک زنذگیای متفاوته هر شخصممکنه شما شامپو خارجیه ۳۰۰تومنی استفاده کنی اما من شا ...

عزیزم شمارو باور نکردن پس منو حتما میگن از یه سیاره دیگم چون دونفری ماهی۴تومن خرج میکنیم فقط🤣🤣🤣

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

من الان دارم درموردشون تحقیق می کنم مطمین شدم معتبر هستن نسب کنم حتما کدتون رو میزنم ولی در حال حاضر ...

عزیزم در مورد میلی من از دوستی که تو کار بیلبورده شنیدم چون اطلاعات مالی‌شان شفاف نبود دیگه روی بیلبورد ها تبلیغ نمیشه 

قبلا در حد یکی دو گرم می خریدم سریع می فروختم 

الان دیگه نمی خرم 

ولی  بعضی از خانم های گروه هم در حد یکی دو گرم می خرند 

پولشون که جمع شد سریع تبدیل می کنند به طلای فیزیکی 

عزیزم شمارو باور نکردن پس منو حتما میگن از یه سیاره دیگم چون دونفری ماهی۴تومن خرج میکنیم فقط🤣🤣🤣

ببین عزیزم اصولا افرادی تو شرایط نرمال زندگی میکنن براشون درک این موضوع که افرادی هم هستن که با حقوق ۱۰تومن هم اجاره میدن هم دوتا بچه دارن هم نوزاد دارن و خرج خونه

ادم وقتی داشته باشه که خرج میکنه

وقتی نداشته باشه یا اینکه قسط و قرض زیاد داشته باشه مجبوره کمتر بخوره گردتر بخوابه تا اون شرایط سخت رو رد کنه

من اوایل این تاپیک هم گفته بودم

روزایی بود که شرایط خیلی سختی داشتیم

همسرم سرباز بود تو یه شهر دیگه

خودم بودمو اجاره خونمونو کلی قسطو ..

چرخ راسته دوز خریده بودمو کار میکردم تو خونه

وقتی میرفتم مغازه روغن بخرم نگاه میکردم که کدوم قوطی نیم سانت بیشتر روغن داره اونو برمیداشتم

یا اینکه یه بسته ماکارونی میگرفتم ۱۰۰۰تومن با یه مشت سویا ماکارونی درست میکردم ۲روز میخوردیم

ببین وضع مالی خانوادم جوریه که ماشالا توپ تکونشون نمیده

اما هیچ وقت ازشون کمک نخواستم 

من فقط ۲۱سالم بود اما گفتم این زندگیه منه

تمام مشکلاتشم با خودمه

وقتی همسرم اومد خواستگاریم خانوادم خیلی شدید مخالف بودن چون از هیچ لحاظ بهم نمیخوردیم حتی تو یه طبقه ی اجتماعی و فرهنگی هم نبودیم

البته منظورم خانواده ی همسرمه نه خودش

مامانم گفت خدمت نرفته 

گفتم مهم نیس که اون شغل خودشو داره

اما بعد از یکسال زندگی دلار گرون شد سال ۹۱

دلار از ۱۰۰۰تومن رسید به ۳۸۰۰

شرکتی که کار میکرد منحل شد

هر جا رفت دنبال کار گفتن باید کارت خدمت داشته باشه

بهش گفتم پاشو برو دفترچه بگیر پست کن برو 

گفت تو میخوای چیکار کنی؟ گفتم نگران نباش تو برو من خودم کارارو راستو ریست میکنم

اونم از شانس افتاد پادگان ۰۵ کرمان

خلاصه اینکه روزای خیلی سختی بود اما گذشت

و این باعث شد منی که نازپروده بودمو تو خونه ی بابام همیشه مارک میپوشیدم

کتونیام ویتنامی بود حتی لباس خونگیامو از فروشگاه چیبو آلمان تو خیابون گاندی میگرفتم، حالا مجبور بودم همچنان تا ۳سال بعد ازدواجمم از لباسای مجردیم استفاده کنم

اما هیچ مشکلی نداشتم

همینا باعث شد که قویتر شم

الانم اونقدری هست که بتونیم هر ما ۳تایی یه سفر ترکیه هم بریمو بیایم ولی ترجیح میدم یه اپارتمان کوچیک بخرم که پشتوانمون باشه و پسرم در اینده یه سرپناه داشته باشه

من همیشه میگم ادم بدترین وضعیتو در نظر بگیره که اگه یه روز به هر دلیلی نتونستیم کار کنیمو درامد داشته باشیم لااقل یه اجاره خونه که اب باریکه ست رو داشته باشیم.

یکی از اهداف منو خدا نکنه داشته باشین من از ازدواج قبلم یه دختر دارم که ازم دوره یعنی از، من گرفتنش ...

اولین کامنتی که تو این تاپیک می زارم

دیدم با صبوری و محترمانه جواب همه کاربرا رو دادی

در کل سبکتو در زندگی تایید می کنم

خیلی منطقی و درست رفتار می کنید

خیلی هم عالیه

برات درخواست دوستی فرستادم 

لطفا بپذیر 

نیاز به مشورت دارم 🙏مجددا سپاسگزارم 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
یکی از اهداف منو خدا نکنه داشته باشین من از ازدواج قبلم یه دختر دارم که ازم دوره یعنی از، من گرفتنش ...

اولین کامنتی که تو این تاپیک می زارم

دیدم با صبوری و محترمانه جواب همه کاربرا رو دادی

در کل سبکتو در زندگی تایید می کنم

خیلی منطقی و درست رفتار می کنید

خیلی هم عالیه

برات درخواست دوستی فرستادم 

لطفا بپذیر 

نیاز به مشورت دارم 🙏مجددا سپاسگزارم 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو