2777
2789

بچه ها واقعا 20 تومن مبلغ خوبیه چرا تعجب میکنید که فرشته خانم میگه بهترینارو میخورن؟ دقت کنید خانما بخدا شهر با شهر فرق داره من سیب زمینی میخرم کیلویی 20 دیروز تو نی نی سایت خانمی گفت 40 خریده و پشتش ده تا کامنت مختلف یکی میگفت من 30 خریدم یکی گفت من 35 خریدم محل زندگی و سلیقه و ذائقه ها متفاوته 

منی که شهرستان با فلان مبلغ میگذرونم اون خانواده که تهران زندگی میکنه شاید ده روزم نتونه سر کنه 

من شوهرم 25 میده بهم 10 تومنش پس انداز میشه هرماه جز اسفند و مهر ماه که خرید لباس مدرسه و لباس عیدو... داریم 

حالا بیمه و بنزین و لباس خودش رو خودش میده جدا از خرج ماهانه که میده  خب راحت میگذرونم با قیمت‌های شهرمون 

البته قابلیت اینو دارم 50 میلیون رو یک روزه به زمین بزنم 😂😂😂😂اما کنترل میکنم خودمو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید روزی بخوایم مهاجرت کنیم قطعا باید پول خوبی داشته باشیم

درسته مدل زندگی و اهداف فرق میکنه💖💖💖💖💖 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها واقعا 20 تومن مبلغ خوبیه چرا تعجب میکنید که فرشته خانم میگه بهترینارو میخورن؟ دقت کنید خانما ...

یعنی مخم درد گرفته بس توضیح دادم به دوستان 

خدایی پنحاه که سهله من یک میلیاردو تو ده دقه خرج میکنم اما نمیکنم متاسفانه 

ما منطقه ۱۰هستیم حدود ۱۶متری امیری اونورامامانم اینا مغازه و خونشون امامزاده حسنه البته باز نزدیکیم ...

ما چیزایی ک به استاتر گفتیم، و‌ شما در پیش اومدین

صحبت کردین، یک سوتفاهمی پیش امد کرده.

میترسم چیزی بگم بد برداشت کنید یا ناراحت بشید.

💕

ما چیزایی ک به استاتر گفتیم، و‌ شما در پیش اومدینصحبت کردین، یک سوتفاهمی پیش امد کرده.میترسم چیزی بگ ...

فرشته جون استارتر نبودن😅

اما من کلا ناراحت نمیشم

هیچیو به خودم نمیگیرم راحت باش عزیزم😁

چرا کل صورت رو لیزر نمیرید؟خودم قصد دارم برم برام سوال شد

چون پیشونی و لپ موهاش نازکه اگه لیزر کنم بیشتر درمیاد

حالا من کل بدن میرم پولی اون جاهایی که موهاش نازکه لیزر نمیکنم مثل بازوها

دخترااا بازم تاپیک تو پر بازدیدهاست حواستون باشه سفارش نکنم 

امروزو نبودم دنبال کارای چشم پزشکی و گروه خونی  دخترم برای ثبت نام رانندگیش بودم بعد اونم بند و بساط شام نشستم یه مقدار گردو شکوندم خلاصه که کار داشتم الان  اومدم تاپیک سر بزنم دیدددم اوووووو صد تا اعلان برام اومده شستم خبر داد که تاپیک رفته پربازدیدااا😉

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم گوشت حداقل ۲۹۰تومن از فروشگاه کوروش یا فامیلی تهیه کنین حداکثر هم برای کوبیده ای که باید مخلوط ...

چقدر خوشم اومد از این همه ریزبینی و مدل حساب کتاب

فقط چیزی که به ذهن من میرسه اینه که خیلی وقت ها ما پول میدیم برای خرید یه تجربه، صرفا برای لذت بردن از یه محیط یا تجربه حسی و اسم این تو پاچه رفتن نیست!

من توی خونه دستگاه قهوهساز حرفه ای دارم، یه لاته با کیفیت عالی اندازه دو قاشق قهوه و یه لیوان شیر هزینه داره اما یه وقت هایی میرم کافه و برای همون لاته صدوپنجاه تومن پول میدم چون از محیط کافه، از مدل سرو کردنشون ‌و… لذت میبرم

ممکنه این برای بعضی ها خوشایند نباسه و توی تعریفشون از کیفیت زندگی جایی نداسته باشه اما برای من و امثال من این مدل هزینه کردن برای درامدهای بالا بخشی از تعادل زندگی محسوب میشه

مثال دیگه اش میشه سفر رغتن، خونه مامان من حیاط بزرگ و حوض و باغچه و… داره، اما من میرم کاشون، فلان هتل سنتی، شبی فلان قدر هزینه میکنم که فقط از محیط اونجا لذت ببرم، با منطق شما باید برم بشینم توی حیاط و خونه مامانم و بگم همونه دیگه!

کسی که درامدش محدوده بحثی از این موارد نیس براش اما برای درامدهای بالاتر از نظر خیلی ها این موارد نشون دهنده درست زندگی کردنه

یادمه تا وقتی دانشجو بودم یه تعداد از کتاب های مورد علاقه ام رو امانت میگرفنم یا نسخه الکرونیکیش رو میخریدم، اما الان که دستم بازه و کار میکنم حتی زحمت کشتن به خودم نمیدم. در عین حال حثاسم به پس انداز ماهانه و اهداف دراز مدت هم هست

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

چرا کل صورت رو لیزر نمیرید؟خودم قصد دارم برم برام سوال شد

⛔️⛔️⛔️⛔️سوالات و نظر خواهی های غیر مرتبط تاپیک دورهمی مون لطفااا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
یعنی مخم درد گرفته بس توضیح دادم به دوستان خدایی پنحاه که سهله من یک میلیاردو تو ده دقه خرج میکنم ام ...

نه عزیزکم ناراحت نباش ببین حتی دوتا مغازه کنار هم قیمتشون فرق می‌کنه چه برسه شهر به شهر 

من دیروز خواستم شال بخرم یه مغازه رفتم قیمت اون شال 250 تومن بود پنج شیش مغازه اونورتر 300 تومن بود همون جنس همون مدل منم حرص خوردم نخریدم موند برا عید دیگه 

بچه ها واقعا 20 تومن مبلغ خوبیه چرا تعجب میکنید که فرشته خانم میگه بهترینارو میخورن؟ دقت کنید خانما ...

خوشگلم بحث میزان مبلغ هست نسبت به درامد.

شما ۲۵ داری

ایشون ۱/۵ ماهانه.

و‌بحث فقط خوردن نیست ک..

وگرنه اینکه مشخصه قیمتا شهر به شهر فرق داره.

مثلا از نظر من کسی ماهانه ۱ میلیارد درامد داره

باید الان برای ژانویه اوروپا میبود

و نهایت امشب کنسرت ابی توی ابوظبی

نه ک ما پدرشو دربیاریم اینقدر سوال کنیم😂😂😂😂

ما برای فرشته جون بالا بالاهارو میخوایم

😘❤️

💕