2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
خوب ماریا اول اینکه زود قضاوت نکن!
دوم اینکه همسرت متوجه شده که تو فهمیدی و ناراحتی و اگه هم می خواسته بازیگوشی کنه دیگه با این اتفاقت به خودش میاد
خدا رو شکر توی این بحث هایی که بین همسرت و دیگران بوجود اومده در حد ابتدایی بوده و ادامه دار نبوده!
به هرحال تا زمانی که مشکلتون حل نشده و به طور جدی ابراز پشیمونی نکرده بهش رو ندید چون ممکن هستش سو استفاده کنه
به عنوان آخرین راه هم رفتن پیش یه مشاور هستش که هر دو رو راهنمایی کنه!
و اینکه اگه کمی کسری توی رابطه تون هست سعی کنید برطرف کنید.
خوب متاسفانه یا خوشبختانه هیچ کسری تو زندگیمون نداریم؛نه اینکه من بگم خودشونم اینوتصدیق میکنه
ولی برگشت من به زندگی قبلیمون خیلی سخت شده اصلان نمی تونم احساس خوشایندی بهش بدم خودشم از این موضوع خیلی ناراحت؛
فقط از خدا کمک می خوام
از شما هم ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مدتیه که به همسرم شک داشتم ولی هفته گذشته فهمیدم که درسته و همسرم داره به من خیانت می کنه چون همسرم الان تهران نیس بهش چیزی نگفتم و سعی کردم اول خودمو اروم کنم و یه راه عاقلانه برای حل موضوع پیداکنم .به 3دلیل 1-همسرم ادم بدی نیست و دوستش دارم 2 بچه دارم 3با توجه به نکاتی که یکی از بچه ها گفت این واقعیتی که توی ایران وجود داره باید از قبل جلوشو گرفت من خیلی مسایل حاشیه ای توی زندگیم پیش اومد در عین حال اتفاقاتی بدی از لحاظ روحی برام افتادفوت پدرم بیماری فرزندخواهرم وشکست زندگی برادرم .کار مالی هم دارم که مسیولیت و استرس شدیدی بهم وارد میکنه ولی با وجود همه اینهاهیچ چیز برای همسرم کم نذاشتم من مشکل خانمهاروهنگم بارداری وسردی روابط نداشتم ما بامطالعه واگاهی تماس جنسیمون تا1ماه قبل و1ماه 2ماه بعد از زایمان مخشکلی نداشت و در ان دوران نیز تماس جسمی خیلی زیادی داشتیم شوهرم همیشه از روابطمون با رضایت کامل خرف میزنه ببخشید ایناروگفتم ولی می خواستم مطمین بشید مشکل ما جنسی نیس -توروخداکمکم کنید میخام بهترین تصمیمو بگیرم وبه زندگیم ادامه بدم به نظرتون تاپیک جدید بزنم یا خودتون همینجاککمکم میکنید؟
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
اگر زن دیگری؛ مرد شما را دزدید، بهترین انتقام این است که به آن زن اجازه دهید که مردتان را نگه دارد چون **مردان واقعی** ؛امکان دزدیده شدن ندارند.
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
سلام آقای مهران و بقیه دوستان لینک هایی که تقریبا در ارتباط با مشکلات سردی روابط و راه حل آن هست من میگذارم براتون:

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=204252&PageNumber=3

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=18924&PageNumber=5

http://www.hamdardi.net/thread-10582.html
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
خانوم پاکدل از کجا میدونید از روی موبایلش یا ماموریت هایی که میره؟؟؟شک کردید؟؟یا مطمئنید؟

واقعا دلیل اینکه بعضی آقایون خانومشون هیچی کم نمیگذاره براشون و تازه پا ب پاش هم پیش میره این خیانت چیه که انجامش میدن

مسلما باید حس تنوع طلبیشون باشه

عجب دنیاییه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
خانوم پاکدل اگر کاملا مطمئن هستید که ایشون دارند خیانت میکنند (شاید همکارشون باشه یا از دوستان و همکلاسی های دانشگاه)؟؟؟

برید به سایت همدردی اینجا هرکس یه نظری میده که طبق تجربه های خودشه

http://hamdardi.com/

البته اول باید عضو بشید

2810