سلام و خسته نباشید همسر من اصلا بلد نیست من و ارضا کنه و من در واقع با تخیلات ذهنی خودم و داستانهای سکسی که قبل از ازدواج می خوندم و برای خودم تداعی میکنم و ارضا میشم ...و غالبا هم در این تخیلات من طرف مرد هستم تا حدی که اوایل ازدواج فکر میکردم که ممکنه من همجنس باز باشم:( .....میدونم شاید خیلی مسخره به نظر میاد ...اما خب زندگی ما اینجوریه دیگه ...حالا غرض از مزاحمت اینه که میخاستم بدونم این شیوه نزدیکی و این شیوه ارضا شدن لطمه ای به بچه دار شدن یا بارداری من میزنه یا نه و ممکنه هورمون های مردونه من و تقویت کنه و چاره اینکه من به روال طبیعی برگردم چیست ؟ خیلی خوشحالم از اینکه با این سایت اشنا شدم چون این سوال مدتها در ذهن من هست و زندگیم و به چالش کشیده قبلا از راهنمایی شما تشکر میکنم .
پاسخ مشاور
سلام اگر همسرتون بلد نیست و شما بلد هستین، خوب جواب خیلی ساده است، شما به همسرتون یاد بدین! اگر هم نمی دونین یا به هر علتی تمایلی به این کار ندارین، با همسرتون قبل رابطه جنسی صحبت کنین و بگین که چه انتظارت و خواسته هایی قبل، حین و بعد از رابطه جنسی دارین. متقابلا شما نیز همین انتظارات رو از همسرتون سوال کنین. اگر در پرسیدن انتظارات و ترجیحات جنسی او پیشقدم شوی ، معمولا همسرتون نیز متقابلا این سوال و خواسته را از شما خواهد پرسید. بنابراین مهم ترین عامل این هست که با یکدیگر در این زمینه صحبت کنید و بعد از رابطه جنسی از یکدیگر فیدبک بگیرید که مثلا" اون رفتار رو خیلی دوست داشتم"، "اون یکی رفتار رو دوست نداشتم". به علاوه، اطلاعات جنسی خود و همسرتون رو افزایش بدین تا بدونید چطور، با چه لحن، با چه عبارات و د رچه زمان هایی درمورد این مسائل صحبت کنید. حتی شاید لازم باشه از یک سری تکنیک ها یا عبارات رمز در این زمینه استفاده کنید. اینکه با تخیلات ذهنی خودتون، رابطه جنسی برقرار می کنین، طبیعی و اصولی نیست و این کار رو توصیه نمی کنیم. شما و همسرتون باید راه درست برقراری رابطه زناشویی و جنسی رو یاد بگیرین، نه اینکه با روش و تخیلات خودتون اون رو پیش ببرین. مشکل شما با افزایش آگاهی و همکاری هر دو شما به راحتی قابل حل هست. کلید طلایی اون تعامل، صحبت و فیدبک گرفتن از یکدیگر هست. این تخیلات و نوع رابطه به باروری شما لطمه ای وارد نمی کنه اما ضروری هست که برای سلامت جنسی، جسمی و ذهنی خود و همسرتون، نحوه برقراری رابطه جنسی درست رو یاد بگیرین و اون رو تمرین کنین. اطلاعات بیشتر و دقیق تر در: http://zojekhoshbakht.com/ @SexualHealthPromotion