تخیلات حین رابطه جنسی

سلام. من ۶ ساله ازدواج کردم. قبل ازدواج خودارضایی میکردم و به تماشای فیلم پورن اعتیاد داشتم بعد ازدواج از نظر رابطه با همسرم ارضا نمیشدم. و شروع به تماشای فیلم پورن کردم متاسفانه به دلیل تماشای فیلمهای همجنسگرایی دچار انحراف فکری شدم و حین رابطه با همسرم خود رو جای زن فیلم پورن تصور میکنم و تنها در اون صورت ارضا میشم .ولی از این موضوع خیلی در عذابم . علت این تمایلات من چیه میتونید راهنمایی کنید؟ چطور ترک کنم؟ بدون این تصورات ارضا نمیشم حین رابطه.

پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

انحراف جنسی یا پارافیلیا حالتی است که در آن بیمار جنسی با خیال‌پردازی و انجام رفتارهای جنسی غیرمعمول، تحریک جنسی و ارضاء می‌شود. پارافیلیا در واقع اختلال احساسی است که با تخیلات، انگیزه یا رفتارهای جنسی نامناسب مشخص می‌شود. انحراف جنسی زمانی یک بیماری محسوب می‌شود که باعث ناراحتی شخص شده یا سلامتی روانی و جسمی دیگران را تهدید کند.
پارافیلیا قابل‌درمان بوده و روان‌شناس یا روانپزشک با روش‌های مختلف این بیماری جنسی را درمان می‌کند. روش‌های درمان شامل روانکاوی سنتی، هیپنوتیزم و تکنیک‌های رفتاردرمانی است
شما در کنار دارو و مراجعه به روانپزشک بهبود پیدا خواهید کرد.