2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
گفت شما حق داری ناراحت باشی افسرده باشی حالت بد باشه ولی این اجتماع امروز ماست این چیزیه که تو کشور ما الان واقعیت داره به هزارو یک دلیل. گفت اگه همسرت با کس دیگه ای عاشقانه حرف میزده به این دلیل نیست که تورو دوست نداره شاید تو یه مرحله ای از زندگی که دعواتون شده بوده و اون احتیاج داشته با کسی حرف بزنه اون خانم در دسترس ترین و راحتترین کیس بوده که اون حرفاشو بزنه زنها هم که کارشونو خوب بلدن کم کم تبدیل شه به حرفای عاشقانه. میگفت ایندلیلی بر این نیست که عاشق اونه. میگفت اگه الان اون زن اون بود و تو دوستش اون حرفای خوب خوب مال تو بود نه اون! گفت قبول کن زندگی بعد ازدواج با دوران دوستی فرق داره هیجانات کمتر میشه حرفای عاشقانه کمتر میشه. میگفت توخودت وقتایی که ناراحتی ممکنه به مثلا یه خواستگار سابقت هم فکر کنی ولی وقتی همه چی خوبه به اون یه لحظه هم فکر نمیکنی دیدم راست میگه! خلاصه چیزای زیادی گفت هنوز چند جلسه دیگه باید برم دکتر پری بود خیلی حالم الان بهتره سبک شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساویتای عزیز
ممنون که تجربیاتتون رو اینجا نوشتید
خوب شما باید بقیه جلسات مشاور هم برید تا دکتر بحث رو کامل کنه.
البته بعضی حرفاش رو من تایید می کنم بعضیاش رو نه البته بستگی به شرایط شما و طرز برخورد شما هم داره
اینکه میگه همسرتون صبح نتونه رو پاش وایسه دلیل نمیشه که باز خیانت نکنه اما بهتره کمبود هم نداشته باشه
و اینکه بهتره با همسرتون دوست باشید تا بتونید بهش نزدیک بشید حرفاش رو گوش بدید هرچند ممکن است حوصله شندیدنش رو نداته باشید و مهمتر اینکه وقتی چیزی میگه بعدن نکوبید تو سرش که باعث بشه بعدا دیگه جرات بیان حرفاش رو نداشته باشه
ایشالا که مشکلتون حل میشه
مداد رنگی عزیز
ممنون از شرکتتون توی بحث
اینکه مردان مثل خانوم ها از روابطشون حرف نمیزنند صد در صد درسته
و در مورد اینکه اگه یه خانوم ایمان و اعتقاد داشته باشه درصد خیانتش کمه موافقم
نه خانم مداد رنگی روال نشده... اون آقائی که اینو به شما گفته خواسته خودشو کمی شیرین کنه وگرنه من تو همکارام همچین چیزی رو با این شدت نمیبینم البته هر دو جورش هست هم مردائی که سرشون تو زندگیشونه و سالمند هم مردائی که زن دارنو بازم دنبال اینو اونند و یه جورائی این کارو باحال بازی میدونند و هم کسائی که کلا" به لحاظ جنسی مسئله دارند و وقتی میبینیشون از چهرشون میتونی اینو حس کنی (البته خانم ها هم همینطور ولی خیلی کمتر).

مرسی از ساویتا و دکترش...
قضیه مردونه و زنونه نیست دکترش اگه زن بود و این حرفا رو میزد بازم کسی ایراد میگرفت؟؟؟
اون دکتر نخواسته از شوهر این خانم یا مردا دفاع کنه فقط حقایق رو گفته اگه بجای این حرفا میگفت: خانم شوهر شما یه عوضیه هوسرانه لطفا" تشزیف ببرید خونه و در اولین فرصت ایشون رو پشت و رو بفرمائید تا دیگه از این غلط ها نکنه مطمئنم خیلی ها میگفتند به به ...این درسته ... سزای همچین مردی همینه!!!

در حالی که طرف خواسته مسئله رو بشکافه و گوشی رو بده به ساویتا که تو جامعه چه خبره و باید تو این وضعیت حواسش به خیلی چیزا باشه. همونطور که قبلا" هم گفتم همسر داری کار ساده ای نیست.....چه زن و چه مرد

خواهش میکنم اقا مهران

مداد رنگی جان چرا اتفاقا مرد بود و من خودم اصلا خواستم برم پیش یه مرد که بدونم چرا همسرم اینکارو کرده من که چیزی کم نذاشته بودم ولی منممثل اقا مهران با بعضی حرفاش موافق نبودم حالاجلسه اول نمیشه قضاوت کرد بازم میام مینویسم
سلام به نظر من
تنوع طلبی ، نداشتن زمینه های مذهبی قوی، تمکن مالی، داشتن چهره تاثیرگذار، اختلالات روانی، عدم کنترل میل جنسی، اختلافات شدید خانوادگی، داشتن همسر بیمار ، و ....
از مهمترین عوامل خیانت مردان متاهل است.
مرد تنوع طلب خوشگذران هم هست،
این گونه مردان به طور مفرطی عاشق زن، غذا، رفیق، پول، مسافرت های جورواجور (البته بدون همراهی اعضای خانواده!!!) مشروبات و مخدرات هستند. پیر و جوان هم نمی شناسد، یعنی سن و سال خیلی مهم نیست، در شصت سالگی همان کار را انجام می دهد که در بیست سالگی هم کرده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مرد خوشگذران قدیمی هر چه بود و هر چه می کرد بیرون از خانه بود دور از چشم زن و بچه و فامیل
ولی مرد خوشگذران امروزی خیلی متجدد شده .......
حالا دیگه غیرت معنی نداره، اخلاقیات فراموش شده،
این مردان هیچ وقت قانع نیستند مخصوصا در مورد انتخاب همخوابه.
امان از این مردهای خوش گذران
فکر نکنم هیچ زنی بتونه جلودار چنین مردی بشه مگر اینکه زمین گیر بشن، مرض لاعلاج و صعب العلاج بگیرند یا بی پول و مفلوک بشن.
این مردان را خیلی زود می شه شناخت. سوابق خرابشان از دوران نوجوانی شروع میشه . همیشه دوروبرشون تعدادی انگل یا همون به اصطلاح رفیق هست. بیشتر اوقات در حال مکالمه های تلفنی طولانی مدت با این رفقا هستند مکالماتی که در خونه فقط بله و خیر و کرکر خنده هست و در بیرون از خونه جملات دور از ادب و نزاکت و شرم آور.
اگه کارمند باشند بیشتر اوقات در حال اضافه کاری خارج از اداره یا شرکت یا رفتن به ماموریت های مهم هستند چه داخلی و چه خارجی!!!!!
اگر کاسب باشند بیشتر در حال رفت و آمد به بازار، بانک، و خلاصه رتق و فتق امور بازرگانی البته خارج از محل کار هستند!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در ساعات پایانی روز هم موبایلشان در دسترس نیست!!!! آخه همیشه در نقطه کور تشریف دارن، یا اینکه مادر دوستشان را که سکته کرده تا بیمارستان همراهی کرده اند، پدر اون یکی دوستشان در سی سی یو در حال احتضار بودند و سی سی یو هم باید موبایل خاموش باشه،
آخر هفته ها هم عازم ماموریت های مهم هستند یا تشریف می برن شهرستان برای خرید و فروش، گرفتن و دادن چک، وصول طلب و ......

یا اینکه :
بعد از چند ماه کار مضاعف و به قول خودشون "سگ دو زدن" حالا می خوان به همراه تنی چند از رفقای باحال تشریف ببرند یک مسافرت دو روزه شمال.....تنی به آب بزنن. البته مجردی و بدون غرغر زن و نق نق بچه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مردان خوشگذران امروزی تقریبا دین و مذهب هم نمی شناسند. تمکن مالی خوبی هم دارند، اگر چهره زیبایی هم نداشته باشند مشکل را با پول ماله کشی می کنند.
درصدی از این خیانتکاران میل فزاینده جنسی شان باعث میشه که نتوانند به یک زن قانع باشند. خیلی از مردان هایپر یا همون بیش فعال دچار این مشکل هستند.این مردان در برابر "زن" کاملا خلع سلاح اند خیلی هم برایشون فرقی نمی کنه . از نظر این مردان بین زنی بسیار زیبا و آراسته با زنی که در گوشه خیابان افتاده و بوی گند بدنش مشمئز کننده هست خیلی فرقی نیست
نمونه این مردان را در خانه های فساد زیاد می توان پیدا کرد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

اختلافات خانوادگی و مشکلاتی نظیر بیماری همسر یا نازایی به نظر من تنها عواملی هستند که می تواند مرد را به تدریج و ناخودآگاه به جرگه خیانتکاران بکشاند.
اختلافات طولانی مدت و حل نشده، در دراز مدت مرد را نسبت به زندگی زناشویی سرد می کند پرخاشگری های مداوم همسر، بی حوصلگی ها، توهین و تحقیر و اهانت، همه و همه باعث می شود که مرد از زندگی خانوادگی به تدریج دور شود و در نهایت با یک پیش آمد ساده حتی بدون قصد قبلی به همسرش خیانت کند.یا مردی که همسرش به شدت بیمار هست و سالها جز آه و ناله و قیافه رنجور چیزی از همسرش ندیده است.
مردها تحمل تنهایی را ندارند . و همیشه به دنبال یار هستند مخصوصا مرد متاهل که طعم زندگی در کنار یک زن را چشیده.
حالا این مرد خسته و سرخورده از زندگی با یک نگاه مهربان و یک گوش شنوا و یک آغوش گرم به راحتی دل از همسر و خانواده می کند .

تا وقتی که مجرد بودم همیشه فکر می کردم مرد خیانتکار مستحق دردی جانکاه و مرگی دردناک هست ولی حالا فکر می کنم مرد خیانتکار یک بیماره، یعنی بیمارشده ذاتا که مریض نیست، باید به این بیمار کمک کنیم . ولی ای کاش بشه علاج واقعه قبل از وقوع کرد.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خواهش می کنم مهران جان
منم باهات موافقم که احتمالا دکتر ساویتا جان میخواستن ایشون رو در وهله اول آرام کنه بعد رفته رفته کمک کنه
البته من معتقدم در این موارد هیچ دکتر و متخصصی نمیتونه کمک کننده باشه خود من خود شما و همه ما هستیم که میتونیم بهم کمک کنیم هیچ کس بهتر از ساویتا جان همسرش رو نمی شناسه هیچ کس غیر از اون نیست که با خلق و خوی همسرش آشنا باشه دکتری که این صحبتها رو می کنه یه تز میده نه یه راهکار صدرصد مطمئن

اینکه ایشون باید بلانسبت مثل یه خانم خیابانی رفتار کنه تا شوهرش بهش خیانت نکنه صدرصد یه تزه که ایشون از خودشون ارائه میدن نه اینکه راه کاملا درستی باشه.
در ضمن اگر در مردی تنوع طلبی وجود داشته اون تنوع رو در رفتار و حرکات همسرش تنها جستجو نمیکنه اون به دنبال تنوع ظاهری رفتاری فرهنگی و خیلی مسائل دیگه است

آقای گودفادر عزیز مردانی که از روی هوس و تنوع طلبی خیانت می کنن نه هیچ وقت متوجه اشتباهشون میشن و نه هیچ وقت یه یکننفر راضی این بیماری مسری مثل یک خوره به جون اونها میفته و اونها رو بیشتر از قبل حریص تر میکنه
زمانی میرسه که هیچ زنی اونها رو ارضا نمی کنه چون اونها به دنبال ایده آل میگردن بذارین یه مثال براتون بزنم:

***** مردی به دلیل ارضا نشدن از همسرش چه از لحاظ عاطفی چه جنسی و ... به سمت خیانت کردن کشیده میشه با خانمی دوست میشه که هر از گاهی اون میبینه زمانهایی که با هم ملاقات دارن اون خانم همیشه بوی خوب میده خوشگله مرتبه و آماده برای براورده کردن نیازهای اون آقا
حالا برمیگردیم به خونه ای که همسر این آقا داره توی اون زندگی می کنه این خانم موظفه وظیفه همسری که عرف جامعه برای اون تععینکرده رو عملی کنه 7غذا رو آماده می کنه خونه رو تمیز می کنه بچه یا بچه هارو سر و سامان میده و در آخر وقتی براش باقی نمیمونه که حتی دستی به موهاش بکشه وقتی مرد به خونه میاد همسرش رو با اون خانم مقایسه می کنه و توی دلش میگه این که همش بوی پیاز داغ میده
نتیجه اخلاقی این موضوع اینه که مردان تنوع طلب اگر با زیبا ترین زنها وبروز ترین اونها هم ازدواج کنن بازهم به امر خبیث خیانت مبتلا میشن.
2810