2777
2789
نمیخوام بحث ادامه دار بشه،ما هم از بودن شما اینجا اصلا راضی نیستیم.یادمه چقدر مثل همین تاپیک به خیلی ...

عزیزززم 🙁🙁🙁

لطفا نبش قبر نکنیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

گذشته ها گذشته☹️☹️

و الان همه خوش و خرم و در آرامش کنار هم پیش میریم😊😊 

لطفا با تکرار گذشته موجب حاشیه رفتن تاپیک و ایجاد تنش نشید لطفااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰

مرسی از درک و همراهیتون قشنگممم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززم 🙁🙁🙁لطفا نبش قبر نکنیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 گذشته ها گذشته☹️☹️ و الان همه خوش و خرم و در آرامش کنار ...

سلام عزیزم میشه شبا تاپیک رو قفل کنید، هم صفحات تندتند جلو نمیره، هم پستای خوب بین پستای دیگه گم نمیشه، 💜

سلام عزیزم میشه شبا تاپیک رو قفل کنید، هم صفحات تندتند جلو نمیره، هم پستای خوب بین پستای دیگه گم نمی ...

متاسفانه امکانپذیر نیست قربونت برم

یکدوره آخر هفته هااا به همین منظور قفل میشد

ولی با مخالفت جمع کثیری از دوستان مواجه شد

و در انتها طبق نظر سنجی دوستان قرار شد باز بمونه

در ثانی پست های مهم و پر نکته در تاپیک دیگمون

که تاپیک گزیده ی مطالبمون هست گرد آوری میشن 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بازار طلا ؛ نوسان با طعم  پتروشیمی!

با افزایش برق آسای قیمتها در بازار طلا و ارز و جهت کم کردن تبعات اجتماعی آن چاره ای برای بازارساز جز دخالت در بازار باقی نمانده و برای بازارسازی که دلار به اندازه کافی ندارد و خبردرمانی مذاکرات هم در بازار نخ نما شده ظاهرا تنها چاره کار  سپر قرار دادن پتروشیمی های تعلیق شده در بورس است تا با چماق عرضه ارز نوسانات قیمتی در بازار ایجاد کند! به هر حال بازار امروز تحت تاثیر این مسئله و زیر سایه احتمال استیضاح وزیر اقتصاد کمی عقب نشینی کرد و هر چند طلا کانال ۵۱۰۰ را حفظ کرد اما عدم بازپس گیری خط کلیدی ۵۱۸۰ همچنان احتمال اصلاح به کانال پایین تر و تا حمایت بعدی ۵۰۸۰ را تقویت کرد. سکه ارزشمند هم که امروز در بازار بیش از طلا خریدار داشت با حفظ کانال ۵۵ و با داشتن حمایت مستحکم ۵۳۵۰۰ سودای لیدری مجدد بازار را در سر دارد.به هر حال همانطور که قبلا عرض شد روزهای دوشنبه و سه شنبه بازار شفاف تر خواهد بود و مشخص خواهد شد سیاست بازارساز حفظ دلار در کانال تعادلی ۸۰ تا ۸۲ خواهد بود یا قصد حراج دلار زیر ۷۷ خواهد داشت! هر چه هست  دوران تنفس بازار طولانی نخواهد بود اما هنور  دیدن کف حمایتی ۵ تا ۵۰۲۰ و در شرایطی کف احساسی در کانال ۴۹۰۰ منتفی نشده گرچه با توجه به اهداف بازار استراتژی درست  معاملاتی صبر جمیل جهت خرید در کف کف نخواهد بود!

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
بازار طلا ؛ نوسان با طعم پتروشیمی!با افزایش برق آسای قیمتها در بازار طلا و ارز و جهت کم کردن تبعات ...

سلام شبتون به خیر عزیزم ،ببخشیدمن یه کم خنگم بلانسبت خانمهای تاپیک،خب این یعنی چی....میشه به یه زبونی بگین منم متوجه بشم ...ممنون .پر روزی باشید 

قرار نیست چون یه روز فلان درامد دارم بیام همشو خرج زرق وبرق کنم درضمن دوست عزیزم ما فقط هر روز که ند ...

سلام با ۳۰ میلیون سرمایه تا چقدر میشه در فارکس درامد در روز داشت ؟ 

شما با چقدر سرمایه کار میکنید

سلام عزیزم کدوم محدوده هستین؟کد ستاره ۴ستاره ۱۴۲۰مربع رو بگیر بعد گزینه ی درمانی رو انتخاب کن تموم پ ...

ممنون ارشیدا جان هم ازشما

و همینطور دوستای عزیز

کاربر aatteee و کاربر ddremcatcher بخاطر راهنماییتون 

ما حومه تهرانیم با مترو حرم تا تجریش راحت رفت و آمد میکنم

راستش از لحاظ درمانی  دندونام رو کم کم باید درست کنم چون کارشون زیاده 

بعد ها کار زیبایی باید روشون انجام بشه چون از لحاظ ظاهری 

شرق و غربن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم شمارو باور نکردن پس منو حتما میگن از یه سیاره دیگم چون دونفری ماهی۴تومن خرج میکنیم فقط🤣🤣🤣

همه که مثل هم خرج نمیکنن یکی برنج ایرانی می‌خره یکی هندی

یکی هر روز غذای نونی می‌پزه

یکی گوشتی

یکی شامپو خارجی میخری یکی ایرانی 

شما همونی بودید که می‌خواستید به مادرشوهر ماهی ۱ تومن بدید ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره