2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
اما من توی همکارام هم دیدم که با وجود زن و یک بچه شیرین باز دوست دختر داره و وقتی علت کارش رو جویا میشم هیچ پاسخ معقولی نمیده
الان هم فهمیدم که دوست دخترش دوست صمیمی خانومش هست!
زنگ خطر برای خانوما
آقا مهران این طور هم نیست که همه ی آقایون در صورت وجود آب, شنا کنن!!!!
داریم افرادی که واقعا روی کنترل نفسشون کار کردن و حتی همین امتحان ها رو هم پس دادن و سر بلند بیرون اومدن
اما خب متاسفانه تعدادشون کمه

دقیقا مشکل در بیان کلمات مخصوصا برای آقایون هست
این یک نکته ی روانشناسی هست و مربوط به روحیه ی آقایون میشه که خیلی اهل حرف زدن نیستن
و این نکته ای که گفتید هم در کتاب های روان شناسی و بالاتر از اون در احادیث ما ذکر شده
که جلوی فرزندان به هم دیگه محبت کنید
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمانه خانوم
اولین مورد می تونه سردی برخورد باشه
پرخاشگری بی مورد
بی حوصلگی
البته این دلیل نمیشه تا این اتفاق افتاد بهش شک کنید چون خیلی علائمش به خستگی می خوره!
این قضیه خیانت مقوله ای بس پیچیدست و به راحتی نمیشه تو چند خط و یا چند پست بهش پرداخت.
خیلی ها اینکارو خیانت به معنای کلمه نمیدونند و خیلی ها هم میگند مجبوریم!!!و هزار چیز دیگه.... زن و مرد هم نداره نمیخوام وارد این بحث بشم که یعنی چی مجبورند و چرت میگندو همشون هوس بازندو کثیفنو.... باید جای آدما و تو شرایط آدما بود و بزرگ شد و زندگی کرد تا بشه بفهمی چرا دست به اینکار میزنند و با وجود اینکه اکثرا" به میل خودشون پیمان زناشوئی و وفاداری با همسرشون میبندند ولی ازش سر باز میزنند.

همسر دوست شما با کس دیگه ای رابطه برقرار میکرده ولو اینکه دوست شما هم همون کارو قبلش و یا بعدش کرده بوده ولی آیا فکر میکنید اون رابطه یه رابطه فیزیکی محض بوده؟؟؟
اون خانم به دنبال جبران کمبود محبت اینکارو کرده (به گفته خودش) پس صرفا" یه رابطه فیزیکی محض با یه مرد دیگه برقرار نکرده بوده این وسط هیچ کس سوال نکرد که خوب آخرش چی به سر اون رابطه با مرد دوم که قاعدتا" رابطه ای سر سری و صرفا" جنسی نبوده اومده؟؟؟
این خانم به همین راحتی اون رابطه رو کنار گذاشت و برگشت به شوهر خودش؟
شوهر این خانم چی با روابط نا متعارفش چکار کرد؟
اینا سوالاتیه که کسی بهش نمیپردازه و انگار یه مشت آدم بیکار وایستادند که اگه زنی از شوهرش بی محبتی دید فوری به کمکش بشتابند و همه کمبود هاشو جبران کنند و اون خانم هم هر وقت که محبت شوهرش برگشت ضمن سپاسگذاری از آقای جبرانگر برگردند سر زندگی خودشون و انگار نه انگار که رابطه ای بوده. برای مرد ها هم همینطوره هیچ فرقی نمیکنه.
این مسئله بحث فراوان شده راجعبهش حتی تو همین سایت که یه سری خانم هم فوری میپرندو 6 تا فحش نثار مرد خیانت کار میدن تا دلشون کمی خنک بشه... تو همین تاپیک هم بلافاصله یه خانومی پست زد که تو تو سایت خانوما چکار میکنی!!! هواسش نبود که خودش اومده تو تاپیک پدران. خلاصه که کمتر اصولی به این مقوله پرداخته شده که امیدوارم شما بتونید به یه جاهائی برسونیدش...
خیانت فقط یک دلیل داره ، اونم هرزگی و پستی یک زن و یا مرد رو میرسونه .

اونایی که موقع ازدواج به هم قول میدن که در هر شرایطی کنار هم باشند و به راحتی آب خوردن زیر قولشون میزنند .

چه بسیارند مردانی که دارای همسری زیبا (ظاهری و باطنی) و از هر لحاظ ایده آل دارند ولی چشم ودل حریصشون سیری ناپذیره و همینطور زنان ناپاکی که میدونند که همسرشون برای زندگیشون چه مرارتها و سختیها که نمیکشه ولی ، محبت و ناز و عشوه خودشون رو به حراج گذاشتند .

فقط هرزگی و غلبه غریزه جنسی بر حس پاک همسر بودن میتونه باعث خیانت بشه
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"
2810