2777
2789
عنوان

اینایی که اختلاف سنی معکوس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 85 پست
من بخاطر دوماه بزرگتربودن خودم قبول نکردمبنظرم مردماجرابایدسنش بیشترباشه اون حالت تکیه گاه بودنه رون ...

من قبلا همچین طرز فکری داشتم 

ولی آدم خودش باید تکیه گاه باشه 

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم این بود خانوم بزرگتره

میدونم متوجه شدم عزیزم ❤️ روانشناسا میگن تا ۵ سال ایرادی نداره

ولی بیشتر از این ممکنه باعث اختلاف زیاد بشه

البته فرقی نداره زن بزرگ تر باشه یا مرد 

مگه اینکه سن هر دو نفر بالا باشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واه اینهمه بازیگر داریم ریما رامین فر و...

اونم بزرگتره مگه؟

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

زنداییم از داییم سه سال بزرگتره و داییم مجرد بود اون زنه دو تا دختر ۱۸ ۱۹ ساله داشت

پس سن جفتشون کم نبوده با این اوصاف

حتما برادر شوهرت صورتش گرد هست جاریام بیضی نه؟

دقیقا .برادرشوهرم کلا رفتارش هم بچگونس با اینکه از همسر من بزرگتره جوری رفتار می‌کنه همه فک میکنن همسر من بزرگتره 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
مادرم یه سال از پدرمدخترعمم یه سال از شوهرش

حالا یکسال زیاد نیس

ما اینجوری تو فامیل زیاد داریم اصن خوب نیس مثلا دختره سنش داره میره بالا بچه میخاد شوهره هنوز خودش ب ...

😁 عه

دختر خاله من دوسال ،خیلی معمولیه .خیلی هم خوشبختن و همو میفهمند .اونطور که دیدم و میگن.ظاهرشون نشون ...

خب خوبه همو میفهمن شاید هم چون سنشون کم نبوده

از خیلی لحاظ اول اینکه اعتماد به نفسم بالا میره دوم اینکه ما زنها زود سرد میشیم از لحاظ جنسی واینکه ...

میل جنسی اصلا برا همه یکی نیست 

کی گفته زنا زود سرد میشن خو

من دوست دارم پسر کوچکتر باشه اتفاقاالبته خودمم خیلی کوچکتر به نظر میرسم

عه