nil_ مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 عنوان اینایی که اختلاف سنی معکوس دارین | مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 85 پست چقد بزرگترین دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم 1404/01/09 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 من بخاطر دوماه بزرگتربودن خودم قبول نکردمبنظرم مردماجرابایدسنش بیشترباشه اون حالت تکیه گاه بودنه رون ... من قبلا همچین طرز فکری داشتم ولی آدم خودش باید تکیه گاه باشه دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
زنخوشتیپ۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲ عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2377 من جاریم 2سال بزرگتره و تو چهره کاملا مشخصه همه میفهمن بزرگترها ولی خودشون به دیگران گفتم همسنیم همس ... حتما برادر شوهرت صورتش گرد هست جاریام بیضی نه؟
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 42373 منظورم این بود خانوم بزرگتره میدونم متوجه شدم عزیزم ❤️ روانشناسا میگن تا ۵ سال ایرادی ندارهولی بیشتر از این ممکنه باعث اختلاف زیاد بشهالبته فرقی نداره زن بزرگ تر باشه یا مرد مگه اینکه سن هر دو نفر بالا باشه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 واه اینهمه بازیگر داریم ریما رامین فر و... اونم بزرگتره مگه؟ دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
زنخوشتیپ۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲ عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2377 اونم بزرگتره مگه؟ پنج ساااال ..دیدی تو چهره اصلا مشخص نبود...گوگل کن بخون..توی ی مصاحبه هم حتی گفت امیر از من کوچیکتره
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 زنداییم از داییم سه سال بزرگتره و داییم مجرد بود اون زنه دو تا دختر ۱۸ ۱۹ ساله داشت پس سن جفتشون کم نبوده با این اوصاف دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7897 حتما برادر شوهرت صورتش گرد هست جاریام بیضی نه؟ دقیقا .برادرشوهرم کلا رفتارش هم بچگونس با اینکه از همسر من بزرگتره جوری رفتار میکنه همه فک میکنن همسر من بزرگتره تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 مادرم یه سال از پدرمدخترعمم یه سال از شوهرش حالا یکسال زیاد نیس دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 ما اینجوری تو فامیل زیاد داریم اصن خوب نیس مثلا دختره سنش داره میره بالا بچه میخاد شوهره هنوز خودش ب ... 😁 عه دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
لیلووووون عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 723 من قبلا همچین طرز فکری داشتم ولی آدم خودش باید تکیه گاه باشه شوهر سابق منم ۳ سال کوچیکتر بود
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 دختر خاله من دوسال ،خیلی معمولیه .خیلی هم خوشبختن و همو میفهمند .اونطور که دیدم و میگن.ظاهرشون نشون ... خب خوبه همو میفهمن شاید هم چون سنشون کم نبوده دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
قندونی عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 8485 تو فامیل داریم خانم متولد ۶۸ و آقا متولد ۷۲ در ظاهر چون آقا چاق و درشت هستن و خانم خیلی لاغر و ظریف مشخص نیست این اختلاف سن اما در رفتار کاملا مشخصه بچه ها سلام...🙋♀️
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 از خیلی لحاظ اول اینکه اعتماد به نفسم بالا میره دوم اینکه ما زنها زود سرد میشیم از لحاظ جنسی واینکه ... میل جنسی اصلا برا همه یکی نیست کی گفته زنا زود سرد میشن خو دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 12490 من دوست دارم پسر کوچکتر باشه اتفاقاالبته خودمم خیلی کوچکتر به نظر میرسم عه دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم
shadi____iii عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 921 پس سن جفتشون کم نبوده با این اوصاف زنه ۴۰ سالشه پسر داییم ۳۷