2777
2789
نه مثلا اگه زن ۶۰ سالش باشه و مرد ۵۰ سال خب مشکل خاصی احتمالا پیش نیاد ولی اگه زن ۳۰ سالش باشه و مرد ...

آها الان فهمیدم

گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

😂😂چه دقیق سنشون میدونینخودشون گفتن ؟

چون از بچگی کم و بیش باهاشون در ارتباط بودیم شناخت دارم.هر دو ازدواج دومشون هست و هر دو در دوران عقد جدا شدن و بعدها فهمیدن نیمه ی گمشده ی همدیگه هستن انگار جدایی باعث شد همدیگه رو ببینن و پیدا کنن با اینکه فامیل نزدیک هستن

بچه ها سلام...🙋‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرااااا🥺

دوقطبی دارم درمان نداده💔کسی منو نمیپذیره . بپذیره هم نمیتونم پسر مردمو بدبخت کنم. نمیتونم مادر شم 💔 نمیتونم عروسی لباس سفید بغل دست در دست هم حاملگی سونو ویار بوی بچه گریه ها نمیتونم تجربه کنم💔🥲😭

😅اره یه دختر بلوند دارن قلبم براش میره💔عوضش منه بدبخت نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم🥲

عزیزدلم امید ما رو زنده نگه میداره 

شرایط من شبیه تو نیست اما کمتر هم نیست 

😍ولی امیدوارم باش به روزهای قشنگ با عشق کنار عشقت

گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

عزیزدلم امید ما رو زنده نگه میداره شرایط من شبیه تو نیست اما کمتر هم نیست 😍ولی امیدوارم باش به روزه ...

عزیزم نمیشه💔 امید الکیه..

کسی که توهم شدید داره دستور بهش به ق.ت.ل میده خو.د.ز.نی داره تمایل به خود.ک.شی و اقدام بهش داره. حالت شیدایی داره یهو میزنه میرقصه وسط خیابون میپره بغل مردم طرف سکته میزنه میگه خدایا این کیه بعدش میرم توفاز افسرده و خود.ک.شی و خو.و.دزنی  میل به ق.ت.ل اونم چه جوری با تیکه تیکه کردن و اسید و اینا💔💔نمیتونه همسر یا مادر بشه🥲😭💔

عزیزم یعنی تو متولد چندی و ایشون چنده؟سرزنشی در کارنیست؟ سنت بزرگتر نشون نمی‌ده صورتن

من ۷۰  ام اون ۷۲ خواهر شوهرمم از شوهرش یکی دوسال بزرگتره تازه اون قبلاً طلاقم گرفته بود به خاطر همین براشون عادیه 

قیافمون تقریبا همسن نشون میده ولی از وقتی زایمان کردم زیر چشام سیاه شده  چون بعد از زایمان قرص آهن نخوردم

کلا اگه شوهرت کوچکتر بود باید بیشتر به خودت برسی با ورزش و خوردن میوه سبزی و ...

من ۷۰ ام اون ۷۲ خواهر شوهرمم از شوهرش یکی دوسال بزرگتره تازه اون قبلاً طلاقم گرفته بود به خاطر همین ...

اره زیر چشم منم سیاه شده و گود شده ناجوررر.. برای تزریق ژل میترسم تزریق کنم چشامو ریز کنه

چه جالب آخه بقیه چرا میپرسن

نمیدونم شاید بخاطر اینکه چهرش بزرگتر میزنم سوال میکنن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏