2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16673 بازدید | 293 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظرخبر خوب هستم.امشب بزن.دست دست نکن..موفق باشی عزیزم

امشب نمیشه جایی هستم

ولی حتما از فردا شب انجام میدم

اگر نتیجه دیدم میام میگم

کسی بوده نتیجه دیده باشه؟

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805
امشب نمیشه جایی هستمولی حتما از فردا شب انجام میدماگر نتیجه دیدم میام میگمکسی بوده نتیجه دیده باشه؟

خودم عزیزم چندباردیدم.چندبارم ندیدم منتظرم ببینم چی میشه....تاپیکم روبخون متوجه میشی..اگه بشه اگه نشه 

خدایااااا شکرت...
سلام عزیزم خوبی حتما باید رو ب قبله باشه؟

سلام عزیزم.بله حتمااا تو دستورش هست یعنی توخود مفاتیح.باید روبه قبله باشی..فقط درست روبه قبله بخوابی.کامل توضیح دادم چطوری

خدایااااا شکرت...
@barana788 @maaary69 @شکلات__صورتی @نیوا_هستم @گوربه_سیاه_کوچولوو دوستای عزیز برای مشکلتون ازای ...

سلام عزیزم خوبی شما؟ ممنون که بهم خبر دادی 💐💐

ولی واقعیت مطلوب خاصی ندارم بخوام تو خواب ببینمش 😅 ولی اگر یادم اومد کسی و روزی انجام دادم باشه میام اینجا نتیجه رو میگم حتما 🌹🌷

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
سلام عزیزم خوبی شما؟ ممنون که بهم خبر دادی 💐💐ولی واقعیت مطلوب خاصی ندارم بخوام تو خواب ببینمش 😅 و ...

مرسی گلی.خواهش عزیزم...لطف میکنی..منتظرخبرای خوب هستیم..کسیم مشکل داشت توهرزمینه بهش اینجارو معرفی کن انجام بده.شاید گره ازمشکلش حل شد خدا به حق اون مشکل توزندگی ماهم خیرگذاشت انشاءالله

خدایااااا شکرت...
مرسی گلی.خواهش عزیزم...لطف میکنی..منتظرخبرای خوب هستیم..کسیم مشکل داشت توهرزمینه بهش اینجارو معرفی ک ...

چشم عزیزم حتما به دیگران هم اطلاع میدم

ان شاالله حاجت روا باشی و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 💐💐💕

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

حقیقت لینقدر دعای دروغین توی مفاتیح و کتب معتبر دیدبم ک دیگه اعتماد ندارم. خودم انجام دادم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حقیقت لینقدر دعای دروغین توی مفاتیح و کتب معتبر دیدبم ک دیگه اعتماد ندارم. خودم انجام دادم.

عزیزم خودم انجام دادم....بعدنگاه کن حتی نوشتم اگه نشه به این دلایل.دروغین کجابود.من خودم امتحان کردم جواب گرفتم به بقیه دارم میگم.بازم نگفتم صددرصد چون مااانسان هستیم معصوم نیستیم.یعنی یه درصد جای خطاگذاشتم.حتی گفتم چیزی توخواب دیدی توواقعیت تحقیق کن ..

خدایااااا شکرت...
2810