2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 24489 بازدید | 2418 پست
من میخواستم کل تاپیک رو پیوسته بخونم اما دو سه ماه دیگه ک سرم خلوت تر شد بعضی جاهاشو ک خوندم واقعا ک ...

کجا میخوای بهش بکی؟ منم مبخوام بگم، 

اینطور ک شنیدم وقعا حیفه همچین تاپیکی بترکه

کجا میخوای بهش بکی؟ منم مبخوام بگم، اینطور ک شنیدم وقعا حیفه همچین تاپیکی بترکه

تو خصوصی نی نی یار حذف 

من همین الان بهش میگم 

شما تو اون تاپیک نبودی؟

ني ني سايت رو دوست دارم برای من درس زندگی بود چقدر چیز یاد گرفتم ازتون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم پیداش کردم بالاخرهنمیدونم سوال منم هست

پی دی اف ش رو پیدا کردین 

اگر اره برای منم میفرستین؟

من تازگیا چک نکردم، چقدر بد! با اینکه‌ قفل بود مثل مشعلی تو تیرگی می درخشید. واقعا متاسف شدم.

چ تعبیر قشنگی مثل مشعلی تو تاریکی میدرخشید 

واقعا کیمیا ب ماها کمک کرد 

تاپیکش چون تجربه زیسته امثال ما بود از صد هاکتاب جلوتر بود 

و ملموس و بهتر بود 

چون این کتاب ها نویسنده خارجی و با فرهنگ متفاوتن 

البته ک خوب و مفیدن اما منظورم این بود ک تاپیک کیمیا چیزی بالاتر از این حرف ها بود 

من تاابد مدیون کیمیا هستم 

البته این تاپیک برای من مفید تر هم بود 

اینجارو هم خیلی دوس دارم واقعا مفیده 

تو خصوصی نی نی یار حذف من همین الان بهش میگم شما تو اون تاپیک نبودی؟

من تاپیک زدم با نی نی یار صحبت کردم، گفتن خود استارتر حذف کردن و بخاطر همین امکان بازگشتش نیس

چ تعبیر قشنگی مثل مشعلی تو تاریکی میدرخشید واقعا کیمیا ب ماها کمک کرد تاپیکش چون تجربه زیسته امثال م ...

سلام قطره جان

آره واقعا، کیمیا نقش مهمی تو زندکی همه ما ایفا کرد. خدا کنه هر جا هست حالش خوب و در آرامش باشه. دقیقا همینه که گفتی، به نظر منم اون تاپیک مکمل خیلی خوبی برای کتابا بود. نور رو به جاهایی که مبهم و تاریک مونده بود مینداخت و  زندگی غنی و مستقل خودشو داشت.

در کل به نظرم چیزی که در گفتگو با همدیگه به دست میاریم تو‌ هیچ کتاب یا حتی جلسه تراپی فردی پیدا نمیشه. باید بگم برای منی که حدود یک ساله در حال تراپی هستم، در کنار جلسات و‌ تکنیک ها، این تاپیک و‌ وجود شما دوستای عزیزم، برکات زیادی به همراه داشته. 💖💖💖

من تاپیک زدم با نی نی یار صحبت کردم، گفتن خود استارتر حذف کردن و بخاطر همین امکان بازگشتش نیس

سلام عزیز دلم

ممنون از تلاشت، چقدر بد که نمیشه دوباره برش گردوند. من عاشق تک تک بچه های فعال اونجا بودم، اینقدر با اون تاپیک‌ اشک ریخته بودم که نگو...

ولی خدا رو‌ هزاران بار شکر‌ میکنم که ما رو سر راه هم قرار داد.‌ انصافا بچه های اینجا‌ هم به آگاهی و‌ فرهیختگی اون تاپیک هستن. درک، همدلی، دانش و تجربه رشد ما در کنار هم مثل‌ یه الماس ارزشمنده که هر چی‌ جلوتر‌‌ میریم بیشتر صیقل میخوره و‌ به شکل نهایی خودش نزدیک تر میشه. 

از این نظر باید بگم شماها مایه غرور و‌ افتخار من هستید بچه ها؛ لذت میبرم از در کنارتون بودن.🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖💖💖💖💖

چ تعبیر قشنگی مثل مشعلی تو تاریکی میدرخشید واقعا کیمیا ب ماها کمک کرد تاپیکش چون تجربه زیسته امثال م ...

عزیزی قطره جانم، خدا رو شکر‌ که برات مفید بوده، این حرفت برام‌ واقعا ارزشمنده، خصوصا چون می دونم گاهی وقتا حضور در اینجا، با یادآوری و‌ زیر رو‌ کردن خاطرات تلخ گذشته، باعث بالا اومدن خشم و اندوه و اضطراب زیادی در ماها میشه (از این جهت از همه بچه ها عذرخواهی میکنم).

اما اینکه این رو‌ یه تجربه مفید ارزیابی کنیم، معنیش اینه که ما علی رغم همه چالش هایی که میدونیم پیش رو مونه، مصممیم که  با  احساسات ناخوشایند رو به رو بشیم و در مسیر بهبود ثابت قدم بمونیم. ارزش به جون خریدن درد این جراحی روانی غیرقابل محاسبه است...

عزیزی قطره جانم، خدا رو شکر‌ که برات مفید بوده، این حرفت برام‌ واقعا ارزشمنده، خصوصا چون می دونم گاه ...

حقیقتش تا همین چند روز پیش 

از روز اول ک اومدم اینجا تا همین چند روز قبل 

انرژی منفی زیادی میگرفتم اما کشیده میشدم و میامدم 

اما حالا تمام اون حس های بد و انرژی های منفی رفته 

و دارم ارامش میگیرم از صحبت کردن با بچه ها 

و کمکم میکنه راه حل هاشون 

انگار باید اون دوره رنج بگذره و بعدش مفیده و ادم میفهمه ک بله ارزششو داشت و داره

حالا میخام با دید باز تر دوباره تاپیک رو از اول بخونم 

و کتاب های معرفی شده رو هم دانلود کردم 

والدین سمی و مادران سمی 

اما کتاب مادران خودشیفته و سمی رو پیدا نکردم هنوز

سلام عزیز دلمممنون از تلاشت، چقدر بد که نمیشه دوباره برش گردوند. من عاشق تک تک بچه های فعال اونجا بو ...

نیل عزیزم من اون تاپیک رو ندیدم ولی خقیقتا عاشق این تاپیکم، انگار خونه پدریمه، هر جا فرصت پیش بیاد میام نظراتو میخونم، ارامش خاصی داره اینجا، جدا ازینکه کلی راهکار یاد میگیرم، ادم میتونه خود واقعیش باشه و اون همدلی ک تو این قضیه جایی نمیتونه بگیره اینجا دریافت میکنه، 

مرسی ک هستی و باعث شدی کتار هم جمع بشیم، 

ب ذلم افتاده کم کم اوضاع روحی و کنار اومدن با شرایطمون به حدی میشه که دیگه تو این تاپیک دورهم جنع شدنی تخمه میشکونیم سبزی پاک مبکنیم، میگیم مبخندیم😂

حقیقتش تا همین چند روز پیش از روز اول ک اومدم اینجا تا همین چند روز قبل انرژی منفی زیادی میگرفتم اما ...

دورت بگردم الهی، میدونم چی کشیدی،‌ واقعا متاسفم.

ولی گل گفتی؛ باید اون دوره بگذره، خشم، اضطراب، اندوه بیان و برن، تا با ذهن شفاف و هدفمند وارد فرایند بهبود بشیم. وقتی دیگه به یادآوری اون خاطرات و حرف زدن راجع بهش زهر اولیه رو‌ نداشته باشه، میتونیم از مزایای گفتگو و تبادل نظر بهره مند بشیم. 

و قطره جانم، کتاب مادران خودشیفته و سمی رو من از فیدیبو گرفتم، اونجا پیداش میکنی.

حقیقتش تا همین چند روز پیش از روز اول ک اومدم اینجا تا همین چند روز قبل انرژی منفی زیادی میگرفتم اما ...

خداروشکر خیلی خوشحالم برات، قطره جان انگار داری از فاز سوگ و درد و دل میای بیرون،  مطمین باش چند ماه دیگه خارج تز گود واستادی و از بیرون اتفاقات رو نگا میکنب و حتی ممکنه خنده ت بگیره، 

منم کتاب کار بخشش دستم رسیده، امید دارم چند وقت دیگه اتفاقات ناخوشایندی ک باعث میشد یاد کارهای وتلدینم بیفتم هم از اثر بیفتن و مسایل برام ریز شن