2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا شماعلائمت چی بود باد گلو داشتی چیکارکردی درمان شدی یانه

من رفتم دکتر 

پنتوپرازول ناشتا 

فاموتیدین هم بهم داد 

صبح و شب هم عسل طبیعی با موم می خوردم 

رعایت غدایی هم کردم زود خوب شد

من رفتم دکتر  پنتوپرازول ناشتا  فاموتیدین هم بهم داد  صبح و شب هم عسل طبیعی با موم ...

بنظرت کدومش موثر تر بود روت 

شمام حالت اروق داشتی ک ولکن نباشه مثل من علائم داشتی یانه ترخدابگو

الان انقد هی اروق میزنم جگرم خون شد

من رفتم دکتر  پنتوپرازول ناشتا  فاموتیدین هم بهم داد  صبح و شب هم عسل طبیعی با موم ...

رعایت غذااییت چیابود ترخدابگو بهم کمک کن خواهش میکنم دیگه خسته شدم میخوام درمونش کنم دیگ باد و اروق نیاد ت گلوم😔نمیدونم فاموتیدین خوبه یاپنتوپرازول دکتر ک اصلا برامن ننوشت اینارو ولی کلیندیوم سی داده این قرصا ک بقیه میخورن بهم نداده

برای ورم معده فقط دمنوش بابونننه خوبه هر روز ناشتا یه لیوان بخور من هم داشتم خوردم خوب شدم فقط چند م ...

تروبه خداکامنت بالامو بخون من حالت باد ت گلوم کلافم کرده شمام اینطوربودی یاتپش قلب داشتی یاسینت سیخ میزد من اندوسکوپی پرم معده تشخیص داد نمیدونم چیکارکنم رفتم عطاری گفت معدت سرده یه معجون داده مث نعناس

برای ورم معده فقط دمنوش بابونننه خوبه هر روز ناشتا یه لیوان بخور من هم داشتم خوردم خوب شدم فقط چند م ...

توروخدا کامنتم بخون کمکم کن

بابونه چطور دمنوش میکردی دیگ حالت اروق گلوت اروم میشد؟ چندوقت خوردین خوب شدی کامل

شمام حالت اروق ت گلوت بود ک هیی کم کم باد میاد ت گلو امااروق درست نمیادک تموم شه یااروق و بادمیاد ت گلوت ب سختی میترکخ