2777
2789

خوب بود تمیزه مرتب غذاشم خوبه 

پرستاراشم خوبن ولی روزی که من عمل شدم بیمارستان شلوغ بود اتاق خصوصی نداشتن همه بیمارا رو کنار هم میذاشتن 

مثلا منه تازه زایمان کرده اتاقم لا اتاق یه پیر زن یا کسی که تازه اسلیو کرده یکی بود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی وی ای پی هم نداشتن؟

داشت ولی پر بود 

حالا نمیدونم شانس من بود که اتاقاش پر بود یا کلا اتاقاش کمه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

داشت ولی پر بود حالا نمیدونم شانس من بود که اتاقاش پر بود یا کلا اتاقاش کمه

عزیزم تحت نظر کدوم دکتر بودید؟ دکتر من داره مهاجرت می‌کنه خیلی نگرانم دکتر خوب نمیتونم پیدا کنم

دکترتون کی هستند که بیمارستان آرام زایمان انجام میدن؟ 

از هزینه هاش اطلاع دارید؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم تحت نظر کدوم دکتر بودید؟ دکتر من داره مهاجرت می‌کنه خیلی نگرانم دکتر خوب نمیتونم پیدا کنم

دکتر اقایی پبجم داره برو‌چک کن 

تخت جمشید دکتر های خوبی داره اما هزینه اش زیاد هست

تخت جمشید حتی زحمت پاسخگویی تلفنی نمیده چند بار برای مسائل مختلف رفتیم بیمارستان دولتی خیلی بهتره از اونجا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکترتون کی هستند که بیمارستان آرام زایمان انجام میدن؟ از هزینه هاش اطلاع دارید؟

دکترم داره مهاجرت می‌کنه خودش ولی دکتر مریم آقایی و دکتر معصومه عابد رو معرفی کرد خودمم دکتر لیلا قربانی پیدا کردم ولی نمیدونم کدومشون خوبن

تخت جمشید دکتر های خوبی داره اما هزینه اش زیاد هست

هزینش مثل ارامه فرق نداره