2777
2789
عنوان

اینایی که اختلاف سنی معکوس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 85 پست

مامان من از بابام ۲ سال بزرگتره😐😂😂 ولی زندگیشون خیلی خوبه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورخدا بگو خب چرا نمیگی

چون خودش گفته زنش یکسال کوچیکتره الان من بگم سایت عمومی ابروشونو ببرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من جاریم 2سال بزرگتره و تو چهره کاملا مشخصه همه میفهمن بزرگترها ولی خودشون به دیگران گفتم همسنیم همس ...

چه جالب آخه بقیه چرا میپرسن

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴                                  تو ماه شبمی ...🌙🌠

چند سالته جسارتا ازدواج اولت بود؟

اره عزیزم ازدواج اولمه ۳۳ سالمه

خیلی خیلی راضی هستم با اینکه قبل اشنا شدن با همسرم اصرار داشتم حتما همسر اینده ام باید ۱۰ سال بزرگتر باشه و...

یهو عاشق شدم و دیدم که همسرم بخاطر شرایط زندگیش از من پخته تر و چهره اش هم جا افتاده تره قبول کردم و الان بزنم به تخته خداروشکر زندگیم خوبه

تو چهره نه معلوم نیست. چهرش کپی استاتیرا همسر داریوشه.بله هردو ازدواج اولشون بود. همسرش المانیه

تیر خلاص بود همسر المانی😁

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴                                  تو ماه شبمی ...🌙🌠

میدونم متوجه شدم عزیزم ❤️ روانشناسا میگن تا ۵ سال ایرادی ندارهولی بیشتر از این ممکنه باعث اختلاف زیا ...

متوجه نمیشم سنشون بالا باشه یعنی مثلا بالای ۵ سال خانومه بزرگتر باشه در صورتی که سن هر دو بالا باشه

پنج ساااال ..دیدی تو چهره اصلا مشخص نبود...گوگل کن بخون..توی ی مصاحبه هم حتی گفت امیر از من کوچیکتره

نه انگار همسنن

متوجه نمیشم سنشون بالا باشه یعنی مثلا بالای ۵ سال خانومه بزرگتر باشه در صورتی که سن هر دو بالا باشه

نه مثلا اگه زن ۶۰ سالش باشه و مرد ۵۰ سال خب مشکل خاصی احتمالا پیش نیاد 

ولی اگه زن ۳۰ سالش باشه و مرد ۲۰ سالش از نظر آمار و ... اختلاف به وجود میاد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو فامیل داریم خانم متولد ۶۸ و آقا متولد ۷۲ در ظاهر چون آقا چاق و درشت هستن و خانم خیلی لاغر و ظریف ...

😂😂چه دقیق سنشون میدونین

خودشون گفتن ؟

مامان من از بابام ۲ سال بزرگتره😐😂😂 ولی زندگیشون خیلی خوبه

😂😂چرا میخندی حالا

اره عزیزم ازدواج اولمه ۳۳ سالمهخیلی خیلی راضی هستم با اینکه قبل اشنا شدن با همسرم اصرار داشتم حتما ه ...

عزیززززم🥰

خدا روشکر راضی هستی 

❤️حال خوبت همیشگی

😅اره یه دختر بلوند دارن قلبم براش میره💔عوضش منه بدبخت نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم🥲

چرااااا🥺