با سلام و خسته نباشید.

من یک دختر دو سال و دو ماه دارم که کاملا حرف میزنه یعنی زود حرف زدن رو شروع کرد و اینکه قوه تخیل قوی داره، مثلا گوشه سالن رو خونه خودش میدونه و میره تلویزیون رو روشن میکنه مثلا و به منم میگه فلان برنامه کودک رو گذاشتم نگاه کن. و همه وسایلی رو تصور میکنه.

یا اینکه مثلا با بچه ها تو پارک بازی میکنه و از متکا به عنوان سرسره استفاده میکنه و تو تخیلاتش بچه هارو تصور میکنه حتی نوبت رو هم رعایت میکنه و میگه مامان نوبت نی نی هستش بعد من دوباره نوبتم میشه.

خیلی چیزارو به اشکال دیگه میبینه.

کلا تصوراتش خیلی قویه و خودش رو تو فضایی که تصور میکنه کامل میبینه و نقش رو خوب بازی میکنه؟

نمونه های زیادی از تخیلاتش که هست که الان حضور ذهن ندارم.

آیا تا این حد تخیلی بودن برای این سن طبیعیه؟ و به خلاقیتش کمک میکنه؟ وظیفه من به عنوان مادر در قبال تخیلاتش چیه؟

من از ابتدا خیلی باهاش بازی کردم و سعی کردم بازی هام هدفمند هم باشه.

باتشکر فراوان.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
بسیار عالی است که کودک شما اینگونه خیال پردازی می‌کند،تمام ارتباطات اجتماعی خودش را دارد به این شکل پردازش می‌کند و احتمالا در آینده می‌تواند به وسیله‌ی همین باز نمایی ها و بازی ها ارتباطات مثبتی را با دنیا بیرون از خودش ایجاد کند.
اصلا هم نگران نباشید که تخیلات اش زیاد است .
بلکه این موضوع را بسیار مفید بدانید ‌.
به بازی با او ادامه دهید ،اما اجازه دهید که خودش برنامه ریز بازی ها باشد .
کار دیگه ای که می‌توانید در راستای پرورش خلاقیتش انجام دهید ،این است که برایش وقت بگذارید و بازی ها و داستان هایش را برایش بنویسید
تا آرام آرام به این سمت بروید که داستان بگوید .
در ادامه وسایل عادی خانه مثل وسایل آشپزخانه ،سنگ،چوب، جعبه خالی،پارچه،پنبه و .... را بیشتر در اختیارش قرار دهید که به خواست خود بتواند با آنها بازی کند.
تمام این اقدامات باعث می‌شود که قوه‌ی تخیل کودک رشد یابد.
با سپاس