2777
2789
عنوان

نمک نشناسی جیگرمو آتیش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست
دلم خیلی میسوزه، چون خودشم خوووووب میکنه که چققققدر نسبت بهش مهربون بودم و هستم چقدر الان تنها و دلش ...

خیییلی درکت میکنم منم این درد رو کشیدم ولی خب میدونی دیگه درس گرفتم فقط به اندازه جنبه هرکسی بهش محبت کنم و براش وقت میذارم آدمها خیلی بی رحم شدن 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
جریان دعوا سر چی بوده ؟ چرا اینقدر طلبکاره؟

سر اینکه بابام اینا میگن تو عروس هستی صبر کن پاگشات کنن بعد برو خونشون

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ممنون از لطف هابی کردی  رفتارهاش رو دیدی  تغییر رویه بده  الان جوگیره  ...

دقیقا بهترین کاره... گرچه دلم آروم نمیشه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
ببین عزیزم وقتی تاپیک میزنی یعنی در واقع داری نظر خواهی میکنی و نظر منفی هم قطعا بین نظرات مثبت هست ...

اگر دوست داری راهنمایی کامل بدی میتونی ازم بپرسی، اگرم بنظرتون با شنیدن بخشی از ماجرا نمیشه راهنمایی و قضاوت کرد پس چطور نظر میدید؟! نظر منفی هم باید با استدلال و دلسوزی باشه، نه حمله به کسی که خودش از شدت ناراحتی اومده تاپیک زده

2803
خیییلی درکت میکنم منم این درد رو کشیدم ولی خب میدونی دیگه درس گرفتم فقط به اندازه جنبه هرکسی بهش محب ...

نسبت به همه ی آدما اینطوری بودم و عبرت میگرفتم، اما وااااقعا از خواهرم بااونهمه ادعای مهربونی توقع نداشتم، خیلی سوختم

نسبت به همه ی آدما اینطوری بودم و عبرت میگرفتم، اما وااااقعا از خواهرم بااونهمه ادعای مهربونی توقع ن ...

بدترین زخمها رو از نزدیکترینها میخوریم 

رسم دنیا همینه 😔

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚