2777
2789
بچ ها لطفا راهنمایی کنیدما دو تا خونه داشتیم که می خواستیم با فروشش یه خونه بزرگ تر بخریمالان یکیشو ...

خونه دوم و با مستاجر بفروش
من اصلا موافق پول نگه داشتن تو بانک نیستم دو بار این کارو کردم و طلا به شدت رفت بالا

نه عزیز دل خواهر هیچی دور ریختنی ندارم و ببینم کسی هم چیزی دور می اندازه ناراحت میشم حتی پیاز گندیده ...

منم هراز گاهی که چند مدل غذا دارم رو واسه شام یا ناهار میارم و میگم یخچال پاک کن 

چند شب پیش با شوهر و بچه ها اسم فامیل بازی میکردیم با حرف  ی.   شوهرم نوشته بود یخچال پاک کن 

میگم وااااا اینکه غذا نیست 

میگه چطور واسه ما که میاری غذا حساب میکنی حالا اینجا غذا نیست 

من😐😶🤨🤕

شوهر و بچه ها😁😁😁😁😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه دوم و با مستاجر بفروشمن اصلا موافق پول نگه داشتن تو بانک نیستم دو بار این کارو کردم و طلا به شد ...

بعید می دونم مستاجر همکاری کنه

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
امتحانات من و همسرم تموم شد و فقط مونده سمینار پایان نامهیه وام 35 تومنی از صندوق محل کارم گرفتم که ...

عزیزم ۱۸ تومن خیلی زیاده.مبلغ خونه چقدر بود؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
موافقم با پستتونتا اسم ارزش ب خود میاد فقط میگن آرایشگاه خب شاید ی نفر خودش وارده . چ اصراری هس بره ...

شدیدا با نظر شما و اون خانم موافقم تجربه بهم یاد داد هر وقت رفتم آرایشگاه بعدش افسرده و دپرس شدم از بس انرژی منفی اونجا زیاده و چشم وهم چشمی و حسودی و ... 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
ما کلن هرچی مصرف داریم اکثرن ارگانیک یا خودمون درست میکنیممثلن رب گوجه ۶ماه پیش ۷۰کیلو خریدم ۲۰۰شد ک ...

کلا روحیه من با خوندن کامنتت شاد شد 

آفرین بهت مام تابستون اصلا میوه نمیخریم مگر گاهی هندونه و خربزه چون همسرم اون سه ماه از باغ دوستش میوه میاره 

شلیل، هلو، انجیر، آلوچه، آلو قرمز و زرد، زرد آلو،البالو، توت سیاه و سفید،

کلی ازشون خشک کردم برای تنقلات بچه ها و الو خشک کردم برای خورشت، با میوه ها چند قابلمه بزرگ رب درست کردم و تو بطری های یک کیلویی ریختم تو جای خنک انباری نگهداری میکنم ازش رو مرغ و ماهی میزنم و گاهی که بچه ها لواشک میخوان تو سینی میریزم وزیر شومینه گازی میزارم دوروزه خشک میشه. 

با توت ها کل تابستون بستنی درست کردم خامه میزدم خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشد 

مربای انجیر و آلبالو و توت سیاه درست کردم 

آلبالوارو هم نمک و شکر زدم خشک کردم این انقد خوشمزه شد که همون وقتا تموم شد 

فقط هرکاری کردم توت نتونستم خشک کنم نمیدونم چرا 

شما بلدی گلم یادم بدی؟

راستی رب هم درست کردم البته ما گوجه مجانی گیرمون اومد که 28 کیلو رب داد   

سلام دوستای قشنگم ، در مورد صرفه جویی و اسراف نکردن و مدیریت مواد غذایی صحبت شد ❤️من امشب برای شام ب ...

نمیدونم شاید جاش تو تاپیک آشپزی باشه ولی در راستای صرفه جویی در روغن من بادمجون ها رو تو آب نمک میخوابونم بعد از یک ساعت میزارم تو آب کش آبشون خوب بره بعد کف سینی فر رو با کمی روغن چرب میکنم بادمجون ها رو روی سینی فر میچینم بعدم دوباره با فرچه کمی روغن روی بادمجون ها میمالم بعد میزارم تو فر هم نمیخواد کلی سر پا وایسم برا سرخ کردن هم خونه پر دود و چربی نمیشه هم که فقط با یکی دو قاشق روغن کلی بادمجون سرخ و طلایی میشه و ارزش غذایی بالاتری هم داره 

بچ ها لطفا راهنمایی کنیدما دو تا خونه داشتیم که می خواستیم با فروشش یه خونه بزرگ تر بخریمالان یکیشو ...

جرا يكي شو اينقدر زود فروختين

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست