2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشم اومد از این همه ریزبینی و مدل حساب کتابفقط چیزی که به ذهن من میرسه اینه که خیلی وقت ها ما ...

بعد از چند پستِ "،من درست میگم نهههه من درست میگم ِ دوستان"

پست شما رو با آرامش خوندم 

حس کردم صداتونم شنیدم 💗

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سلام صبح بخیر  دیدم بحث مقدار خرج خونه ، 

براه هس 

فقط اومدم اینو بگم وبرم

من اصلاااا و ابدا نمیدونم خرج خونم در ماه چقدره

فقط اینواز بچگی یاد گرفتم خدا برکتش میده و خیلی نباید باریک بشیم و بخواهیم مو را از ماست بکشیم و حساب کتابا را یادداشت کنیم یا در کل فکرش باشیم

یادم نمیره چند ساله پیش خرج دوماه را شروع به نوشتن کردن و همه چی را دقیق می‌نوشتم

خواهرم متوجه شد ، گفت هرگز وقت و فکرت را درگیر این موضوعات نکن که خدا برکتش رو میبره

همینکه میدونی اصراف و بریز بپاش نداری کافیه

همینکه میدونی وَرجت بیشتر از خرجت نیس ‌کافیه

همینکه میدونی تا حد ممکن پس انداز میکنی کافیه

همینکه میدونی خریدهات سنجیده و هوشمندانه هس کافیه

بالاخره خرج های یهویی همیشه بوده و هس که قابل پیش بینی نیستن و این خرج ها برنامه ریزی مارو بهم میریزن ( حداقل برای من این طور بود)

و در آخر من مدلی هستم هرجا هرچیزی نیاز بدونم اگر پولش داشته باشم تهیه میکنم و اصلا دوست ندارم خود و خواسته هام رو محدود کنم و با برنامه پیش برم که این کارا استرس بهم وارد میکنه 

و جمله اخر خواهرم در این رابطه....جمع کن این کاغذ بازیا رو 😂  و به جای این همه انرژی مصرف کردن بابت یادداشت این چیزا، سعی کنیم درامدمان را افزایش دهیم....

حتی باکس بندی و برنامه غذایی هم اصلا یه روزم نداشتم

همینکه چند روز پشت سرهم سعی میکنم گوشت قرمز یا گوشت سفید مصرف نکنم و لا به لاش گاهی ماش پلو ، عدس پلو و ماکارانی  هم بزارم برام کافیه

نظرم شخصیه ولی پشیمون نشدم و ادامه خواهم داد به امید خدا

فرشته جون استارتر نبودن😅اما من کلا ناراحت نمیشمهیچیو به خودم نمیگیرم راحت باش عزیزم😁

تو دورهمی هر چی تگت کردم نشد باز  نمیدونم سایت چشه!😐🤨

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم گوشت حداقل ۲۹۰تومن از فروشگاه کوروش یا فامیلی تهیه کنین حداکثر هم برای کوبیده ای که باید مخلوط ...

آرشیدا جان شما که به سوراخ سنبه های تهران مسلطی ماشاالله، به نظر برای خرید لباس منطقیه دم عید بریم 15 خرداد یا مثل بقیه ی جاهاست؟ 

آرشیدا جان شما که به سوراخ سنبه های تهران مسلطی ماشاالله، به نظر برای خرید لباس منطقیه دم عید بریم 1 ...

بازار بیشتر بخاطر هیاهو و هیجاناتش و اون حس و حال زندگیش جذابه و الا از لحاظ قیمتی چندان تفاوتی با قیمت بازار نازی آبادو عبدل اباد نداره بنظرم

اگه حوصله شو داری حتما برو 

ولی من هر بار رفتم بازار به خرید کردن نرسیدو بیشتر بخاطر تفریح و خوردنه تهچین های مسلم بوده😅

ظروف شیشه ای با در کیپ بهترین هستنبرای سه رپز اول هفته توی بخچال و سه روز بعدی توی فریزراگه خوب و در ...

سلام خانمای ثروتمند 

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چطوری هفته ای یبار اشپزی میکنید ؟؟؟اینم یه جور مدیریت هست دیگ 

در راستای اقتصادی بودن پستم بگم که خانما وقتی معصومه جون میگن که قدر پولتون بدونید واقعا درسته حرفشون ..

رفته بودیم طلافروشی برای دخترم النگو بخریم ،اونجا طلاهای دست دو رو که نشون میدادن یه سرویس ایتالیایی خیلی شیک دیدم که واقعا پسندیدمش، از اونجایی که منم بعد آشنایی با تاپیک پارسیان میخریدم ،مثلا ماهی یدونه یا گاها زودتر و گاها دیرتر از یک ماه 

دیدم فرصت مناسبی هست با این طلا عوضش کنم 

نصف بیشتر پولش رو پارسیان هارو دادم ،بقیه پول نقد ..

اگه پس انداز نداشتم چون طلا دخترم میخریدیم همسرم میگفت یه وفت دیگ ،اونموقع تا من بیام شاید فروخته بودن ...

۱۸ گرم ،۱۰۰ تومن شد ...

بیشترش سهم دل مهربون شما 

بازار بیشتر بخاطر هیاهو و هیجاناتش و اون حس و حال زندگیش جذابه و الا از لحاظ قیمتی چندان تفاوتی با ق ...

پوووف یه روز نیومدم چقدر صفحات زیاد بود 😁

مرسی آرشیدا جون ایده خرید شامپو بدن در حجم زیاد رو به سرم انداختی😍

چند روز پیش داشتم فکر میکردم به همین موضوع دقیقا که شامپو بدن که گرفتم اصلا کیفیت جالبی نداشت دو هفته ایم تموم شد.تازه اکتیو بود و تو آف گرفتم یادم نیست ۶۷ یا ۴۷.

عصری برم دنبال خرید عمده اش👍

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام صبح بخیر دیدم بحث مقدار خرج خونه ، براه هس فقط اومدم اینو بگم وبرممن اصلاااا و ابدا نمیدونم خر ...

دقیقا من هم مثل شما زندگی می کنم 

اصلا اصلا بدون هدف نیستم و تا جایی که ممکن درآمدم رو زیاد می کنه 

ولی هیچ خرجی رو یادداشت نمی کنم چون چند بار که انجام دادم فقط باعث شده که استرس بگیرم و حس کردم اصلا از زندگی لذت نمی‌برم 

از اون زمان که با تاپیک آشنا شدم هم خریدهای هیجانیم تقریبا به صفر رسیده هر جا چیزی نیاز داشته باشم میخرم اما تا وقتی نیاز نباشه هیچ خریدی نمی کنم 

تا یک یا دو سال پیش وقتی سرم خیلی شلوغ بود سریع غذا از بیرون می گرفتم اما الان برنامه غذایی می‌نویسم و برای همون روز شلوغم برنامه دارم که چه غذایی بزارم که بتونم برسونم 

قبلا هم پس انداز می کردم اما خداییش به لطف این تاپیک یه کارایی رو دیگه انجام نمیدم برای مثال 

من اهل آرایش کردنم حتما باید ضد آفتاب بزنم و جون ضد آفتاب برق داره روش پنکک میزنم که پوستم صاف و یک دست بشه 

قبلا تا پدم یه کم حالت خشک و کثیف داشت می رفتم می‌خریدم الان یه دونه پد بالای شصت تومن ولی جدیدا همون رو حسابی میشورم و دوباره استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداره 

این یه دونه مثال بود تو خیلی از چیزا فهمیدم دور انداختن کار اشتباهیه میشه یه چیزی رو شست درست کرد و دوباره استفاده کرد 

دیروز پسرم ظرف غذاش رو انداخته بود یه قسمت درش خراب شده بود یه دونه از خارهاش شکسته بود حرصم گرفت چون ظرف نو نو بود تو دلم گفتم ۲۵۰ تومن پول ظرف 

برداشتم یه دونه میخ رو سرش رو با انبردست جدا کردم البته یه میخ رو خراب کردم تا فهمیدم چه جوری میشه اون سرش رو جدا کرد بعد رو شعله داغش کردم به همون قسمت که خار شکسته بود وارد کردم و از اول هم با دقت حساب کردم چقدر باید بیرون بمونه 😂😂😂علامت هم رو میخ زدم میخ رو با انبردست زدم به اون قسمت در و شد خار 

وای وقتی در ظرف رو بستم انگار چقدر کار خفنی کردم آنقدر خوشحال شدم به پسرم نشون دادم اون هم می گفت مامان تو چقدر همه چی بلدی 🤣🤣🤣🤣شوهرم هم بهم می گفت تنها زن فنی که تو زندگیم دیدم 😂😂😂😂

وقتی می بینم حواسم به زندگی هست به خرج و جیب پس انداز دیگه نیازی ندارم چیزی بنویسم یا خودم رو از همه چی محروم کنم 

آخر ماه از درآمد و پس اندازم هم راحت می فهمم چقدر پول خرج شده