2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
منم با نظر کتی موافقم. کسی که واقعا متدین باشه و فرامین الهی رو درک کرده باشه خیانت نمیکنه و اخلاقیات قوی و درستی داره

کسایی که از دین درک نصفه نیمه دارن همیشه دنبال کلاه شرعی میگردن
این مورد به خاطر روحیه ی حساس اون خانم بوده که به نظرم به یک جور عقده تبدیل شده و متاسفانه به خیانت رسیده
شک نکنید توی این مورد آقا هم مقصره
حدیثی داریم با این مضمون که خانم ها رو با جمله ی "دوستت دارم" بنده ی خودتون کنید (البته بنده نه به معنی یرده!)
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا خانوم
توی روابط زناشویی منت گذاشتن نداریم
مرد کار می کنه و یه لقمه حلال سر سفرش میزاره
با خونوادش میگه میخنده
یا خانومها این روزا اکثرا شاغلن و کمک به حال خونواده و دلیل نداره سر همسرشون منت بزارن
دقیقا کسی که به شرع پایند واقعی باشه خیانت نمی کنه اما اگه تحت فشار قرار بگیره به صورت بیماری روحی روانی خودش رو نشون میده
فقط خدا من نمیگم هر کی رو میگیره چادر میزاره سرش تو کفشش میره مومن و موفقه نه هیچکدوم از اینهارو نداشته باش ولی فقط هر جا میخوای نصمیم بگیری ببین خدا چی میگه همین
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
من نظرم اینه که مردها بیشترین دلیلشون برای خیانت برمی گرده به تنوع طلبی شون و چون جامعه راه خیانت رو براشون باز کرده آمارشون معولا بیشتره.
در مورد زنا کمبود توجه و محبت از طرف همسرشون بیشتر موجب خیانت می شه.
البته نه این که دلایل دیگه ای وجود نداشته باشه و زند بالهوس یا مردی که کمبود عاطفه داشته باشه نیست اما اکثریت به نظر من به این دلیله که سوق داده می شن به طرف خیانت.
جامعه ما خیانت مرد رو در نهایت بیشتر توجیه می کنه (که برمیگرده به فرهنگ د مذهب ما که 4 همسر دائم و کلی موقت رو برای آقایون میپذره ولی زن طلاق گرفته باید -با وجود پیشرفت علم و آزمایش خون برای تست بارداری- بید عده همسر سابقش رو نیگه داره) ولی هرگز هیچ توجیهی رو برای خیانت که چه عرض کنم حتی یه درد دل ساده یه زن با یه مرد نمی پذیره
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
صد در صد راهش خیانت نیست
خیانت اون هم در این حد به هیچ عنوان توجیهی نداره
نه توجیه اخلاقی,نه شرعی, نه عرفی, نه اجتماعی و ..........................
خدا به آدم عقل داده, زبون داده
بشین و با همسرت مشکلت رو مطرح کن
خیانت نداره که
بهش بگو چی دوست داری
از چی خوشت میاد
از چی بدت میاد ............
نمیشه که تا همسر آدم کم محلی کرد آدم بره خیانت کنه!!!!
خانوم سمیرا من با نظر شما در مورد اعتقادات موافقم و به نظرم یک عامل مهم هستش
اما شریعت تا 4 تا زن رو حلال کرده پس راه حل داره
یادتونه چند وقت پیش شبکه دو یه سریال نشون میداد یه حاجی بود عاشق یه دختره شد که دختره قصدش این بود که حاجی رو بپیچونه تا پولش رو که از پدرش بدهکاره پس بگیره
اسمش رو یادم نیست
پس هر انسانی ممکن هست گول بخوره!
دقیقا من هم همینو به خاونمه گفتم که بشین باهاش حرف بزن اما می گفت بهش گفتم یه مدت خوبه باز عادی میشه و بر می گرده مثل قبل
اینکه آقاهه کم کاری کرده بود شکی درش نیست
اینکه خانومه هم خیانت نباید می کرد صد در صد مورد قبوله
اما وقتی خانومه احساساتیه و آقاهه نمیتونه جوابگو باشه
راه حلش چیه
طلاق؟
در مورد 4 تا زن، بله دستورشو داریم. اما برای موقع اضطراره. برای جلوگیری از رابط های سرسری و بی مسئولانس.

من زیاد تو این موارد اطلاع ندارم اما میدونم برای گرفتن زن دوم باید حتما دلایل خوبی داشت. مثل نازایی، بداخلاقی، بیماری ...زن اول

و مرد هم باید بین زنهاش با عدالت رفتار کنه. واقعا کسی هست که حتی بین بچه هاش با عدالت برخورد کنه و یه ذره هم تبعیض نذاره؟؟؟

بعدشم 4 تا زن داشتن حقه نه وظیفه و اجبار. مثل قصاص که اجباری توش نیست و توصیه بر بخششه
اقا مهران اگه بچه ندارند و اون خانوم با طلاق وضعیت زندگیش مطمئنا بهتر می شه در واقع از اول بهتر بود ازدواج نمی کردن و اگه تلاششونو کردن و به نتیجه نرسیدن به نظر من طلاق بهترین راهه (چون اون خانوم دیگه دل از مرده کنده). ولی وقتی پای بچه در میونه داستان فرق می کنه و باید این دو نفر از خودشون به خاطر بچه ای که مسئول به وجود اومدنش هستن بگذرن
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
سمیرا درست میگه
اتفاقا این چند روز دارم کتاب حقوق زن در اسلام شهید مطهری رو می خونم
اونجا علل وضع قانون صیغه رو نوشته
جالب بود
2810