2777
2789
کاش جواب میدادی عسل بیشتر برات اثرداشت یاقرصا😔من حالم خیلی بد دعات میکردم

صبح ناشتا قرص پنتوپرازول بخور تا اسید معده ات رو جمع کنه 

نیم ساعت بعد عسل طبیعی با نون بخور اگر با موم طبیعی هم باشه عالیه 

اصلا غذاهای پر ادویه نخور 

خورشت نخور 

سبزیجات نخور 

مرکبات اصلا نخور 

هر چیزی که اسیدیه نخور 

برای نهار مرغ یا گوشت با نمک و ساده بزار تو فر خشک بشه با برنج بخور 

حبوبات یا غذاهای نفاخ نخور 

غذاهای سرخ کردنی نخور 

تخم مرغ آب‌پز بخور

شیر و ماست نخور 

من ۲ ماه طول کشید تا خوب شدم ولی آروم آروم رژیم رو برگردوندم  

شب یا هر وقت که دردم زیاد میشد فاموتیدین می خوردم 

من ارغ نداشتم من سمت چپ زیر قفسه سینه یه خط درد میکرد به سمت پشت بدنم  بابونه خشک از عطاری بگیری هر روز داخل قوری یا لیوان های مخصوص دمنوش بریز بعد آب‌جوش بریز 5 تا 10 دقیقه بذار بعدم یه نبات بنداز توش بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدازچندروز خوب شدین درمان کامل شدین شمامیکروبم داشتی من اصلا میکروب نداشتم

منم میکروب نداشتم 

راستی تا نیم ساعت بعد از غذا آب نخور 

به هیچ عنوان فست فود و نوشابه نخور

من ارغ نداشتم من سمت چپ زیر قفسه سینه یه خط درد میکرد به سمت پشت بدنم  بابونه خشک از عطاری بگیر ...

شمام درد سمت چپ سینه داشتی منم داشتم رفتم ذکترگفت تپش قلبت تنداما من اصلا تپش قلبی حس نمیکنم اما حالت نیشگون یاسیخ زدنه میکروبم نداشتم پس فک کنم نصف درد سینم از معدس... 

ینی بابونه خوبه مصرف کنم

من گرفتم ۳ ساله  روزی ۳ تا کلدنیوم سی میخورم صبح ناشتا امپرازول وسط روز فایمتادین  مال من بیشتر معدم اسیدیه اگه داروها رو نخورم نفح بدبو و اضهال شدید میشم  غذامم زیاد میشه  یکسره میشم یه جورایی

شمام درد سمت چپ سینه داشتی منم داشتم رفتم ذکترگفت تپش قلبت تنداما من اصلا تپش قلبی حس نمیکنم اما حال ...

ای خواهر منم رفتم دکتر نوار قلب دادم هیچی نبود دکتره گفت باید بری سونو چند روز بعد تلویزیون یه دکتر در مورد معده حرف می‌زد دیدم دقیقا درد منو گفت بعدم گفت ورم معده هست بعد رفتم عطاری زنیان میخواستم بگیرم. واسه معده ام گفت مشکلت چیه گفتم ورم معده بابونه داد گفت بخور خوب میشی من تقریبا 3 ماه خوردم البته هر روز نه ولی نجاتم داد 5 سال پیش بود گاهی اوقات باز حس میکنم چند روز میخورم خوب میشم

ای خواهر منم رفتم دکتر نوار قلب دادم هیچی نبود دکتره گفت باید بری سونو چند روز بعد تلویزیون یه دکتر ...

خواهش مبکنم کل سوالان جواب بده بخدا دعات میکنم اگ نتیجه بگیرم از دارو دکتر متنفرم 

بابونه بعدچند روز متوجه شدی ک خوب شدی دیگه درد سینتم خوب شد

شمام حالت سیخ زدن نیشگون داشت سینت 

دیگه علایمات چی بود من ک دکتر گفت تپش قلبت تندتر بخم داد اما بعد چندوقت دیدم باد ت گلوم رفتم دکترمعده و داخلی گفت بخاطر معدت درد سینت

حالا بابونه نمیدونم چقدر بخورم چند روز اثرش میبینم 

روزی چه انداژه میریختی میخوردی

من باد ت گلوم و سینمم حالت سیخ زدگی داره سینه سمت چپم و زیر بغل سینه سمت چپمم همینطور هی میگم تپش قلب بعدمیگم اگ تپش قلب باشه ک متوجه میشم

الان میخوام بدونم این بابونه ک میگی هرروز میخوردی ضررنداشت؟ روزی دوبار دواستکان؟ 

ای خواهر منم رفتم دکتر نوار قلب دادم هیچی نبود دکتره گفت باید بری سونو چند روز بعد تلویزیون یه دکتر ...

خواهش میکنم درخواست دوستیم قبول کن مژاحم نمیشم فقط کلافه سردرگمم کمک میخوام کمکم کن واقعا بابونه خوبه اگرخوبه بخورم امامیخوام بدونم چ زمانی میفهمم لثرداشته بعدچندزوز

واس بادگلو اروق گلووچیکارمیکنی شمام سمت چپ سینت دردمیکرذ یاسیخ زدنی

خواهر جان چه عجولی داروی گیاهی هیچوقت زود اثر نمیکنه اینو نمیدونی 5 سال پیش بود یادم نیست کی اثر گذاشت احتمالا بعد 1 ماه اثرش دیدم ولی تا 3 ماه ادامه بده  بابونه هم روزی 1 تا دو قاشق غذاخوری بریز فقط بابونه معمولی بگیر شیرازی نگیری که تلخه اون حالت سوزن سوزن هم گاهی اوقات که معدم به هم میریزه حس میکنم مال معده هست احتمالا  تپش قلب من داشتم این مدلی بوده که انگار بعد چند تا تپش عادی انگار ایست میکنه قلبت 2 ثانیه باز ادامه میده تو بابونه بخور اگه بعد یه مدت بهتر شدی همش از معده هست 

واس بادگلو اروق گلووچیکارمیکنی شمام سمت چپ سینت دردمیکرذ یاسیخ زدنی

من آروغ زیاد ندارم کلا ولی احتمال زیاد مال معده هست تو بابونه بخور و البته قرص ضد اسید هم حتما باید بخوری من لنسوپرازول میخورم