2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

26252 بازدید | 185 پست
واقعا توی جامعه ما خیانت به همسر چقدره؟
شاید بدلایل مذهبی و سنت ها خیانت زن به مرد کمتر باشه اما اینجور نیست که اصلا نباشه
ولی آیا کسی دنبالش رفته بفهمه دلیلش چی بوده؟
بعضیا دیدم میگن اگه روزی بفهمم همسرم به من خیانت کرده منم فوری تلافی می کنم
آیا راه حلش اینه؟
آیا باید دعوا راه انداخت؟
واقعا علت خیانت چیه؟
کمبود محبت؟کمبود عاطفه یا نه هوس نفسانی!
نظر شما چیست؟
کمبود محبت و عدم سازش بنظرم اولین بهانه برای خیانته.
ولی من اگه بفهمم شوهرم بهم خیانت میکنه خودش میدونه چیکار میکنم.نه دعوا نه تلافی نه قشقرق.اولین لحظه که بفهمم و مطمئن بشم توی غذاش مرگ موش میریزم خودمم میرم پای چوبه دار
حسین 26 ساله در انتظار کمک ماست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=875377&postID=34282289

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا مهران شوهر من میگه زن نباید سر مردش منت بذاره و غرور مردو جریحه دار کنه، اون مرد دیگه از زن سرد میشه و ممکنه بره دنبال زنای دیگه. حتی اگر خودش این وسط از لحاظ روانی و احساسی فنا بشه
من فکر نمیکنم هرگز شوهرم بهم خیانت کنه پایه های زندگی من خیلی محکم من میگم هر چی خدا بگه تو زندگی باشه خیانت اصلا یه جورایی بی معنیه
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
لطفا اسپم ندید
اگه جایی از قوانین هست که نوشته ورو آقایون ممنوع لطف کنید خانوم مهستی اینجا بزارید که همه ببینند!
در ضمن من توی قسمت پدرهای آینده زدم
بابا این بیچاره راست میگه
چرا تا یک مرد توی سایت می بینیم بهش میپریم؟
یک سوال کرده از آقایون, این مایین که پریدیم وسط تاپیکش! حالا طلبکار هم هستیم!
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
اول اینکه بابت جواب هاتون ممنون
می خوایم به یه هدف کلی برسیم
خیانت زن و مرد نمیشناسه
من یکی از دوستام خانومش بش خیانت کرد به مرض جنون رسید
در ضمن دیدم کسایی که زن دارن و حتی بچه اما باز دوست دختر هم دارن
خانوم دوست می گفت شوهرم بهم محبت نمیکنه
من دوست دارم برام هر شب شعر بخونه
اما اون بی احساسه.برام اس ام اس عاشقانه نمیفرسته واسه همین به کسی وابسته شدم که من رو درک میکنه وشب تا صب برام شعر می خونه
البته خانومه خودش ترانه سراست
ممنون کیانا خانوم
طرفم با همه هست
متاسفانه ما ایرانی ها تحمل همو نداریم
منم می تونستم یه ایدی خانوم بسازم و خیلی حرفا بزنم
اما من دوست دارم با جنسیت واقعیم و خودم باشم
2810