2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16674 بازدید | 293 پست
باشه عزیزم انجام میدم باید رو به قبله باشی حتما مثلا این همه حرفام قبل خواب بگم یا یکی یکی بگم

نه یکی یکی..اخه همه بگی خو ممکن همه جواب نگیرن..تعبیرخوابم مهمه.من گاهی اشتباه تعبیرکردم بعد ککه اوکی شد متوجه شدم اشتباه ازمن بوده.پس یه سوال بپرس وسوال واضح مشخص..پیچیده نکن...که بتونی جوابو ازدل خواب دربیاری.گاهی مستقیم میگن گاهی غیرمستقیم.مستقیم خو مشخص.اما غیرمستقیم اونجا گاهی سخته

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
@ayylaarr عزیزم برای اون دخترخانم ازاین روش کمک بگیر.صفحه اول.موفق باشید

دستت درد نکنه عزیز م 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
@sahele_aramesh79 عزیزم ازاین روش هرسوالی توذهنت تو خواب جواب میدن..برای مشکلت که بهت گفتم یاد بندا ...

ممنون عزیزم حتما انجامش میدم.

محل پاک منظورش کجاست؟ مثلا سر تخت خواب نمیشه ؟ چون اونجا زناشویی داریم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ممنون عزیزم حتما انجامش میدم.محل پاک منظورش کجاست؟ مثلا سر تخت خواب نمیشه ؟ چون اونجا زناشویی داریم

عزیزم اگه روبه قبله هست.اگه پاک ونجاستی روش  نریخته خب پاکه.محل پاک یعنی نجس نباشه...لباس پاک بدن پاک رختخواب پاک...یعنی پریود نباشی هرچیزی که نجس روی این چندمورد نباشه

خدایااااا شکرت...
عزیزم اگه روبه قبله هست.اگه پاک ونجاستی روش نریخته خب پاکه.محل پاک یعنی نجس نباشه...لباس پاک بدن پا ...

بله عزیزم فهمیدم ممنون قربونت برم چشم انجام میدم ان شاءالله خوب باشه برام

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

@barana788    

@maaary69    

@شکلات__صورتی    

@نیوا_هستم   @گوربه_سیاه_کوچولوو    

دوستای عزیز برای مشکلتون ازاین روش استفاده کنید.صفحه اول نوشتم.فقط لطفا نتیجه رو اعلام کنیدددد..همینجا مرسییی

خدایااااا شکرت...
2810