2777
2789
اگه بخوای واسه رشته پزشکی مهاجرت بگیری کارنامه تاثیر داره واسه پذیرش تو دانشگاه؟ واینکه هزینه اش چقد ...

اولا اصلا به کارنامه نگاه نمیکنند 

دوما اصلا در مقطع شما پذیرش پزشکی نمیدن 

رضایت پدر نیاز نیست  کی همچین چیزی گفته نه برای پاسپورت نه برای خروج از ایران نیاز به اجازه پد ...

واقعاااااااااا 😐😍😍شما مطمئنی؟؟؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته پزشکی بدترین رشته برای مهاجرته و تا جاییکه میدونم اصلا قبول نمیکنند  فاند هم نمیدن بهش&nb ...

آها ممنون

بعضی وقت‌ها اینقدر اذیت میکنم و شیطونی میکنم که بهم میگن مگه کِرم داری ؟ خب خواهر ، من از خاک آفریده شدم طبیعی هست که کِرم داشته باشم 😂😜 خب حالا هم کِرمم گرفته بدونم تو این همه امضا چرا امضای منو خوندی ؟؟؟
متوجه نشدم منظورت رو برای تحصیلی میگی؟ مثل من رشته های مشابه رشته خودت رو‌باید اپلای کنی دیگه

آره 

زبانم در چه حد باید باشه؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
2803
حتما باید ایران دانشگاه رفته باشی یا مثلا با داشتن مدال طلای المپیاد های علمی هم میشه رفت؟

کلا باید مدرک دانشگاه داشته باشی مهم نیست از کدوم کشور باشه باید یک مدرک دانشگاهی داشته باشی

من تو مسیر مهاجرتم ندیدم کسی با طلای المپیادی اومده باشه 

میدونی تعداد اینجور افراد کم هست خوب من ندیدم نمیدونم میشه یا نه 

اما کسی که المپیادی باشه دانشگاه رفتن براش کاری نداره دیگه مدرک دانشگاه هم حتما داره

اولا اصلا به کارنامه نگاه نمیکنند  دوما اصلا در مقطع شما پذیرش پزشکی نمیدن

والا من شنیدم بعضی کسا بدون اینکه اینجا کنکور بدن ودانشگاه برن رفتن اونور پزشکی میخونن یعنی کلا نمیشه یا فقط این دوکشور اینطوره😕

برا مهندسی چه کشور هایی میشه رفت؟ راسته که کشور های اروپایی فقط افرادی که براشون مفید باشن و میپذیر ...

نه اینجوری نیست بسته به کشور داره و سیاست های مهاجرتش 

مثلا انگلیس میپذیره چون نیاز به مهاجر داره المان هم میپذیره اما یکسری کشورهای اروپایی مثل نروژ دقیقا خیلی سخت قبول میکنند 

همین انگلیس برای رشته های مهندسی عالیه کانادا هم خوبه اما لعنتی ویزا نمیده 

2804
عزمزم  مهاجرت به سوئد چی  از طریق ازدواج  هردو ایرانی هستند یکی اونجا یکی ایران&nbs ...

بله امکان پذیرش من خیلی در جریانش نیستم اما میدونم ویزای ازدواجی تقریبا دو سال زمان میبره از بس ازدواج‌های صوری زیاد بوده سفارت سخت میکیره اما در نهایت ویزا میدن

نه اینجوری نیست بسته به کشور داره و سیاست های مهاجرتش  مثلا انگلیس میپذیره چون نیاز به مهاجر د ...

به نظرت کشورای اروپایی بهتره یا آمریکا اینا

من میخوام برا آیندم

ولی شنیدم برا کشور آلمان باید مدرک زبان آلمانی داشته باشی که خیلی مزخرفه زبانش

بله امکان پذیرش من خیلی در جریانش نیستم اما میدونم ویزای ازدواجی تقریبا دو سال زمان میبره از بس ازدو ...

مممنونم عزیزم ک جواب دادی   

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
دیگه کانادا جمعیت مهاجرش خیلی زیاد شده این خوب نیست اصلا

کانادا هنپز مهاجر میخواد اما آنقدر درخواست براش زیاده که اگر بخواد راحت ویزا بده نصف ایران میرن کانادا

از همه دنیا براش درخواست میره دیگه وحشتناک شده آمار ریجکتیش 

اما قانون جدید گذاشته هر کسی داخل خاک کانادا هست حتی با ویزای توریستی برای اقامت میتونه درخواست بده 

لعنتی کانادا ورودش سخته

2805
بله امکان پذیرش من خیلی در جریانش نیستم اما میدونم ویزای ازدواجی تقریبا دو سال زمان میبره از بس ازدو ...

مدرک دانشگاهی که ازش خیلی گذشته باشه ، نمیشه باهاش اپلای کرد درسته ؟

ممنون💕🌱 الان من بخوام برای رشته روانشناسی تو یکی از کشور های اروپایی بخونم باید کلا هزینمو‌ خودم ...

شما برای اومدن به اروپا اول باید ایران لیسانس بگیری تا قبل از ‌لیسلنس اصلا بهت ویزا نمیدن البته من همه کشورهای اروپا رو‌نمیدونم انگار مجارستان ویزا میده اما دقیق نمیدونم 

شما باید لیسانس رو ایران بگیری ارشد هم فاند نمیده به رشته روانشناسی اگر میخوای برای ارشد بیای باید ‌با هزینه خودت بیای 

تازه دکترا هم همیشه فاند نمیده الان تو یک گروه زیادی از بچه های دکترا فقط دو نفر تو سال گذشته فاند گرفتن یه جورایی برای رشته روانشناسی فاند رو فراموش کن 

شاید برای دکترا بتونی فاند بگیری اما خیلی سخته یک رزومه فوق قوی میخواد 

2801