2777
2789

اشپزخونه تقریبا ۱۵سانت بلند تره واپنه ،میخوایم اپن برداریم وکابینت ممبران بزنیم 

طول اشپزخونه هم ۴/۵ وباید جزیره بخوره خوب میشه به نظرتون ؟اخه کندن کف اشپزخونه خیلی خرج داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه عکس براتون فرستادم تو پیجش نگاه کنید فیلمشو بهتره البته 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آشپزخونه و هال همسطح باشن بهتره ولی اینطوری هم بد نمیشه اگه دوست دارین بزنین

اره دیگه منم همینو میگم الان همه هم سطحن وقشنگتره 

شوهرم میکه چون بالاست زشت میشه ،خونه ما ماله ده سال پیشه اون موقع اشپزخونه بالاتر بود 

قشنگ شده یانه میگم هم سطح قشنگتره چون الان دیگه اشپزخونه بالا مد نیست

اره خب مد نیست ولی بدم نیست اونطوری... بخوای طبق مد عمل کنی هر روز یاید دنبال وسیله عوض کردن باشی

اره خب مد نیست ولی بدم نیست اونطوری... بخوای طبق مد عمل کنی هر روز یاید دنبال وسیله عوض کردن باشی

اونکه اره دیگه 

ولی شوهرم زیر بار نمیره میگه زشت میشه وکندن کف هم خیلی خرج داره

اره دیگه منم همینو میگم الان همه هم سطحن وقشنگتره شوهرم میکه چون بالاست زشت میشه ،خونه ما ماله ده سا ...

نمیشه هم سطح کنین یا نمیشه جزیره نذارین 

نباشه هم قشنگه ها🤔 میز ۴نفره میتونی بذاری آشپزخونت

مرنج و مرنجان♡
نمیشه هم سطح کنین یا نمیشه جزیره نذارین نباشه هم قشنگه ها🤔 میز ۴نفره میتونی بذاری آشپزخونت

هم سطح کردن سخته باید کف اشپزخونه رو بکنیم و خرج داره 

جزیره هم چون فقط دو طرف کابینت میخوره باید بزنیم وهم اینکه طول اشپز خونه زیاده خیلی باز میشه وجزیره مثله یه حریمیه خودم دوست دارم باشه 

ببین اینجوری دو طرف کابینت میخوره 

2810