2777
2789

خانمای قشنگ لطفا به زندگی همدیگه کار نداشته باشین کی چقدر درامد داره چقدر خرج میکنه ، هرکسی صلاح زندگیشو بهتر میدونه😘

خب دیشب که پست فرشته رو دیدم گفتم بیام یه چیزی رو تعریف کنم

چند روز پیش رفتیم خونه مادرشوهرم مهمونی که خاله های شوهرمم بودن، برای دخترم لباس جدید خریدم که پوشیده بود، مادر شوهرم گفت وای دخترم چقدر لباست قشنگه کی برات خریده؟

دخترم گفت مامانم خریده بعد مادر شوهرم گفت کی پولش رو داده مامان جان؟😐😐 

من با اینکه تحصیل کرده ام ولی خانه دارم و درامدی ندارم، از اول تصمیمم این بود تا یه سنی بچه هام رو خودم بزرگ کنم و وقتم فقط برای بچه هام باشه و نرفتم سرکار.

حالا مادرشوهرم زن خوبیه ها ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا یه تیکه هایی ب من میندازه😅

منم سنم ک کمتر بود زود بهم برمیخورد و اخمام میرفت تو هم

ولی هیچوقت دنبال بحث نیستم و با بزرگتر کل کل نمیکنم.

خلاصه از اون شب فقط توی این فکرم واسه خودم درامد داشته باشم.

الان نوزاد دارم و شرایط کار بیرون ندارم ولی به خودم گفتم بهار تا 3 سال وقت داری،

تا سه سال دیگه بااااااید درامد داشته باشی 

تو هرچقدرم مدیریت کنی و تو زندگی مشترک پیشرفت کنی نمیگن عروسمون هم مدیریت کرده، میگن پسرمون کار کرده ،پسرمون پول دراورده ،پسرمون خریده، پولِ پسرمون بوده.پس زحمتای تو به چشم هیچکس نمیاد.

من روحیم با کار کارمندی سازگار نیست، دوست دارم بیزینس خودمو داشته باشم، خودم ساعت کاریم رو مشخص کنم و از دیشب دارم به بورس و فارکس و اینجور مباحث فکر میکنم با اینکه هیییچی ازشون بلد نیستم.

اگر بقیه ایده ای دارن ک بتونم درامد داشته باشم خوشحال میشم راهنماییم کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مثه اینکه یه بار دیگه هم باید حساب کتاب کنم 😅ماهی ۵کیلو برنج هاشمی ۵۵۰ تومن ۵تا مرغ ۱۷۰۰ گرمی کی ...

ارشیدا جان همون میوه هیچی نخری هفته ای راحت ۶۰۰ ۷۰۰ تومن میشه

مهمون بیاد هم میوه نمیخرید ؟؟

شوینده چی؟ پودر شامپو مایع لباس مایع دست صابون جرم گیر

کیسه فریزر کیسه زباله

سبزی ها مثلا قورمه پلویی 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
ببین اصلا کار قشنگی نیست تو یه سایت عمومی فامیلی من رو عنوان می کنی واقعا فکر می کنید من راضی هستم ؟ ...

نمیخوام بحث ادامه دار بشه،ما هم از بودن شما اینجا اصلا راضی نیستیم.یادمه چقدر مثل همین تاپیک به خیلیا تهمت میزدی و کلا دعوا راه مینداختی.اون چیزی که مسلمه دست از رفتارهای زشتت برنداشتی.خدا به راه راست هدایت کنه.لطفا ریپ نزن خانوم معلم باکلاس.

ببین اصلا کار قشنگی نیست تو یه سایت عمومی فامیلی من رو عنوان می کنی واقعا فکر می کنید من راضی هستم ؟ ...

گزارش زدم

سرم درد گرفت از چند صفحه آخر تاپیک

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نمیخوام بحث ادامه دار بشه،ما هم از بودن شما اینجا اصلا راضی نیستیم.یادمه چقدر مثل همین تاپیک به خیلی ...

عزیزم لطفا از طرف خودتون صحبت کنین

اتفاقا کاربر سامیه جان برای من بسیار محترم هستن و ازشون خیلی یاد گرفتم

میشه تاپیک رو به بیراهه نبرید لطفا؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خانمای عزیز اگه میخواین سالاد درست کنین کاهو گرون شده میتونید این هفته کاهو نخرید و سالاد دیگه درست ...

عزیزم حالا یه تجربه بگم برای سرویس بهداشتیتون

شما که میگین با اسکاچ میشورین به جاش از ابرزار فروشی سمباده ی آب بخرین بسیااار نرمه و اون لایه ی کاشی رو از بین نمیبره و باعث خط و خش هم نمیشه

دسشویی رو خیش کنین پودر لباسشویی بپاشین بعد از چند دقه با سمباده بکشین انگار همین الان کاشی سرامیکو نصب کردن کاملا تمیزو براق میشه واسه ریه تون هم خطرناک نیس

یاسی جان یکم از خودت و شرایطت بگودلمون واست تنگ شده

قربونت برم عزیزم

جو تاپیک رو میبینی که

فکر کن وسطش بیای از کریسمس و جشن سال نو بگیری 😅

خداروشکر خونه گرفتم از خوابگاه راحت شدم ولی پولام تموم شد فعلا رفتم سر یه کار غیرمرتبط (فروشنده تو بیکری)

اتفاقا دیروز پست مستانه جون رو خوندم که نوشته بود خانومی رفته بدلیجات اورده تو کوله تو شهر خودشون تو استخر و ارایشگاه و اینا فروخته مغازه زده

انگیزه گرفتم چون خیلی ناراحت بودم با خودم گفتم ببین کار کردن عار نیست عوضش مستقلی تو خونه شوهر خیانتکارت نیستی اگرچه که پولدار بود🤣

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم حالا یه تجربه بگم برای سرویس بهداشتیتونشما که میگین با اسکاچ میشورین به جاش از ابرزار فروشی سم ...

سمباده آب رو روی چه چیزایی میشه کشید 

برای کتری و اینا هم میشه بهتر از سیم 

اتفاقا من این چند روز یه کم کارم کمتر گفتم به حموم برسم 

من هم جرمگیر میزنم بعدش هم سردرد میگیرم 

پس به همسرم بگم بگیره استفاده کنم ببینم چه جوریه 

فقط برای سینک و کتری استیل و اینا قابل استفاده است؟