2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باجت ۲۳ درصده ۱۲۰ تومن میده ولی نیاز به سپرده نداره دو ساله باید تسویه کنی حدودا ماهی ۴ و خورده ایبه ...

سلام عزیزم من این پیام شمارو خوندم اپلیکیشن بانک تجارت رو نصب کردم و توی گوگل سرچ کردم حتما باید سپرده داشته باشی،شما وامو گرفتین؟؟ چقدر مطمئن هستین؟؟

بله رفتم بانک گفت فقط ۸ تومن میزارین دو سه روزه ۱۲۰ تومن میدن

شما انجام دادین؟؟؟ واقعا با ۸ تومن چند روزه ۱۲۰ تومن وام میدن؟؟

من برای برادرم ممخوام خیلللی پول لازمه برای ساخت و ساز خونه اش ، لطفا اگه وامو گرفتین و مطمئن هستید بفرمایید ، چون نمیخوام امید الکی بهش بدم،ممنون میشم

160,میلیون تو ویپاد بریزم  زودتر به وام میرسم یا بانکها ؟

از لحاظ زمانی که باید سپری بشه و ضامن همه چیش  درنظر بگیرین

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
موافقم با پستتونتا اسم ارزش ب خود میاد فقط میگن آرایشگاه خب شاید ی نفر خودش وارده . چ اصراری هس بره ...

من تو عمرم یک بار هم ندیدم تو آرایشگاه حرفای خاله زنکی و دعا و این چیزا در موردش حرف بزنن 

حتی یک بار ...همیشه هم میرم 

یه سوال دیگه برا افزایش امتیاز سکه ها وام ویپاد

پول بریزیم به شماره کارت یا همون گزینه افزایش موجودی توخوده اپلیکیشن بزنیم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
فروش اینترنتی بود شرکت از محصول عکس ژورنالی می ذاشتاونا هم عکسای محصول رو می زاشتن تو پیجشون تو کانا ...

آهان ممنون عزیزم🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام خانما هرکی پیام منو دید سریع راهنمایی کنه ممنون❤️چندروزه با همسرم قهرم اصلا صحبت نمی‌کنیم ولی م ...

از شما پول خواسته ؟
ازش بپرسید اگه میخواد مثلا از خانواده تون قرض بگیرید و طلا هم باید بهش برگردونید

بنظرم اگه تصمیم گرفتی پس انداز مخفی داشته باشی نباید بفروشی
بازم همه چی برمیگرده به اخلاق همسرت که مطمئنا میدونی قدرشناس یا طلبکار

سلام من داشتم تاپیک ها رو میخوندم اکثرا خودتون دخل و خرج خونه رو به عهده دارین ولی توی خونه ما دخل و خرج با شوهرمه 

برای همین من نمی تونم مثل شما ها فلان قدر فلان جا بزارم ،فلان فلان قدر واسه فلان کار بردارم، یا از فلان جا خرید کنم یا نکنم اختیار همه چیز با شوهرمه تنها کاری که میتونم بکنم با ماهیانه ای به من میده شوهرم پس انداز کنم و توی خونه مواظب باشم چیزی اسراف نشه که از اول ازدواج سبک خودم هم همین بود توی مجردی هم پس انداز داشتم

تنها تغییری که میخوام به برنامه ام بدم اینه که پول نقد جمع نکنم پولم رو زود زود به طلا تبدیل کنم 

البته اینم بگم شوهرم هم ادمی نیست که الکی خرج کنه کاری کنه سر ماه دخل و خرج به هم نخوره ولی دقیق از حساب و کتابش سر در نمیارم یه چیز کلی میدونم که خودش بهم میگه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪