2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16674 بازدید | 293 پست
انجام دادم از اون موقع خواب نمییینم😅😅فکر کنم برعکس انجام دادم‌

خب ببین شاید راهو اشتباه رفتی.دوسه روز نزن..بجاش قران ودعابخون..بعد برو تویه محل دیگه بخواب...فقط دستوردرست باشه روبه قبله اینااا

خدایااااا شکرت...
عزیزم خودم انجام دادم....بعدنگاه کن حتی نوشتم اگه نشه به این دلایل.دروغین کجابود.من خودم امتحان کردم ...

من ابن دعا رو انجام ندادم دعاهای دیگه‌ای ک تو مفاتیح بود انجام دادم اشتباه نوشتم یا شما اشتباه برداشت کردید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین شاید راهو اشتباه رفتی.دوسه روز نزن..بجاش قران ودعابخون..بعد برو تویه محل دیگه بخواب...فقط دس ...

اتفاقا خودمم گفتم چند روز بیخیال بشم بعد انجام بدم اینم راه کاره خوبیه محل دیگه امتحان میکنم

من ابن دعا رو انجام ندادم دعاهای دیگه‌ای ک تو مفاتیح بود انجام دادم اشتباه نوشتم یا شما اشتباه برداش ...

نه عزیزم متوجه شدم منظورتو گفتی دعاهادیگهمیشه بپرسم کدوم دعا؟؟؟

خب منم دعاها دیگه خودنم اماهنوز حاجت روانشدم...این دلیلبر اشتباه بودن اوناکه نیست..زمان حاجتم نرسیده..این روش که من گفتم نمیگه حتا به حاجتت میرسی..نه عزیزم.میگه میرسی یانه..یاهرسوالی که توذهنت...بازم جای خطاگذاشتم که ممکن به این دلایل خوابت برعکس بشه.چون انسانیم.معصوم نیستیم...من وقتی دیدم منتظرموندم اتفاق افتاد فهمیدم چطوره تعبیرم خیلی مهمه

خدایااااا شکرت...
2805
اتفاقا خودمم گفتم چند روز بیخیال بشم بعد انجام بدم اینم راه کاره خوبیه محل دیگه امتحان میکنم

من قبلاچون خیلییی میزدم گاهی نمیدیدم.دوسه روز بی خیال میشدم.اره روبه قبله حتما باشی.اشتباه مدل دیگه نخوابی.نوشتم یعنی چطوری

خدایااااا شکرت...
نه عزیزم متوجه شدم منظورتو گفتی دعاهادیگهمیشه بپرسم کدوم دعا؟؟؟خب منم دعاها دیگه خودنم اماهنوز حاجت ...

دعای مقاتل بن سلیمان یکیشون بود. ک الیته بچه بودم ۱۰یا ۱۱ ساله بودم خوندم واسه ی حاجت ک غیر ممکنم نبود ولی نشد با این که چندسال ادامه دادم

سوره یاسین یکی دیگه‌اش بود ک نیگفتن بعد هر مبین حاجتتون رو بخواین 

چندتا سوره دیگه برای دفع بلا و مرک ناگهانی و رفع بیماری

ی دعای دیگه هم بود تو ماه رجب بود ک اوتم جواب نداد این یکی دیگه کاملا چزت و دروغ محض بود و بدیش این بود ک میگفتن خیلی معتبره و از امام صادق و شاگرداش رسیده و مکتوب شده

ی دعای دیگه بعد هر نماز بود برای عمر طولانی و رفع بیناری اطرافیان که میبایست اسم ببری..

اتفاقا مرگ و بیماری ناگهانی از اون موقع ک میخوندم بیشتر شد.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دعای مقاتل بن سلیمان یکیشون بود. ک الیته بچه بودم ۱۰یا ۱۱ ساله بودم خوندم واسه ی حاجت ک غیر ممکنم نب ...

من اخریو نمیدونم.امامنم یاسین خوندم اما هنوز حاجت روانشدم.چون زمانش احتمالا نرسیده..

بنظرمن تجربه خودم رو میگم.نمیدونم درست یاغلط....اگه تمام دعاهای عالم رو بخونی اگه مثلا زمان اون حاجت نرسه نمیشه.اوناییم که میگن حاجت گرفتیم خب زمانش رسیده خوشبحالشون.امامن برای یه حاجتم هرچی خوندم تواین چندسال نشده.نمیدونم اخرشم چطورمیشه.گاهیمم ممکن بعضی حاجت ها نشن.اینکه اینو بخون حتمااا حاجت میگیری نمیدونم.شایدم بگیری اما ممکن بازورباشه وبعد پشیمون بشی.این روش رو امتحان کن.اما بااعتقاد قلبی نه الکی..اینکه به اون حاجتتت میرسی یانه...گاهی جواب میدن توخاوب.گاهی نمیدن حتییی...کامل نوشتم تو صفحه اول

بنظرم اون حاجتی که نمیشه خو هیچ...اونیم که قراربشه اگه زمانش برسه توبدون هیچ دعاییی برات میشه.بازم میگم این تجربه منه.درست یاغلط نمیدونم

شاید اون حاجتاییم که میخواستم بادعاشدن.شاید زمان رسیدنش بوده.نمیدونم.امامن دوبار ختم 14هزار یاجواد گرفتم درکمال ناباوری اون حاجتم تایه مقدارپیش رفت.بقیش پول میخواست من نداشتم

امااین روش چندباربرای من وبقیه اوکی بود.خواستی بهت بگم

خدایااااا شکرت...
من اخریو نمیدونم.امامنم یاسین خوندم اما هنوز حاجت روانشدم.چون زمانش احتمالا نرسیده..بنظرمن تجربه خود ...

اینا بیشتر تسکین دل خودمونه، من ک دیگه حاجتمو نمیخوام چون دیگه ذوقی براش ندارم همون بهتر براورده نشه.

همه چیز ب وقتش قشنگه ن وقتی دیگه ذوقی براش نداشته باشی

اینا بیشتر تسکین دل خودمونه، من ک دیگه حاجتمو نمیخوام چون دیگه ذوقی براش ندارم همون بهتر براورده نشه ...

چی‌بکم عزیزم.انشالله خیره..هم‌حق میدم هم نمی‌دم..حالا یه موردی اگه برای من‌اوکی‌شد بهت میگم شاید حکمتش‌بود‌الانپیه چیز بهتر 

خدایااااا شکرت...