2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چجوری برم آلمان یا کانادا🤭

کانادا دیگه یه جورایی نشدنی شده 

هشتاد درصد درخواست‌های ایرانی ها با بهترین شرایط و تمکن بالا ودعوت نامه داره ریجکت میشه 

خود من دوبار از کانادا ریجکت شدم با اینکه سابقه سفر اروپا داشتم تمکن بالا داشتم شرکت داشتم خودم تو ایران 

سند و جواز و همه چیز داشتم بازم ریجکت شدم 

رضایت پدر نیاز نیست  کی همچین چیزی گفته نه برای پاسپورت نه برای خروج از ایران نیاز به اجازه پد ...

عزمزم  مهاجرت به سوئد چی 

از طریق ازدواج 

هردو ایرانی هستند یکی اونجا یکی ایران 

امکان‌پذیر؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
کانادا دیگه یه جورایی نشدنی شده  هشتاد درصد درخواست‌های ایرانی ها با بهترین شرایط و تمکن بالا ...

دیگه کانادا جمعیت مهاجرش خیلی زیاد شده این خوب نیست اصلا

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
2804
برا خانما رضایت پدر یا همسر لازمه

برای پاسپورت نیاز نیست

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
2805
برای پاسپورت نیاز نیست

چرا لازمه من دوستم همسش اول نامه اجازه خروج را از طریق سفارت فرستاد بعد اون رفت پاسپورت گرفت باید اون نامه میبود

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
چرا لازمه من دوستم همسش اول نامه اجازه خروج را از طریق سفارت فرستاد بعد اون رفت پاسپورت گرفت باید او ...

وا

من بدون اجازه پاس گرفتم ۲ سال پیش😁

2801