2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
البته یه چیزی هم بگم
بعضی از خیانتا زود گذر
ممکنه طرف با یه زن خیابانی بره و ....
ولی اونایی که میمونن و ادامه میدن یه بحث دیگه است
نمونه اش هم ناصر محمد خانی و شهلا یادتونه که
مداد رنگی عزیز
با حرفات کاملا موافقم
متاسفانه بعضی آقایون این چیزا رو نمیبینن
اما کاش چه خوب خانوم هم هر یه یه مدتی یه شاخه گل به همسرش بده و همش انتظار نداشته باشه که مرد خونه باید این کارا رو بکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مداد رنگی جان....
این مثالی که زدی منو یاد یه فیلم ایرانی قدیمی انداخت که فکر کنم نقش زنش رو پوران بازی میکرد و زن خراب هم فروزان بود که مرده میره خونه به زنش میگه لباست بوی پیاز داغ میده....
نه دیگه اینجورام نیست...
البته بود ولی تو این دوره دیگه نیست
مردا یا زنائی که مسائل جنسی مثل خوره تو جونشونه و یه جورائی اعتیاد دارن بهش و با یه زن سیر نمیشن واقعا" فرق دارند و به قول شما زیبا ترین زن رو هم داشته باشند باز با دیدن یه زن حتی نه چندان زیبا تعادل خودشون رو از دست میدن!!!

پس موضوع بر نمیگرده به اینکه خانم بوی پیاز داغ میده یا بوی عطر موضوع بر میگرده فقط به اون آقا!!
اونا دنبال ایده آل نمیگردند بلکه فقط دنبال یه مورد جدید میگردند این آدما از تصاحب زنهائی که به هر نحوی سر راهشون قرار میگیرند لذت وافری میبرند و واقعا" شرایط روحی نرمالی ندارند.
باز مردائی که از روی کمبود توجه زنشون و یا براورده نشدن نیاز جنسیشون دست به اینکار میزنند سگشون به گروه اول میارزه... چون گروه اول واقعا" هیچ دلیل موجه یا نا موجهی برای کارشون ندارند (دفاع نمیکنما... باز نیاید فحش بدید به همه اون مردا!!)
همیشه هم خیانت مال مردا نیست.خیانت زن هم زیاد شده.چرا راجع به اون چیزی نمیگید
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
جدیدأباب شده زنها بخاطر چشم هم چشمی وبه قولی کلاس گذاشتن.نیاز مالی.آرامش روحی و و و و و و رو به خیانت آوردن
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
من فقط دو صفه اول رو خوندم

ولی خواستم نظر بدم ،همه این چیزا نصفه عمده اش برمیگرده ووراثت و یا آداب و فرهنگ خانوادش

خانمی رو میشناسم که از ده تا مرد ده تا بچه داره اونم تو همین ایران (مشهد) چرا؟؟؟چون خانوادش خراب بودن اول اینکه فرزند طلاق بود ،پدرش خراب،مادرش خراب ،معتاد،برادراش خراب

آقایی رو میشناسم که این شهوت زیادشو از پدرش به ارث برده بود و با وجود زن با چند دختر و حتی زن شوهر دار هم دوست بود و دقیقا کارایه پدرشو میکرد

یه عده هم انقدر در دوران جوانی کثافت کاری کردن و خانواده جلوشونو نگرفتن که دیگه عادت کردن و نمیتونن فقط با یه نفر (همسرشون)باشن ،عادت کردن هر روز با یه آدم متفاوت باشن و ترک عادت هم موجب مرض میشه براشون

یه عده هم خوب هستن ولی جامعه اونا رو خراب میکنه مثل یه آقایی که سر به راه بود و عاشق همسرش ولی انقدر که یه خانم مطلقه به پرو پاش میپیچید و دوسال تموم با کاراش آخر تونست زندگیه اونمرد رو خراب کنه

و یه عده هم چون تو جونی یه غلطایی کردن و از اون جا که خدا میگه تو همین دنیا عواقب عملتونو میبینید واسه همین عواقب زندگی مجردی تو زندگی متاهلیشون میاد بزام میشناسم خانمی رو که در دوران مجردی با یه نفر سالها دوست بود .

در حدی که حتی دیگه از دختر بودن در اومده بود،ولی بعد با یه آقایی ازدواج کرد بدن اینکه از گذشتش چیزی بگه،ولی افسوس که عواقب کاراشو تو زندگیه متاهلیش دید و شوهرش دقیقا همون کارها رو سرش اورد

من از نزدیک شاهد خیانتا در زندگی اطرافیانم بودم واسه همین تا دلتون بخواد حرف تویه دلم هست که بگم
فرزانه هستم (متولد 1/1/67)مامان کیان جوجو(متولد 15/11/91)

پیشنهاد خاصی ندارم و واقعا" هم نمیتونم خودمو جای اونا بذارم و درست درکشون کنم که بگم همسراشون چکار باید بکنند.
مثل این میمونه که بپرسیم همسر یه آدم معتاد به کراک چکار باید بکنه؟؟؟

طلاق بگیره...
بفرستدش مرکز باز پروری؟؟؟
ببندتش به تخت خواب؟!
البته این مورد آخری رو شاید اون مردا بدشون نیاد.... (شوخی؟)

یه خانومی درست یادم نیست تو این تاپیک بود یا جای دیگه گفته بود بد نیست خانما تو مسائل زناشوئی پیش قدم بشند که به نظرمنم میتونه کار ساز باشه البته برای مردائی که به مسائل جنسی زیاد فکر میکنند!!
و اونقدر از آقا کار بکشند تا به قول معروف جونش در بیاد و فراری بشه ..... شاید ظاهرش شوخی و مسخره باشه ولی معتقدم کار سازه چون بالاخره زنو شوهر وظیفه دارند به نیاز های همدیگه برسند و آقا هم نباید کم بیاره .... خانوما اصلا" هم نباید از این مسئله خجالت بکشند و یا فکر کنند که ممکنه آقا خوشش نیاد یا فکر بدی راجعبهشون بکنه چون این یه نیاز دو طرفست!!!
ولی اکثرا" خانوما وای میستن آقایون پیشنهاد بدن چون فکر میکنند که سبک میشند و یا هر چیز دیگه و عملا" هم میبینیم که زنها تو این مسئله به صورت آماری کم کار تر از مردا هستند که تو مملکت ما و با بعضی اعتقادات و روحیات مذهبی این قضیه بیشتر از جاهای دیگست...
البته خانم واقعا" باید نشون بده که HOT تشریف داره که لازمش اینه که عملا" اینطور بشه و نه الکی یه چیزی بندازه ببینه آقا عکس العمل نشون میده یا نه.
اینم بگم که هر زوجی بینشون روابط و شرایط خاصی حاکمه که تو همون فضا باید این مسائلشون رو به اوپتیمم برسونند و با عملکرد مستقیم به این نسخه ها نمیتونند روابطشون رو تغییر بدن.
حرف شما کاملا متین
اما قرار نیست زن برده مرد بشه هر کاری رو بکنه تا خدای نکرده مردش خیانت نکنه
پس حق زن چی میشه این وسط؟
شاید خانوم مشکلی داره که نتونه رابطه داشته باشه؟باید برای جلوگیری از خیانت همسرش تن به خواسته اون بده؟
شاید زن از کار خونه و بچه داری و شاید شغلش خسته باشه تا اومد خونه باید آرایش کنه و بخنده تا همسرش زیر سرش بلند نشه؟
به هر حال هر مشکلی باید یه راه حلی داشته باشه و قرار نیست اسیر کسی بشیم که ممکنه اگه به خواستش عمل نکنیم بهمون خیانت کنه
نومنه اش هم دوست من که با مشاوره و وساطت بزرگتر به زندگی برگشتن!
مهران جان ....
من هرچی نگاه کردم جائی ننوشته بودم زن باید خودشو بزک کنه که مردش خوشش بیاد!! و یا برده مردش باشه.

من صحبتم کاملا" دو طرفست چه بسا خانمهائی که تمایلات زیادی دارند و مرداشون از سر کار میانو خستنو حالشو ندارند چه فرقی میکنه...

(((به هر حال هر مشکلی باید یه راه حلی داشته باشه و قرار نیست اسیر کسی بشیم که ممکنه اگه به خواستش عمل نکنیم بهمون خیانت کنه)))

کاملا" درسته ولی به یه نکته توجه نکردی...
صحبت از اسارتو این چیزا نیست... ببین خودت میگی اگه به خواسته مثلا" خانومت عمل نکنی قرار نیست ایشون بره به شما خیانت کنه و یا بر عکسش اگه ایشون به خواسته شما عمل نکنه شما قرار نیست بری خیانت کنی.
اما واقعا" خیانت یعنی چی؟؟؟
من یه مثال بزنم... اگه خانم شما تمایلات زیادی داشته باشه و شما به خواستش عمل نکنی بهش خیانت نکردی؟؟؟ اینکه بفهمی همسرت بهت نیاز داره و نیازشو براورده نکنی چه مفهومی میتونه داشته باشه؟
اگه یه آدم غریبه تو خیابون گرسنه باشه و شما هم حتی سیر نباشی دلت میاد کمی از غذای خودت رو بهش ندی با وجود اینکه خودت هنوز گرسنه ای؟ حالا طرف همسر آدم باشه که دیگه جای خود داره...
خیانت فقط این نیست که مرد بره با یه زن دیگه و یا زن با مرد دیگه باید ببینیم از کجا شروع میشه....

جائی قانونی وجود داره که تعدد زناشوئی رو توش ذکر کرده باشه که مثلا" هفته ای 2 بار یا ماهی 1 بار و یا هر شب؟؟؟
عرف جامعه چی میگه؟ هفته ای 2 بار؟
آیا زنو شوهر باید بر اساس عرف جامعه تعداد زناشوئیشون رو تنظیم کنند؟
پر واضحه که اینطور نیست پس باید...باید!!! همو درک کنند و نیاز های همو بفهمند و اونها رو برای همدیگه برطرف کنند.
اینی که من میگم اگه مردی یا زنی نیاز جنسی زیادی داره خوب چه اشکالی داره به جای اینکه نیازشو سرکوب کنیم یا کم محلی بکنیم، باهاش هماهنگ بشیم؟؟
جمله آخر پست قبلیم رو مجدد بخونید!!
صحبت من به اونائی بر نمیگرده که اختلالات و جنون جنسی دارند بلکه آدمائی که تمایلات جنسی زیادی دارند.
2810