2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
سلام
پستو کامل نخوندم ولی نظرمو میگم
بعضیا میگن مردا تنوع طلبن!کی گفته خانوما نیستن؟اگه خانوما بخاطر کمبود محبت خیانت میکنن آقایون هم گاهی اوقات دلیلشون کمبود محبته...من چند وقته دارم ب این موضوع فک میکنم.زیاد دیدم زندگیهایی ک بخاطر خیانت ب طلاق ختم شده حالا چ خیانت از طرف مرد باشه و چ زن.ببخشید من مجردم وشاید درست نباشه اینارو بگم ولی من شنیدم از خانومی ک ارتباط .... خوبی با همسرش نداشته و ب این دلیل خیانت کرده و عکس این قضیه.
اینو میدونم ک اقایون اگه احساس ارامش نکنن و همسرشون نیازاشونو برطرف نکنه ممکنه خیانت کنن حتی اگه تو ی خانواده کاملا مذهبی و با فرهنگ بزرگ شده باشن.منظورم از نیاز فقط نیاز جنسی نیست وفقط شنیدن حرفای محبت امیز محبت فقط زبونی نیست باید تو عمل ب محبوبمون نشون بدیم ک برامون با ارزشه...ی مورد دیدم ک آقا میگه خانوم بلد نیس غذاهای متنوع درست کنه.ب جای خریدای اضافه یا خونه مامان رفتن آشپزی یاد بگیره ک من خیانت نکنم!!!ب نظرتون چرا خیانت الان بشتر شده چرا پدر مادرهای ما خیانت نکردن...!!!؟؟؟خانومای شاغل بیشتر در معرض خیانتن و حتی اقایونی ک بیشتر وقتشونو سر کارن هم همینطور...خانومه مذهبیه بیرون چادر توو خونه هم خودشو میگیره واسه شوهرش خب همین در اینده باعث اختلاف میشه.کی گفته زن باید برا شوهرشم حیا داشته باشه.اتاق خواب مسجد ک نیست...طرف میگه ب خانومم میگم نیاز دارم میگه بذا نماز بخونم تا اون بیاد منو خواب میبره!میگه بیا کنارم جواب میده برو حمام من بدم میاد اول غسل کن بعد .......همه اینا ی روزی عقده میشه و خودشو ب شکل خیانت نشون میده.
اینارو من از خودم نمیگم دادگاه خانواده رفتم دیدم و شنیدم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من یه سوال دارم از شما که خانوم هستد و شما که مدیر اینجایی به عنوان آقا

وقتی مردی به هر دلیلی از زندگی خودش راضی نیست که کار با خیانت کشید چرا همسرش را طلاق نمیده و به راحتی نمیره با همونی که میخواد چرا سعی می کنه پنهان کاری کنه و زندگی خودش را هم نگه داره اگا واقعا بده چرا رها نمی کنه اینطوری هم خودش راحت میشه و نیازی نبست مسئولیت افرادی را به عهده بگیره که دوسشون نداره و اون خانوم هم یکدفعه راحت میشه نه اینکه بتواد هر لحظه عذاب بکشه خودش را تعییر بده زندگی را جهنم کنه برا بچه ها که چی پدرشون دوست داره با دخترای جون دوست بازی کنه  چرا اینهمه خودخواهی 

بره با همونی که لایقشه تا متوجه بشه اون هم در شرایط زندگی شاید صد ها بار بدتر از زن خودش باشه که ار کسی عیب داره چرا دوست می مونند که طعم بدبختی و مشکلات زندگی برا زن خونه باشه و عشق و حال برا اون دوست دختر 

برام خیلی مهمه بدونم فیلم بازی کردن چرا راحت بگه دو حالت داره یا اینکه زن آگاهانه در این زندگی خواهد ماند و دیگه نیازی نیست نه اون مرد فیلم بازی کنه و اون زن هر لحظه به خودش بگه یعنی هست یعنی نیست و دنبال کشف ابن ماجرا باشه و یا اینکه رها می کنه میره و اونا راحت راحت راحت میشن تهش اینه کا باید مهریه بده که اون کلا عند المطالبه است و اگه بخواد بپیچونا اون دنیا گیره پس چرا ؟