2777
2789

من یه ماهو چند روزه پیرسینگ بینی زدم اولش تا ۱۵ روز اوکی بود بعدش کنار پیرسینگم یعنی دقیقاً کنار سوراخش یه برآمدگی کوچیکی ایجاد شد بعد کم کم بزرگ شد 

به پیرسینگ کارم گفتم گفت که اوکیه نگران نباش قطرتو ادامه بده خوب میشه منم کل قطره رو تموم کردم اما خوب نشد بعدش گفت بیا پیشم فتم پیشش نمی‌دونم دیگ چی زد ک اومدم خونه فرداییش اون برآمدگی افتاد کامل یه پماد هم بهم داده بود که مرتب استفاده کردم 

اما باز از دیروز یه برآمدگی خیلی کوچیک ایجاد شده و مثل اینکه دوباره داره شبیه همون میشه 

بهش پیام دادم گفتم میگه چیکار کنم من دیگه همه کار کردم همه پیرسینگ‌هامو روت استفاده کردم نمیشه دیگه درش بیار با پوستت سازگار نی پیرسنگمو قیدشو بزن😐😐😐😐

کلی پول اولش دادم کلی پول دومین بار که رفتم پیشش ازم گرفت حالا راحت میگه درش بیار 

یعنی چی اخههههه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا پیریسینگ داشتی؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید

اوه پوست اضافه در اوردی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید