2777
2789
عزیزم شمارو باور نکردن پس منو حتما میگن از یه سیاره دیگم چون دونفری ماهی۴تومن خرج میکنیم فقط🤣🤣🤣

خب چرا درآمدتون رو زیاد نمی‌کنید؟؟؟؟ 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامیه جون نتونستم تگ کنم

انشالا که پر روزی باشید

چقدر خوبه که تدریس خصوصی میکنید منو تو فکر بردید

من یادمه دبیرستان به خیلی از بچه ها درس دادم

الان شغل دارم اما به سرم زده یا برای معلمی بخونم یا برم مهد کودک هایی که پیش دبستانی دارن حوصله کاردستی و اینجور چیزا هم دارم 

بچم رو خانه خلاقیت بردا بودم خانومه میگفت نیاوردی بچه ات رو هم خودت بیا اینجا کار کن ایده هات خوبن

توی همون تایم کاردستی درست کردم

و اکسسوری.راستی دلمه هم میتونی درست کنی بزاری فریزر هم برگ مو هم فلفل دلمه و بادمجان و گوجه

دربیاری گرم کنی عالیه 

خییییلیناراحتم که چرا دیر کشفش کردم

ارشیدا جان چرا همین خونه ای که هستی رو نمی‌فروشید متراژ بزرگتر بگیری که دوخوابه باشه

دلیل خاصی داره ؟؟که میخوای خونه دوم بخری ؟؟؟

برای دوستانی که شاغل هستن و یه کم برای درست کردن شام و ناهار چالش دارندمن الان خودم این کار رو می کن ...

ببخشید ی سوال

پیاز رو که سرخ کردین داخل فریز میزارین؟ داخل ظرف یا نایلون؟ برا هر دفعه جدا جدا میزارین؟

ببخشید ی سوالپیاز رو که سرخ کردین داخل فریز میزارین؟ داخل ظرف یا نایلون؟ برا هر دفعه جدا جدا میزارین ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم،بله من خودم بعد از سرخ کردن پیاز وقتی که خنک شد جدا جدا تو پلاستیک میریزم و میزارم داخل فریزر و موقع پخت غذا یکی رو میارم و میریزم توی غذا،خیلیم راحت

ارشیدا جان چرا همین خونه ای که هستی رو نمی‌فروشید متراژ بزرگتر بگیری که دوخوابه باشهدلیل خاصی داره ؟ ...

والا از متراژ خونم راضیم

واسه من کافیه

هم نقلیه تمیزکاریش راحته هم اینکه ترجیح میدم دوتا داشته باشم که اون یکیش منبع درامد باشه

والا اینم که یه خوابس اصن از اتاق استفاده نمیشه

حالا شاید اینو بفروشم دوتا واحدو تو یه ساختمون بخرم

والا از متراژ خونم راضیمواسه من کافیههم نقلیه تمیزکاریش راحته هم اینکه ترجیح میدم دوتا داشته باشم که ...

مهمون داشته باشی سخت نیست ؟؟؟ 

خانمای قشنگ لطفا به زندگی همدیگه کار نداشته باشین کی چقدر درامد داره چقدر خرج میکنه ، هرکسی صلاح زند ...

عزیزم در مورد دراپ شیپینگ تحقیق کن

درامدش به دلاره

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

سلام وقتتون بخیر 

امیدوارم مالتون پربرکت باشه و حال دلتون خوش 

اینجا کسی وام ودیعه مسکن گرفته؟ شرایطش رو میدونید؟

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
من خواننده خاموشم ولی همیشه از اینجا و صحبت های بقیه استفاده میکنم البته تو مواد غذایی زیاد آدمی نیس ...

عزیزم شرایط ضامن برای وام مهربانی چیه؟ضامن کارمند میخواد ؟ آخه مهر برای ضامن زیاد سختگیر نیست اگر خوش حساب باشی