2777
2789

داشتم چایی میخوردم یکمش پرید تو گلوم یکم سرفه کردم یاد مادرشوهرم افتادم

چند وقت پیش ما و خواهرشوهرم و شوهرش و بچه هاش رفتیم گردش، اونجا دلتون نخواد جوجه خریدن و درست کردن ، شوهرِ خواهرشوهرم گفت اینا هنوز نپختن بذارید قشنگ بپزن ، مادرشوهرم گفت نه پختن که پختن باید بدید من بخورم ، شوهرِ خواهرشوهرم یدونه سیخ بهش داد گفت بیا بخور ولی نپخته ها ، منم از اونجایی که باهاش هم نظر بودم گفتم مال ما بذارید بیشتر بمونه قشنگ بپزه ، مادرشوهرم با ولع نشست خورد وسطاش هم سرفش میگرفت انقد لقمه های بزرگ برمیداشت درست عین بچه ها که حالیشون نمیشه پخته و نپخته چیه و میگن باید بدی بخوریم ، به هیچکدوم از بچه ها هم تعارف نکرد یعنی اون موقع شعور بچه های ماها بیشتر از یه زن پنجاه ساله بود که منتظر موندن غذا بپزه بعد بخورن

چند دقیقه بعد جمع کردیم که برگردیم خونه، وسط راه حال مادرشوهرم بد شد هی میگفت نگه دارید و پیاده میشد میرفت گلاب به روتون بالا میاورد بعد دوباره میومد ، دم دمای آخر داشت گریه میکرد از معده درد ، شوهرِ خواهرشوهرم انقد عصبی شده بود قشنگ معلوم بود بخاطر خواهرشوهرم هیچی نمیگه ، بعدش بردنش بیمارستان اونجا گفته بودن گوشت خام خورده اینطوری شده، شوهرِ خواهرشوهرم با حرص میگفت من که گفتم نپخته اَمون بدید بپزه بعد ، خدایی من خیلی خجالت کشیدم خیلی زشته یه زن تو اون سن و سال همچین رفتاری کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
عزیزم شاید گشنه اش بوده ؛ همه ی آدما ک کامل نیستن هرکی یه ضعف هایی داره

خب عزیزم گرسنش بود؟ میگفت فلانی برو برام یه تیکه پنیر بخر بیار یکم نون پنیر بخورم تا غذا حاضر بشه

واقعاً درسته آدم جلو داماد اینطوری رفتار کنه؟ اون داماد فردا نمیکوبه تو سر زنش؟ نمیگه مادرت جوجه ندیده؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
2804
چرا دلم برا مادر شوهرت سوختحس میکنم سادست و بشدت اون لحظه گشنش بوده🥲

هر چی که هست نباید جلو داماد اون جوری رفتار میکرد خدایی زشته دیگه

خب عزیزم گرسنش بود؟ میگفت فلانی برو برام یه تیکه پنیر بخر بیار یکم نون پنیر بخورم تا غذا حاضر بشهواق ...

اره کارش اشتباه بوده

ولی شاید اون لحظه شدید هوس کرده ک کبابو نیم پز بخوره

براهمین نتونسته تحمل کنه

2805
خب عزیزم گرسنش بود؟ میگفت فلانی برو برام یه تیکه پنیر بخر بیار یکم نون پنیر بخورم تا غذا حاضر بشهواق ...

نه دیگ الان دوره ای نیست ک کسی جوجه ندیده باشه 

فقیر و پولدار همه خوردن

حالا تو چرا انقد ب فکر اینی یوقت شوهره خواهر شوهرت بهش سرکوفت نزنه؟

وقتی میگی نپخته و دوست نداشتیم چی رو تعارف کنه؟!

چرا چشمت به لقمه‌هاش بود

خیلی از خارجیا مرغ رو هم مثل گوشت نیمه خام میخورن‌. وقتی جویده بشه هضم هم میشه و کلا مشکل خاصی نداره دکتر هم اینقدر دقیق نظر نمیده.

منظور خاصی ندارم ولی این داستانو جای دیگه نگو احتمالا برداشتی که تو ذهنته رو نکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2801